Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Horgásznak ajándék

Vajon minek örül egy horgász? Vérbeli pecásnak keres horgász ajándékot, életre szóló meglepetést? Tudjuk, hogy nem könnyű kifogni egy egyedi horgász ajándék ötletet - ami nemcsak szép emlékként porosodik a polcon. Ha nem szeretne egy felejthető pecás meglepivel besülni, akkor jó helyen jár! Maradjon még nézelődni vagy olvasson tovább »

Praktikus ajándék horgászoknak

Rendezés:

Minek örül egy horgász?

A tökéletes meglepetést keresi horgásznak szülinapra? Milyen tapasztalatai vannak a pecás ajándékokkal? Az „I love fishing” feliratú póló egyszer jó poén, de többször már nem lehet ellőni. A pontyos bögre vagy laposüveg és a vicces oklevél is jópofa szülinapi ajándék horgásznak, de nekünk bevallhatja, ha valami másra gondolt.

Hadd segítsünk, ha elég volt a vicces horgász ajándékokból! Itt egy tuti meglepi pecásoknak! Szerintünk a legnagyobb pecabotosok ruhatárából nem hiányozhat egy horgász bőr öv. A tartós marhabőrből készült pecás öv hasznos, jól kihasználható kiegészítő. Hétköznapi viselethez, farmerral is hordható, de horgászversenyekre, hétvégi pecázásokra, horgászbálba is mutatós darab. Szerintünk ez egy tökéletesen praktikus ajándék horgásznak szülinapra!

És mitől különleges még ez a horgász ajándék?

Azért, mert a derékszíj mintázatát a pecázás élménye ihlette. Csukás, harcsás, pontyos és süllős horgász bőr övek közül választhat, fekete és barna színben. A kézműves szíjakat „Görbüljön” felirat vagy nyomott mintás horgászos jelenetek díszítik. A gyönyörűen megmunkált övcsatot pedig a csukás, pontyos, harcsás vagy süllős fémdíszítés teszi egyedülállóvá.

Praktikus ajándék ötletek horgászoknak 

Higgye le, mi tudjuk minek örül egy horgász. A jól bevált ötletekben és a praktikusságban hiszünk. Mi sem szeretünk „kacatot” ajándékozni és kapni. De hiszünk a meglepetés örömében! Ezért gyűjtöttünk össze olyan horgász ajándék ötleteket, melyek valódi értéket és minőséget képviselnek. Figyeljen, ez egy jó kapás az ÖvBoltban! Többféle mintával díszített minőségi bőr derékszíjak, kétféle színben. Csukás, pontyos, süllős, harcsás, lazacos – melyik halas öv akad a horogjára?

Az oldal tetejére