Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Ütős Eastpak garancia – Hihetetlen, de igaz!

Ütős Eastpak garancia – Hihetetlen, de igaz!

Önnek mi jut eszébe először az Eastpakről? Nekünk az első gondolat: elnyűhetetlen. Egy Eastpak táska nemcsak végtelenül tartós, de az örökzöld dizájn miatt verhetetlenül menő is. Ez a nagybetűs prémium kategória, amire Ön is vágyik. De mit kap a pénzéért cserébe? Nem csupán egy táskát és a velejáró életérzést, hanem a kitűnő Eastpak minőséget is, amit a 30 éves jótállás garantál. 

Az Eastpak gyakori kérdéseken keresztül összeszedtük azokat a legfontosabb tudnivalókat, ami Önt is érdekli.

30 éves Eastpak garancia – mit jelent ez pontosan?

Az Eastpak táskákat úgy tervezik, hogy ellenálljanak az aktív életmódnak, a világ körüli utazásoknak és a mindennapi kalandoknak. Ennek ellenére az elhasználódás a legtartósabb anyagokkal is megtörténhet, de a brand ebben is segít. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy megjavítsák azokat a hibákat, amelyekre a 30 éves garancia vonatkozik.

Eastpak Garancia - 30 év

Mire vonatkozik a garancia?

A jelen harmadik (3.) évtől a harmincadik (30.) évig terjedő jótállás kizárólag a gyártási hibákra terjed ki – például az elengedett varrásra vagy a túl rövidre szabott anyagra.

A táskák tartósságát szigorú Eastpak minőségellenőrzésnek vetik alá a táskák tartósságát. Így ha olyan probléma adódik, ami anyaghibából vagy gyártási hibából ered, a szerviz jogosult eldönteni, hogy az Eastpak garancia kiterjed-e rá, és döntése szerint kijavítja vagy kicseréli a jótállási feltételeknek megfelelően.

Mire nem vonatkozik a garancia?

Az Eastpak garancia nem vonatkozik az olyan jellegű kárra, amely a nem rendeltetésszerű használatból, gondatlanságból, balesetből, magas hőnek való kitettségből, oldószer, sav, víz okozta sérülésből, használattal járó kopásból, vagy utazás során okozott rongálódásból ered. 

Kit terhelik a javítás költségei?

A garancia hatálya alá tartozó Eastpak javítás vagy csere költségét a gyártó viseli, ideértve a kijavított vagy kicserélt termék visszaküldésével járó költséget is. Ha csere esetén cseretermék nem áll rendelkezésre, akkor az eredetit helyettesítő Eastpak terméket bocsátanak a vásárló rendelkezésére.

Mikor veszti érvényét a garancia? - erre figyeljen!

Bár a jótállás hatálya alá nem tartozó karbantartást bármelyik szerviz elvégezheti, de a jótállással szavatolt javítás esetére kizárólag az Eastpak szerviz központját vegye igénybe. Mivel a máshol végzett javítás miatt a jótállás érvényét veszti.

Hogyan érvényesíthető a garancia?

Ha vásárolt termék hibás, akkor keresse fel azt a webshopot vagy márkakereskedőt, ahol vásárolta.

Mi a menete?

 • Bekérik a cikkszámot és a fotókat a hibáról, amit továbbítanak a szervízközpontba.
 • A szervízben megvizsgálják, hogy a hiba/sérülés a garancia hatálya alá tartozik-e, és javítható-e.
 • Ha igen, akkor az gyártó minden költséget áll.
 • Ha nem, akkor eldöntheti, hogy az Eastpakkel javíttatja meg (ez nagyjából 2-3 hét) vagy máshol - ez esetben a további Eastpak garanciát elveszti. 

Jótálláson kívüli Eastpak javítás 

A jótállás hatálya alá már nem tartozó kár esetén is kérheti a termék kiváló minőségű szervizelését az erre vonatkozó – honlapon található - árlista alapján.

Hogyan vigyázzak a táskámra?

Most pedig következzen néhány egyszerű termékápolási útmutató, amelyek segítenek abban, hogy táskái a lehető legjobban nézzenek ki.

Szövet-vászon táska tisztítása

Tisztításra szorul a táskája? Csak használjon nedves ruhát, vagy ha több foltot is felfedezett, akkor vizet és semleges szappant az Eastpak táska tisztításához.

Bőrtáska ápolása

Mivel a bőr táskák valódi bőrből készülnek, ezért a természetes színváltozatok minden darabot egyedivé tesznek. Bőrtáskája karbantartása érdekében rendszeresen törölje át puha, száraz ruhával. Csak színtelen bőrápoló szereket használjon, amit először egy kevésbé látható helyen próbáljon ki.

Vízlepergető táska karbantartása

A táskák külső és belső részén használt vízlepergető réteg a fény és a víz hatására elhasználódhat, így a nagyobb mennyiségű eső, nedvesség hatására beszivároghat a víz a varrás mentán és a cipzárokon. A karbantartáshoz és a vízlepergető réteg megújításához rendszeresen használjon impregnáló terméket

Mosógépben mosható?

Az Eastpak táskákat ne tegye mosó- és szárítógépbe! A textilt csak kézzel mossa ki. Száradás után befújhatja univerzális védőpermettel is az extra ápolás és védelem érdekében.

A bőrtáskákhoz ne használjon vizet és vegyi tisztítószert sem. Próbálja meg szárazon tartani, és kerülje a nedves felületekkel való érintkezést.

100%-ban vízállóak a táskák?

A táskák külső anyaga nem vízálló, hanem vízlepergető, melynek belső bélésén is vízlepergető textilt használnak.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy eredeti Eastpak-et vásárolok?

Mire figyeljen?

