Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Automata öv férfiaknak

Ebben a kategóriában a racsni elvén működő automata csatos férfi övek közül válogathat. Óriási kínálat áll rendelkezésére, hogy megtalálja az Ön kedvencét. Ha egy újszerű megoldásra vágyik, ami megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az öltözködését, akkor vásároljon automata övet. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Rendezés:

Ismerje meg jobban a férfi racsnis öv kategória termékeit

Az automata övcsattal ellátott rostbőr - bőrövek nagyon népszerűek működésüknek és sokszínűségüknek köszönhetően. Változatos övcsatkínálat biztosítja, hogy rátaláljon kedvenc darabjára. Elsősorban öltönyhöz, üzleti viselethez, elegáns nadrághoz érdemes ebben a kategóriában nézelődnie. A formal és business casual irányvonalhoz passzolnak leginkább. Az automata övcsat felületeinek kialakításában csak a tervezők fantáziája szab határt. Az igazán csillogó, ékes darabokat esküvői öltönyökhöz célszerű választania. Az egyszerű, visszafogott tervezésű öveket pedig, akár üzleti tárgyalásokhoz vagy randevúhoz.

A racsnis nadrágszíj működése

A technikai kialakítását és működési elvét tekintve nagyon ötletes és praktikus szerkezet. Könnyen be lehet húzni, illetve ki lehet engedni a nadrágszíjat. A racsni elvén működik, ezért is van egy jellegzetes kattogó hangja. Az öv szíjában egy fogazott betét található. Ezekben a fogakban kapaszkodik meg az övcsatba épített fém rögzítő pöcök. Ennek a mechanikai zárnak köszönhetően szorul meg pont ott, ahol ön akarja. A kényelmes viseletet biztosítja a racsnis betét hossza és a fogak távolsága. Általában 19 cm hosszan, 0,5 centiméterenként lehet állítani az öv kerületének méretét.

Mire figyeljen a racsnis öv rendelése közben

Az ÖvBolt igyekszik minden információt és segítséget megadni a termékoldalon, hogy ne bánja meg választását. Stúdióban készített fotók, termékvideók és részletes paraméter leírások segítik. Ügyeljen, és minden esetben ellenőrizze az automata öv méretet a mérettáblázat segítségével. Sajnos márkánkként eltérő méretjelzésűek lehetnek a bőr derékszíjak.

Az ÖvBolt.hu webáruház igyekszik vásárlói kényelmét figyelembe venni és az internetes vásárlással járó kockázatot csökkenteni. Ezért biztosan nem tud rosszul választani. Kockázat nélkül tudja leadni rendelését. Ha igényli 24 órán belül kézbesítésre kerül csomagja. Ha nem tetszik, ingyen visszaküldheti vagy díjmentesen cserélheti egyszeri alkalommal.

Jöjjön, rendeljen most férfi övet online – Ennél kedvezőbb ajánlatot nem fog kani.

Az oldal tetejére