A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

A nélkülözhetetlen darabok - Alapövek férfiaknak

férrfi alapövek A női kelléktárnak számos kiegészítőt kell tartalmaznia – a fülbevalóktól elkezdve a nyakláncokon keresztül nem hiányozhatnak sem a hajbavalók, sem az övek. Ezeknek köszönhetően lesz tökéletes a megjelenés, legyen szó egy elegáns vagy akár egy hétköznapi viseletről.

Kevesebb dologra van szüksége ellenben a férfiaknak

Esetükben a derékszíj – mondhatni – az egyetlen és legfontosabb kiegészítő. Ez senki ruhatárából nem hiányozhat, hiszen mindenkinek szüksége van az alkalomhoz illő, tökéletes derékszíjra. Azonban akármennyire is fontos része ez a ruhatárnak, nem kell felhalmozni több tízet belőle. Bőven elég néhány alapdarab, amelyekkel akármelyik megjelenés tökéletesíthető.

Íme tehát a legfontosabbak

Az elegáns

Természetesen egyik gardróbból sem hiányozhat az elegáns típus. Erre ugyan nem feltétlenül van szükség a mindennapokban, de ennek ellenére nélkülözhetetlen darab. Az öltöny szükséges kiegészítője az öv, azonban nem választhat akármilyet. Egy fonott vagy színes darabot például tilos ehhez az öltözethez választani – éppen ezért elengedhetetlenül fontos, beszerezni egy elegáns fekete vagy barna derékszíjat.

Ez tökéletes viselet egy állásinterjúra, konferenciára vagy munkahelyi előadásra, randevúra, családi alkalomra, illetve színházba.

A hétköznapi

Mivel az öv minden ruhát feldob és tökéletesít, nem hiányozhat a ruhatárából a hétköznapi viselet sem. Ugyanis, mint ahogy egy egyszerű fazont nem illik öltönyhöz felhúzni, éppen úgy súlyos hiba egy elegáns övet ölteni a farmer övbujtatójába. A problémát elkerülendő tehát érdemes beszereznie egy hétköznapi darabot, amelyet akármelyik nadrágjához bátran viselhet.

Ez jó választás a mindennapokra, a családi nyaraláshoz vagy utazáshoz, egy baráti összejövetelre, vagy egy laza kirándulásra.

Egy különleges típus

A derékszíjak népes családjában ráakadhat a különlegesebb darabokra is. A dupla D-betűs kivitelezés, a fonott típus vagy egy extrém színű megoldás kiváló kiegészítője lehet a hétköznapokban vagy egy különleges eseménynek. Érdemes beszerezni egy ilyen darabot is, természetesen olyat, amely remekül passzol valamelyik nadrágjához.

Ez tökéletes viselet lehet egy találkozóra, egy nyaralásra, vagy akár egy lazább munkahelyre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Tudástár