Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

A nélkülözhetetlen női övek - Alapdarabok a ruhatárban

A nélkülözhetetlen női övek - Alapdarabok a ruhatárban

A női ruhatárból nem hiányozhatnak az övek, amelyek sok esetben nem csak praktikus, hanem esztétikus kiegészítői az öltözetnek. De vajon mik a nélkülözhetetlen darabok? Melyek azok az alaptípusok, amelyeket mindenképp érdemes beszerezni?

  1. Ami mindenhez passzol

A női ruhatárból nem hiányozhat egy „átlagos”, hétköznapi öv, amely szinte az összes nadrághoz illik. Egy normál vastagságú fekete derékszíj tökéletesen megfelel erre a feladatnak, és garantáltan ideális kiegészítője lesz a farmereknek és a sportos nadrágoknak egyaránt. Erre a célra érdemes a csatos típust választani.

  1. Ami az elegáns viselethez jó

A gardrób sok esetben rejt kosztümöket, illetve elegáns nadrágokat és szoknyákat. Éppen ezért érdemes beszerezni egy minőségi övet, amely ezeknek a ruháknak lesz ideális kiegészítője. A vásárlás előtt azonban mindenképp ellenőrizze ezeknek az övbujtatóját, hiszen a legtöbb esetben inkább a vékonyabb típusú derékszíjra van szükség. Ezeket szintén érdemes a csatos kivitelezésűek közül választani.

  1. Ami díszít

Sok viselet, főleg a tunikák és a tavaszi ruhák, gyakran még előnyösebbek egy jól megválasztott kiegészítővel. Éppen ezért a női ruhatárból nem hiányozhatnak az erre a célra tökéletes övek. Ezek – a ruhatár jellegétől függően – lehetnek színes vagy egyszínű darabok, illetve érdemes elöl megkötős változatot választani.

  1. Ami kiemeli az alkatot

Egyes övek kifejezetten alkalmasak az előnyös alkat kihangsúlyozására. Amennyiben tehát Ön szeretné ezt a lehetőséget kiaknázni, akkor mindenképp érdemes beszereznie egy erre alkalmas derékszíjat.

  1. Ami feldobja az egyszerű ruhákat

Szintén az alapövek sorában említhetjük meg a „bohókás” típusokat. Ezek lehetnek színes, mintás vagy éppen különleges formájú övek, amelyekkel az egyszínű ruhákat teheti még különlegesebbé.

A női ruhatár nélkülözhetetlen kiegészítői az övek. Ezekből érdemes legalább öt alapdarabot beszerezni, amelyekkel már minden megjelenés tökéletessé tehető. Ezek száma azonban a ruhatár változatosságától függően tovább nőhet – tehát ha Önnek mintás és egyszínű ruhái is vannak, akkor érdemes lehet több, ezekhez illő derékszíjat is beszerezni.

67 öltözködési gyorstipp nőknek
- így lehet csinosabb pofonegyszerűen egy övvel -

Klikk a képre az INGYENES füzet letöltéséhez

övviselési tippek nőknek
Érdekel az Ajándék eBook

Tartalomhoz tartozó címkék: Nőknek Tudástár
Az oldal tetejére