A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Apák napi tippek – hogyan válasszak ajándék övet?

2018. 05. 31. 20:41:05
Apák napi ajándék

Hazánkban is egyre elterjedtebb az apák napja, mely minden évben június harmadik vasárnapján kerül megünneplésre. Ha nem igazán tudjuk, mivel lepjük meg családunk oszlopos férfitagját, egy stílusos, minőségi öv garantáltan kiváló apák napi ajándék ötlet, mellyel kifejezhetjük hálánkat és szeretetünket.

Miért kitűnő választás? Mert a legtöbb férfi szereti a praktikus és hasznos ajándékokat! Ha pedig kiegészítőről van szó, különösen örülnek annak, hogy nem nekik kell kiválasztaniuk és megvásárolniuk az üzletben a tökéletes darabot. Igen… a legtöbb esetben – érthető okokból kifolyólag – ehhez sajnos nincs türelmük.

Apának ajándék öv?
Jó ötlet, de nem tudom, melyiket válasszam!

Nem lepődünk meg a dilemmán. Egyre többféle típusú (színű, fazonú, mintázatú…stb.) férfi öv létezik. Viszont szeretnénk Önnek megkönnyíteni a döntést! És persze azt is, ha tartós lenne az öröm, és a kiválasztott derékszíj apák napja után nem a szekrényben porosodna. Aggodalomra azonban semmi ok! Ha az alábbi tanácsokat követi, biztosan sikerül majd egyszerűen kiválasztania a tökéletes darabot!

Apák napi tippek öv választáshoz

1# Választás munkakör/pozíció szerint 

Ha nem nagyon ismerjük édesapánk konkrét ízlését, ihletet meríthetünk foglalkozásából is! Nagyon hasznos lehet például egy kifinomult, elegáns alkalmi öv, ha gyakran jár tárgyalásokra, megbeszélésekre! Ráadásul így a munkahelyén is mindig az a családtag fog az eszébe jutni, akitől ezt a nagyszerű ajándékot kapta.

Szakmunkás/hobbi barkács apukák számára egy masszív, strapabíró „munkás öv” (hevederöv) nem csak praktikus, de sokszor nélkülözhetetlen apák napi ajándék ötlet. Ha például építkezésen vagy villanyszerelőként dolgozik, egy szerszámtartóval felszerelt darab is frappáns megoldás lehet.

2# Alapvető öltözködési stílus meghatározása

Ha más nem, ezzel azért biztosan tisztában vagyunk. Alapvetően három féle fő irányvonalat különböztethetünk meg a férfi övek stílusát illetően. A leggyakrabban vásárolt típus természetes az utcai/”casual”. Ez rendszerint olyan hétköznapi darab, mely a legtöbb nadrágunkhoz, valamint kedvenc farmerunkhoz is tökéletesen passzol.

Az elegáns/alkalmi stílus kiváló szolgálatot tesz, ha például valamilyen fontos családi ünnepségre vagyunk hivatalosak. Üzletembereknek pedig nélkülözhetetlen darab! Természetesen a két alapkategórián belül számos további övtípussal találkozhatunk.

A legegyszerűbb, ha ezután eldöntjük: apu hagyománykövető, konzervatívabb típus vagy inkább a fiatalosabb, merészebb dolgokért rajong? Ha megvan a válasz, ezt a szempontot is bátran beépíthetjük választásunkba. Menő apukáknak menő öv dukál!

3# A megfelelő szín kiválasztása

Nem nagy ördöngősség. Ha van rá lehetőségünk, és apu épp nem figyel, egyszerűen csak nyissuk ki a cipős szekrényt. Nézzük meg, hogy milyen színű a legtöbb lábbeli, melyeket előszeretettel visel. Alap esetben a fekete és a barna lesznek a lehetséges opciók. Ezekhez tudjuk a megvásárolandó apák napi ajándék színét is illeszteni. Ha apu elég menő, akkor viszont jöhetnek akár a színes, mintás, esetleg világítós övek is!

automata férfi öv
Könnyen kezelhető, kényelmes ajándék Apák Napjára
(Tetszik ez az öv? Nézze meg közelebbről!)

4# A tuti befutó: automata/racsnis öv

Az önzáró szerkezetnek köszönhetően méretre igazításuk és kezelésük rendkívül egyszerű, így nem véletlen, hogy a legnépszerűbb öv típusok napjainkban. A legtöbb automata öv racsnis csattal rendelkezik, és egyszerűen a kívánt méretre állítható. Ha édesapánk szereti az elegáns, stílusos, ugyanakkor kényelmes ruhadarabokat, a racsnis automata öv a tuti befutó!

Íme, merítsen ötletet apák napjára bármelyik pontból. Nem tud mellé nyúlni. Apró figyelmesség, mely praktikus és örömet okoz apának.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tippek