Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Szerelmes Ajándékok Férfiaknak Valentin-Napra

Valentin-nap, Bálint-nap, ki hogy ismeri, egy biztos, február 14-én tartjuk a szerelmesek napját. Hölgyem, ha férjének, párjának, szerelmének, udvarlójának keresgél, de elég volt az unalomig ismert szívecskés, feliratos párnás, lufis ötletekből, hanem valami igazán hasznosat, egyedit, de mégis szívhez szóló és emlékezetes Valentin-napi meglepetést választana, akkor nálunk a legjobb helyen jár most. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Tökéletes meglepi csomagban

Rendezés:

 A szerelmesek napjának eredete röviden

Amíg közösen ötletelünk a férfiaknak szánt szerelmes ajándékról, egy fél gondolat erejéig tekintsünk vissza e nap hagyományára. A vallási eredet szerint a 3. században élt Római Szent Bálint püspök a szerelmeseket keresztény szokások szerint megeskette és a friss házasokat megajándékozta kertje virágaival. A római keresztényüldözés mártírját február 14-én ítélték halálra. Szent Bálint a szerelmesek és a jegyesek védőszentje volt Angliában és Franciaországban a 14. században. Az angolszász országokból induló szerelmesek ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt. 

A vallási hagyományok mára elhomályosultak, amiért igazán jelentősége van manapság ennek az ünnepnek, az a romantikus meglepetés és szerelmünk megajándékozása. A hölgyeket számtalan Bálint-napi ajándékkal le lehet venni a lábukról, de mi a helyzet az urakkal?

Szerelmes ajándék, de nem szívecske. Mi az??

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, tehát a romantikus vacsora garantált siker, de ha az ünnepi asztalra egy meglepit is szeretne csempészni, akkor már fel van adva a lecke. Hiszen valljuk be őszintén, szerelmes ajándékot választani a pasiknak nem könnyű feladat, pláne, ha az ember lánya nem egy tűzpiros plüss bóvli szívet szeretne átadni.

Tudjuk mekkora fejtörést okoz ez minden évben a hölgyeknek, ezért itt az Övboltban minden korosztály igényeihez igazodó ötletekkel álltunk elő, hogy segítsük a döntésben. Nemcsak egy-egy féle ajándékot kínálunk, hanem komplett Valentin-napi ajándékcsomagokat állítottunk össze. Ez több okból is nagyon praktikus. Minden csomag két ajándékot rejt, így nem kell külön azon gondolkodni, hogy megvan ugyan a meglepetés, de még jó lenne mellé egy kis apróság is. Másrészt a csomagok értéke gazdaságosabban jön ki, mintha a két tételt külön kellene megvásárolni. Harmadrészt az online rendelés minden kényelmével és előnyével néhány kattintás alatt lebonyolítható a vásárlás, nem kell ajándékbeszerző körútra indulnia. 

Milyen ajándékcsomagok közül választhat Bálint-Napra?

Övbolt révén természetesen az uraknak szánt kiegészítő, a bőr, minőségi öv nem hiányozhat a csomagokból, amelyet elegáns díszdobozban is tudunk adni, hogy a csomagolással ne kelljen bajlódnia. A derékszíj mellé válogattunk még egyéb szerintünk hasznos, praktikus és igazán pasis ajándéktárgyat. A sármosan korosodó urak örülhetnek egy autóstáskának, nyakkendőnek vagy a mindig hasznos pénztárcának az öv mellé. A fiatalabb generáció pedig biztosan értékelni fogja a legújabb divat szerinti fa csokornyakkendőt vagy az egyedi felirattal is kérhető kiegészítőtartót, amelyen a mobiltelefon, a kulcsok és a pénztárca is helyet kaphat. Ha tényleg csak valami apróságot szeretne a deréköv mellé választani, akkor a kulcstartót tartalmazó csomagot ajánljuk, amelyet szerelmes üzenettel vagy idézettel feliratozva tudunk küldeni. Abban az esetben pedig, ha kedvese az övek szerelmese, de már halomban állnak otthon a derékpántok, akkor a legtutibb választás az övtartót tartalmazó csomagunk lehet.

Az oldal tetejére