A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Ajándék férfinak - Díszdobozos öv

A webáruház ezen kategóriájában megoldást nyújtunk ajándékvásárlási problémájára. Ha egy Úrnak keres ajándékot, akár születésnapra, akkor érdemes fontolóra venni ezt az ötletet is.

 • Ön is ötlethiányban szenved és keresi a tuti születésnapi ajándékot, de bizonytalan döntését illetően és sok webáruházban problémás a csere?
 • Kényelmesen otthonról szeretné elintézni a karácsonyi ajándékvásárlást, de fogalma sincs, mit rendeljen és ez nagyon bosszantja?

Ne aggódjon, sok hölgynek feladja a leckét, ha egy férfinak kell névnapi-, Valentin napi-, karácsonyi-, esetleg évfordulós ajándékot vásárolni. Nem könnyű feladat. Szerencsére nem lehetetlen. Ha sikert szeretne elkönyvelni, akkor adunk Önnek egy ötletet, hogy mit vegyen.

Díszdobozos övek ajándékba férfiaknak születésnapra, névnapra, karácsonyra

Ugye a hölgyek szeretik - feltételezzük Ön is, ha egy férfi tisztán, változatosan, elegánsan, igazi férfi módjára öltözködik. Egy jó megjelenésű férfit nem csak a ruházat tesz azzá, hanem a... tovább >> 

Rendezés:
Nézet:

Egy jó megjelenésű férfit nem csak a ruházat tesz azzá, hanem a viselt kiegészítők is komoly szerepet játszanak benne. Ezek fölött hajlamosak vagyunk elsiklani amikor ötletelünk, pedig vannak alapdarabok, amik nem hiányozhatnak az urak ruhatárából. Természetesen az alapdarabok között is akad olyan, amiből nem árt, ha több lapul a szekrényben. Az egyik ilyen alap ruházati kiegészítő az öv. Farmerhez, rövidnadrághoz, elegáns nadrághoz nem ízléses ugyanazt az övet hordani. Az cipő színét figyelembe véve és az egyhangúság elkerülése érdekében célszerű a fekete és a barna alapszínekből is egyet-egyet beszerezni. Akárhogy osztunk-szorzunk ez nem 1db vagy 2db. Minimum 4 – 5db különböző stílusú alap övről beszélünk. Ezért, akinek az ajándékot szánja, garantáltan hasznosnak fogja találni a meglepetést.

Születésnapra ajándék férfinak

Egy személy születésének napja az év egyik jeles eseménye. A családtagok, közeli rokonok, barátok egytől egyig meglepetéssel készülnek. Fontos nap az ünnepelt számára. Ezért a születésnap egy kitűnő alkalom, hogy egy ütős, akár személyre szóló díszdobozba csomagolt övvel lepje meg az ünnepeltet. Egy férfias színvilágú díszdoboz vagy egy egyedileg gravírozott fadoboz csak még különlegesebbé teszi az ajándékot. Születésnapi ajándék gyanánt férjét, párját, közeli rokonát, ismerősét, munkatársát, főnökét is meglepheti vele.

Ötletes karácsonyi ajándék

A karácsony mindig nagy sürgés-forgással jár. Ilyenkor mindenki pörög és lázasan ajándékok után kutakodik. Sajnos ez nem könnyű feladat, már maga az ötletelés is kimerítő. Mit vegyek, ami illik a karácsonyi fa alá? Nos, mi az ÖvBoltnál úgy gondoljuk, hogy az ünnepi ajándéklistára bombabiztosan felfér egy díszdobozos öv. Nem beszélünk mellé, csalódást nem okoz, a karácsonyi öröm nem marad el.

Szívet melengető névnapi ajándék férfinak

Az Önnel közeli viszonyba álló urak névnapja, minden évben egy csodálatos alkalom, hogy kifejezze, milyen szerepet tölt be az Ön életében az illető. Ez a jeles nap, lehetőséget biztosít arra, hogy még szorosabb kapcsolat alakuljon ki önök között. Ha egy ilyen névnapi köszöntésre ajándékot szeretne vásárolni, bátran merünk ajánlani, akár egy ajándékdobozzal együtt kapható alkalmi férfi övet.

Február sem telhet el Valentin napi ajándék nélkül

A Valentin Nap a szerelemről és a szerelmesekről szól. Van, aki ajándékkal is készül, és miért ne lehetne az egy díszdobozba csomagolt, alkalmi öv?! Egyrészt hasznos és praktikus. Másrészt a szerelmi hangulathoz igazodva személyessé lehet tenni, akár egy romantikus csomagolással, egy saját kezűleg készített Valentin napi üdvözlőlappal vagy egy szexi fehérneművel.

Ne feledkezzen meg az évfordulós ajándékról sem

Reméljük, párja nem ugyanazt az övet veszi fel az alkalmi összejövetelekre, mint amit a hétköznapokban is visel! Ha mégis bekövetkezik ez a katasztrófa, vegye a kezébe az irányítást és ne hagyja, hogy az Önök meghitt, évfordulós vacsorájuk fényét, árnyékba borítsa ez a gondatlanság. Apró célzásként, figyelmes meglepetéssel tud készülni a közelgő évfordulóra kedvesének.

Mi garantálja azt, ami jár Önnek ajándékvásárláshoz?

 1. Ha már eldöntötte, hogy övet szeretne ajándékozni egy férfinak, akkor már csak a hagyományos üzlet, korlátozott kínálatánál jóval nagyobb webshop felhozatalból kell kiszemezgetnie a tuti ajándékot.
 2. Statisztikai adataink alapján az ÖvBolt.hu webáruházban vásárló hölgyek 61%-a férfi övvel a kosarában távozik.
 3. A vásárlók csupán 0,02%-a küldi vissza a terméket és kéri vissza a pénzét.
 4. Talált már másik webáruházat, aki egyszeri alkalommal INGYEN kicseréli Önnek az övet, ha nem teszik vagy meggondolta magát? Nem? Az ÖvBolt szó nélkül, ingyen kicseréli.
 5. Gondoljon csak bele! Mennyire egyszerű azzal a tudattal vásárolni, hogy a tényleges vételáron felül Önt nem terhelik plusz költségek. Még akkor sem, ha visszaküldi a terméket és eláll a vásárlástól.
 6. Ugye, Ön szerint is fontos, főleg ajándékvásárlásnál, ha tengernyi ideje van kicserélni az övet. 60 napot megfelelőnek talál?

Ajándék vásárlási tippek

 1. Használja a termékoldalon elhelyezett, márkákhoz és öv típusokhoz külön elkészített, egyedi mérettáblázatokat.
 2. Ha nem tudja eldönteni, melyik övet válassza ajándéknak, keresse a „TOP” felirattal ellátott férfi öveket. A vásárlók által legkedveltebb termékek kapják meg ezt a címet.  
 3. Előfordulhat, hogy kicsit kételkedik a méretet illetően. Se baj! Vásároljon egy mérettel nagyobb övet. Az ajándéknak abszolút megfelelő díszdobozos férfi övek 95%-át 4 egyszerű lépésben otthon is a tökéletes méretre tudja vágni.
 4. Méret kiválasztása, termékkel kapcsolatos kérdés, rendelés leadás esetén, egészen nyugodtan forduljon az ügyfélszolgálathoz. Az elérhetőségeket megtalálja az oldal tetején lévő Kapcsolat menüpontban. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk.