A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

60 napos termékcsere

 • Frusztrálja, hogy a kiszemelt terméket nem veheti a kezébe és nézheti meg alaposan?
 • Aggasztják az online vásárlás korlátai és fél, hogy a nem lesz lehetősége kicserélni?
 • Ajándékba szánja és szeretne időben lecsapni rá?

Mától jó mélyre eláshatja online vásárlási kételyeit és kényelmesen, időben gondoskodhat szerettei ajándékáról!

Ha a megvásárolt bőrárut nincs ideje azonnal kibontani, kipróbálni, nem tetszik annak, akinek ajándékba vette, vagy bármilyen más okból meggondolja magát, Ne essen kétségbe! Nem tud rosszul választani. Kérésére, legfeljebb kicseréljük egy másik termékre. Az idő sem sürgeti, kényelmesen, stresszmentesen intézheti termékcseréjét 60 napon belül.

Érdeklik a részletek?

Kérésére, a számla kiállításának dátumától számított 60 naptári napon belül kicseréljük Önnek a megvásárolt terméket, egy Ön által választott, az áruházban forgalmazott másik termékre. Nem kell megindokolnia, tiszteletben tartjuk a döntését. Sőt, segítjük azzal, hogy a vásárlása mellé, egy egyszeri Ingyenes Termékcserét is biztosítunk.

A kisbetűs részt kiemeltük Önnek. A 60 napos termékcsere esetén, bizonyos alapvető feltételeknek meg kell felelni. Kérem, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót!

A termékcsere feltételei:

 • 60 nap (naptári) áll a rendelkezésére a számla kiállításnak dátumától számítva.
 • A bőrárut gyári, sértetlen állapotban kell visszajuttatni.
 • Kipróbálhatja, de ha a terméket nem csak kipróbálja, hanem ezen felül használja is, akkor az áru ebből fakadó értékcsökkenéséért felelősséggel tartozik.
 • Értékkülönbözetet nem fizetünk vissza.
 • Az esetleges tartozékok és csomagolásuk épsége, hiánytalansága.
 • Ép, eredeti doboz/csomagolás, ha a termék így kerül értékesítésre. (Nem vonatkozik a szállításhoz szükséges csomagolásra.)
 • A gyári mellékelt dokumentumok megléte, épsége. (pl.: Garancialevél/Jótállási jegy, Használati utasítás, stb…)
 • Ha ajándékot is kapott a vásárlás mellé, azt is vissza kell juttatnia.
 • A vásárláskor kiállított eredeti számla is legyen a visszaküldött áruhoz csatolva.

Sérülés, hiányosság esetén értékcsökkenést számítunk fel vagy elutasítjuk a termék befogadását és visszaküldjük a feladónak. Természetesen minden esetben egyeztetünk Önnel és nem akarunk ily módon nyerészkedni. A rossz szándékú vásárlók kiszűrése a célunk.

További információk a termék visszaküldésével kapcsolatban.

Letölthető dokumentumok/formanyomtatványok


Bővebb információk

A 60 napos termékcsere garancia az ÖvBolt által kiterjesztett Garancia. Jogilag nem előírt és szabályozott. Feltételeit az ÁSZF részletezi. A vásárlók törvényben előírt 14 napos elállási jogára épül. Ha részletesen szeretné tanulmányozni a 60 napos termékcsere Garanciával kapcsolatos feltételeket, akkor bővebben olvashat róla a webáruház által kiadott Általános Szerződési Feltételekben. (ÁSZF) Ha további kérdések merültek fel Önben, javasoljuk, tekintse meg a GYIK (Gyakori Kérdések) menüpontot. Illetve, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat bármely elérhetőségünkön.