Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Ajándék túrázóknak

Megfizethető, de praktikus ajándékot keres túrázó ismerősének, barátjának? Nem szeretne egy huszadik rozsdamentes bögrével vagy zsebkéssel szégyent vallani? Megértjük! De vajon minek örülne egy természetjáró? Segítünk megtalálni az ideális ajándékot túrázóknak! Életmentő meglepetések a túléléshez! olvasson tovább »

Praktikus ajándék ötletek túrázóknak

Rendezés:

Ajándék kirándulóknak

Egy ártatlannak tűnő trekking vagy nordic walking is tartogathat olyan kihívásokat, amire lehetőség szerint előre fel kell készülni. Hiszen a vadonban a természet az úr! Szakadhat az eső, vagy olyan nem várt események is érhetik a túrázót, mint egy szerencsétlen baleset. A legtöbbek rémálmáról nem is beszélve – eltévedni az erdő közepén, ami még a legtapasztaltabbakkal is előfordulhat. Ezért - túlzás nélkül állítva - a túrafelszerelésben sokszor a legapróbb tárgy is jól jöhet a túléléshez.

Ajándék természetjáróknak - Életmentő tippek

Ezért, ha elengedtük a túrapulcsi és kulacs ötletét – amiből úgyis rengeteg van már egy tapasztalt természetjárónak –, akkor evezzünk át veszélyesebb vizekre. Jöhetnek a túlélő ajándék ötletek túrázóknak?

Túra öv - megbízható társ a nehéz helyzetekben is

Az erős és nagy teherbírású heveder öv nemcsak egy kiegészítő a túrafelszerelésben, de életek is múlhatnak rajta. Nagy teherbírású, rugalmas anyaga aktív tevékenységek közben is nagyon jól tart, nem nyúlik ki. Az erős cobra csat mászás közben is megbízhatóan fog. Könnyen méretre állítható. Pillanatok alatt felcsatolható. Gyorsan megszárad.

Túlélő-paracord öv

Ez a többfunkciós kiegészítő elsősorban derékszíjként használható, de krízishelyzetben szétszedhető. Az így nyert akár 30-40 méter hosszú, nagy teherbírású életmentő zsinór menedék, csapda készítésére, leereszkedésre vagy egy elszakadt cipőfűző helyettesítésére is használható.

Szakadásmentes övtáska túrázáshoz 

Egy túrára nem lehet elindulni felkészületlenül. Az egyik ilyen útitárs a túra övtáska.  Egy trekking hasitasi minősége ott kezdődik, hogy ripstop (szakadásmentes) anyagból készül és vízlepergető vagy vízálló. A kisebb méretű övre fűzhető táska kompakt megoldást nyújt a személyes holmik és a mobiltelefon biztonságos tárolására.

Rejtett zsebes öv

Bármerre is visz az utunk, jól jöhet, ha van nálunk némi készpénz, ami szószerint kéznél van, és nem kell a táska alján keresgélni. A pénztartó öv erre nyújt megoldást, melynek cipzáras apró zsebében tárolható az apró és az összehajtogatott papírpénz.

És még egy tipp túrázáshoz – felszerelés, ami mindent visz: a túlélő kártya

Egy 11 funkciós mini kártya, ami egyszerre csavarhúzó, sörnyitó, penge, vonalzó, fűrész, konzervnyitó és csavarkulcs is. Bámulatosan sokoldalú!

Ajándék túrázóknak, természetjáróknak, kirándulóknak az ÖvBoltban

Lepje meg túrázó rokonát, barátját egy életmentő meglepetéssel! A webáruházban bivalyerős taktikai heveder övek között megtalálja a cobra csatos életbiztosítást is. Tökéletes karácsonyi ajándék túrázóknak egy kulacstartós Deuter túra övtáska. Az apró, de annál fontosabb holmik tárolására szolgáló övre csatolható táskából pedig még a zsebpiszok sem tűnhet el.

Az oldal tetejére