A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

S. O. S. apának ajándék?! Apák napi ajándék tippek nőknek

2018. 06. 11. 21:35:52
S. O. S. apának ajándék?! Apák napi ajándék tippek nőknek

Hölgyeim! Közeleg az apák napja! Ilyenkor sokan elbizonytalanodunk, mi is lenne az ideális ajándék életünk egyik legfontosabb férfija számára. Olyan, amivel kifejezhetjük: hiába felnőttünk, még mindig Ő a példaképünk. Olyan, ami praktikus, hasznos, és aminek tényleg örül majd.

Ha egy nőt szeretnénk megajándékozni – az esetek többségében – valahogy mindig könnyebb dolgunk van. Egy finom bonbonnak vagy egy szép bizsunak általában minden hölgy örül, akkor is, ha szintén hölgytársától kapja. Ha férfiakról van szó, akkor már nem ilyen egyértelmű a helyzet…

Vicces? Elegáns? Kreatív? Egyedi? Mégis, milyen a tökéletes ajándék apák napjára? Mivel lepjük meg szerettünket ezen a jeles napon, így, hogy az illető ráadásul férfiember? Természetesen egyetemes jó válasz nem létezik. Ahány ember, annyi különböző személyiség, ízlés és stílus. Mégis, vannak olyan meglepetések, melyek amolyan „univerzális módon”, a legtöbb férfi – és apa – számára jó alternatívának tűnnek.

Az Övbolt.hu szeretne segíteni ezen a dilemmán! Nézzük, melyek azok az apák napi ajándékok, melyek nyerők lehetnek:

1# Elegáns öv dekoratív díszdobozban – igényes ajándék apáknak

Ápolt, mindig tipp-topp apukáknak remek választás! Ha övről van szó, olyan alapvető kiegészítőről beszélünk, melyből legalább 3-4 darabnak minden férfi szekrényében ott kell(ene) lennie. Egy plusz öv így mindig jól jöhet, főleg, ha a megajándékozandó férfi szeret elegánsan és stílusosan öltözködni.

Ne feledje! Nem csak a nők, a férfiak is szeretik az igényesen becsomagolt ajándékot! Egy dekoratív díszdobozzal még tovább fokozhatjuk az exkluzivitás élményét, továbbá azt az érzést, hogy valóban odafigyelünk a másikra.

A tökéletes övet kiválasztani nem olyan bonyolult feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Pár gondolatébresztő Apák Napi ajándék vásárlási tanáccsal már találkozhatott az ÖvBolt.hu blogján. Érdemes belepillantania, így talán még egyszerűbb legyen a döntés.

2# Automata/racsnis övek – kitűnő megoldás „kényelmeseknek”

Az övet apák napjára koncepciót továbbgondolva, sok esetben a legjobb alternatívának egy automata öv bizonyulhat. Tény, hogy a legtöbb férfi nem szeret sokat bíbelődni az öltözködéssel. A racsnis övcsattal ellátott automata övek olyan megoldást kínálnak, mely megkönnyíti annak viselését, beállítását és méretre igazítását, szinte mm pontossággal. Mivel a derékszíjon nincsenek lyukak, így nem fog idejekorán kikopni, rojtosodni a felület.

Mindez stílusos megjelenéssel és széles kínálattal párosul. Rengeteg féle racsnis öv közül szemezgethetünk a visszafogottabb, szolidabb daraboktól kezdve egészen a csillogó, merészebb övcsattal ellátott kiegészítőkig. Jól hangzik, ugye?

3# Övtáska – sportos és praktikus meglepetés

Ezek a kistáskák abszolút a praktikusság jegyében születettek. Ezzel magyarázható az a tény is, hogy évtizedek óta jelen vannak a ruházati üzletek kínálatában. Fiatalok és idősek egyaránt szívesen hordanak hasitasit. Hogy miért?

Mert éppen annyi dolog fér el benne, mint amennyire általában egy férfinak szüksége van a hétköznapok során: okmányok, telefon, lakáskulcs. Mindez praktikusan, egy helyen, kéznél.

Édesapánk biciklivel jár mindenhova? Akkor biztosan örül majd egy ilyen praktikus meglepetésnek! Szívesen hord egy bizonyos márkát? Válasszunk neki ugyanilyen hasitasit! A nagyobb sportruházati cégek általában övtáskákat is gyártanak, többféle színben és fazonban.

Az Apák Napja story - Az én hősön az Apukám

4# Hózentróger – egy régi klasszikus, ami újra divat

Rendkívül férfias és egyben ikonikus alapdarabról van szó, mely évszázadok óta (!) jelen van a férfiak öltözködésében. Szintén olyan kiegészítő típus ez, mely abszolút nem korhatáros. Sőt! Az elmúlt néhány évben a nagy divatdiktátorok újra népszerűvé tették a nadrágtartó viselését.

A hózentrógert ma már nem csak a funkciója miatt vásárolják előszeretettel. Egyszerre klasszikus, ugyanakkor modern divatkellék, mellyel könnyedén fel lehet dobni az öltözködést. A nadrágtartók a 21. században ismét fénykorukat élik!

Smile-s, szegecses, koponyás… elképzelni is nehéz, milyen sokféle hózentróger létezik. Alapvetően azt tanácsoljuk, hogy az idősebb, 35 év feletti korosztálynak, így édesapánknak is inkább egy egyszerűbb, elegánsabb darabot szemeljünk ki. Kivéve, ha vicces ajándékról van szó, vagy ha apu igazán feltűnő, extravagáns személyiség.

5# Ajándékutalvány – ha továbbra is tanácstalanok vagyunk

Amennyiben garantált sikert szeretnénk elérni, ez lehet a bombabiztos ötlet! Szélesebb mozgásteret hagy a választás terén, ha ajándékutalványt vásárolunk apák napjára. Különösen jó meglepetés lehet azoknak a férfiaknak, akik mindig pontosan tudják, mire vágynak, és szeretik saját maguk meghozni a döntéseket. Kiegészítő vásárlás esetén akkor is letehetjük a voksunkat az utalvány mellett, ha semmilyen támpontunk nincs a megfelelő méret kiválasztásához, vagy félünk saját magunk dönteni ezzel kapcsolatban.

Reméljük, hasznos tippeket tudtunk adni az apák napi ajándék kiválasztását illetően, és nagy lesz az öröm! Fontos azonban, hogy ne csak erről szóljon ez az ünnep. Szakadjunk ki egy kicsit a szürke hétköznapok mókuskerekéből! Apák napja legyen egyben a család napja is, amikor mindenki együtt van.

Tartalomhoz tartozó címkék: Nőknek Tippek
Az oldal tetejére