Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Erdész & Vadász Ajándékok

ÖvBoltunk speciális területére kalauzoljuk el most, amennyiben vadász, erdész barátjának, rokonának, ismerősének keres egyedi és hasznos ajándékot. Bár a vadászathoz nagyon sokféle felszerelés és kellék tartozik, a mindennapokban is viselhető vadász öv - ha úgy tetszik - a vadász identitás jelképe, amely már messziről elárulja viselője foglalkozását, hobbiját. Új szolgáltatásunk keretében a jeles alkalmakra vadász ajándékötletekből állítottunk össze csomagokat, hogy megkönnyítsük az ajándékozás örömét Önnek. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Ajándékcsomagok bőr övvel vadászoknak

Rendezés:

Meglepetésen töri a fejét?

Akinek vadász ismerőse van, annak biztos akad a tarsolyában néhány tuti ajándék tipp, a vadmintás relikviáktól, laposüvegektől és kitűzőktől kezdve egy jól behűtött Jägermeisterig vagy Hubertusig. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy karácsonyról, mind remek alkalom arra, hogy a vadászat és erdők szerelmeseit valami különlegessel lepje meg. Azonban, ha kifogyott az ötletekből vagy egy igazán hasznos meglepetésen töri a fejét, amit terepen is jól ki tud használni a vadászember, akkor reméljük, hogy itt az ÖvBoltban most megtalálja a megfelelőt. 

Vadász ajándék ötletek férfiaknak

Minőségi, 100% valódi bőrből készült vadmintás derékszíjaink a vadászat valódi élményét elevenítik meg a szíj teljes terjedelmén, a gyönyörűen kimunkált övcsaton pedig a nagyvadak ábrája vagy a tölgyfa levél mintája díszíti a kiegészítőt állatmintás övbújtatóval. A csomagok mindegyike tartalmaz egy díszes derékövet, többféle elérhető mintával. Az egyik összeállításunkban a szíj elengedhetetlen tartozékát, az övre csatolható vadásztőrtartót csomagoltuk, így azonnal egy komplett szettet nyújthat át ajándékba. A másik hasonlóan praktikus kollekciónk egy komoly meglepetés komoly embereknek felszólítással, a vadmintás nadrágszíj-lőszertartó párosítás. A harmadik ajándékcsomag pedig egy pazar vadász mintás fa díszdobozt rejt, amelybe bármilyen további személyre szóló kis meglepetést is elrejthet az ünnepeltnek, a nagyvadas motívumos, nyomott mintás derékpánt mellé. 

Mi itt az ÖvBoltban kiemelten kezeljük a vásárlói elégedettséget, ezért igyekeztünk a vevői igényekre és visszajelzésekre hagyatkozva összeállítani ezeket a - nemes hivatást űző (elsősorban) férfiaknak szánt - köszöntőcsomagokat. 

Az oldal tetejére