A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

A tökéletes kiegészítő titka - Övválasztási tippek hölgyeknek

2017. 05. 03. 11:25:51
övválasztás hölgyeknek
Derékszíj és derékszíj között rengeteg különbség van, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyik típus lesz a „befutó”. A tökéletes öv kényelmes, praktikus és esztétikus, kiválóan illeszkedik a személyiséghez és természetesen az adott alkalomhoz.

De hogyan találhat rá a legjobbra?

Sose veszítse szem elől a legfontosabbat, hogy az öv bizony egy „létfontosságú” kiegészítő. Képes megadni egy öltözék összhangját vagy kontrasztját, nem hiába jelenik meg minden stílusirányzatban és divatkatalógusban. Azonban a tökéletes darab megtalálásához érdemes alaposan megfontolni néhány dolgot.

1. Az arányok

Az övkínálatban sokféle típust találhat, amelyek között bőven akadnak vékonyabb és szélesebb fajták is. Ezek között válogatva az egyik legfontosabb szempont a testmagasság – minél alacsonyabb valaki, annál keskenyebb övet érdemes választania. Ez ugyanis optikailag sokkal előnyösebb, tehát garantáltan jó választás.

2. Széles övet csak okosan

A széles övek a hetvenes évek „retro” divatjának képviselői. Ezek legfőbb jellemzője, hogy általában puha anyagból készülnek, éppen ezért nem alkalmasak a tartásra. Azonban mivel az esetek döntő többségében valamilyen egyedi díszítéssel készülnek, remekül feldobnak bármilyen viseletet. Ha ez a típus tetszik Önnek, akkor érdemes az ívesen szabott típusok közül választania – természetesen a testalkatának megfelelő szélességűt.

Ez is érdekes lehet!
- 12 Női testalkat & a Mágikus övek | Így lesz verhetetlen a megjelenése
- Petite: Alacsony nőkről Nőknek [övviselés mesterfokon]

3. Formára hangolva

A különböző alkatú hölgyeknek eltérő az ideális övtípus.

Legkönnyebb a dolga a karcsú derekúaknak, hiszen nekik általában minden fajta kiegészítő jól áll. Az öveket a derékon, a csípőn, vagy akár a mell alatt is viselhetik – így könnyedén kiemelhetik az előnyös tulajdonságaikat.

A molettebb hölgyeknek érdemes kerülnie a szélesebb öveket, ugyanis ez optikailag igen előnytelen lehet. Érdemes egy vékonyabb fazon mellett dönteni, lehetőleg keressenek olyat, amelynek a szárát a csaton lefelé lehet bújtatni – ez ugyanis optikailag nyújt.

A körte testalkatú nők (vékony derék, szélesebb csípő) számára a csípőn hordott övek az ideálisak – például a bársony, velúr, vagy a megköthető típusúak.

Az ideális öv nélkülözhetetlen kiegészítője minden viseletnek – a kiválasztásához pedig érdemes figyelembe venni a testalkatot valamint az öv arányait.

67 öltözködési gyorstipp nőknek
- így lehet csinosabb pofonegyszerűen egy övvel -

Klikk a képre az INGYENES füzet letöltéséhez

övviselési tippek nőknek
Érdekel az Ajándék eBook

Tartalomhoz tartozó címkék: Nőknek Tippek Tudástár