 • Ellenőrizze a minőséget: az eredeti termékek a legmagasabb szabványok szerint készülnek. Az Eastpak hamisítás árulkodó jele, ha az anyag vagy a kidolgozás hibásnak tűnik.
 • Csak hivatalos Eastpak üzletből, márkakereskedésből, vagy a hivatalos webáruházból vásároljon, ahol garantáltan eredeti táskát kap - a hozzá tartozó vevő- és garanciális szolgáltatással.
 • Keresse a szigorúan védett Eastpak hologramot a terméken.  

Mit tesz érte az Eastpak?

A hologram hamisítások elkerülése miatt az Eastpak folyamatosan figyeli a piacot. És ezt figyelje!

Ha garanciális esetben nem javítható a táska, akkor csak abban az esetben kap kárpótlást a vevő, ha a régiből kivágja a hologramos matricát a logóval együtt, és beküldi a gyártónak. Majd a visszaigazolást követően történhet meg a csere vagy a pénzvisszafizetés.

Az extra hosszú garanciaidő és a magas minőség a fenntartható fejlődés irányába mutat a brand életében is. „Vásárolj jobbat és kevesebbet!”

Eastpak fenntarthatóság – lépések a tartósságra építve

Egy olyan világban, amit óvnunk kell, a márka keményen dolgozik azért, hogy kiváló minőségű és tartós termékeket hozzon létre. A robusztus anyagokat strapabíró konstrukcióval kombinálják, olyan örökzöld dizájnnal megspékelve, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Elkötelezettek a pazarlás csökkentése mellett, miközben megőrzik erőforrásaikat, és előmozdítják a fenntarthatóbb életmódot.

Fenntarthatósági útjuk során hisznek abban, hogy kevesebbet és jobbat vásároljunk, ha táskákról van szó. Azáltal, hogy minőségi tervezést választunk, amely kiállja az idő próbáját, csökkentjük a hulladékot és a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat.

Eastpak fenntarthatóság

Üzletpolitikájuk: a négy R

 • Csökkentés (Reduce)

A mennyiség helyett a minőség a prioritás, amikor tartós, erős és stílusos formatervezést hoznak létre - akár harminc év garanciával. A jobb és a kevesebb vásárlás mindenkit segít a fogyasztás csökkentésében.

 • Újra felhasználás (Reuse)

A többfunkciós táskák tartósságát érdemes kihasználni és újra gondolni. Ezért új kiegészítő vásárlása esetén a régit tartsa meg bevásárlótáskaként vagy sporttáskaként. Ha mégis megválna tőle, akkor ajándékozza el, vagy ajánlja fel jótékony célra. De ne dobja ki!

 • Javítás (Repair)

A táskák úgy készülnek, hogy ellenálljanak a legaktívabb életmódnak is, a váratlan sérülések így is bekövetkezhetnek. De, ami elromlik, az megjavítható, ezért a brand mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön minél tovább kihasználhassa kedvencét. 

 • Újrahasznosítás (Recycle)

Az Eastpaknél azon dolgoznak, hogy újrahasznosítsák azokat az anyagokat, amelyeket nem lehet újra felhasználni vagy javítani. 

Kíváncsi rá, hogyan valósítják meg ezeket az elveket a gyakorlatban? Akkor ez tetszeni fog!

Környezettudatos kollekciók

A pazarlás minimalizálására és a stílus megőrzésére irányuló küldetésük részeként újrahasznosított anyagokat és maradék szöveteket használnak a fenntarthatóbb tervezés kialakításához. Újrahasznosítják a régi táskákat, és felelősségteljes forrásból származó anyagokat használnak az új Eastpak ikonok megálmodásához.

 • A Re-Built to Resist kollekciót olyan táskákból gyártják, amelyeket már nem lehet megjavítani. A limitált kiadású egyedi megjelenés két különböző színű vagy mintájú szövet keverékéből készül.
 • A hulladék és a környezetre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében maradék anyagokat és felesleges szöveteket használnak fel két környezetbarát kollekció létrehozásához. Az SR+ kollekció prémium patchwork stílusban készül, a Resist Waste pedig a mintás és színes anyagok ötvözete 50/50 arányban.
 • A Responsible kollekcióhoz festetlen, 100%-ban újrahasznosított PET-szöveteket használnak fel, hogy klasszikus dizájnjaikat felelősségteljes forrásból származó stílusokká alakítsák át. Így ezeket a táskákat a legökológiaibb formában viselheti. 

Eastpak Responsible kollekció - festetlen szövetből

 • 2020-tól az Original kollekcióiban használt fekete, kötések, bélések és logó foltok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek.
 • A Timberlanddel és a National Geographic-al való együttműködésüket a dizájn és a fenntarthatóság iránti közös szeretete egyesít. Ezért minden outdoor ihletésű arculat újrahasznosított anyagokból és felelősségteljes forrásból származó anyagokból készül.

És most jöjjön egy gyakorlati tudnivaló utazáshoz!

Az övtáska kézipoggyásznak számít repüléskor?

Utazás előtt mindig olvassa át az adott légitársaság szabályzatát. A Wizzair esetében minden utas egy darab ingyenes kézipoggyászt vihet fel magával a repülőre. Ez lehet egy övtáska, vagy a méret és súlykorlátozásnak megfelelő egyéb táska is.

Azonban, ha egynél több táskával (például egy hátizsákkal és egy övtáskával) szeretne felszállni a fedélzetre, akkor ezt csak úgy teheti meg, ha a fizetős extra fedélzeti csomag szolgáltatást választja.

A végére pedig következzen még egy gondolat az Eastpak etikus üzletpolitikájáról.

A modern rabszolgaság ellen

Az Eastpak biztosítja a munkavállalók jólétét a Made for Change fenntarthatósági és felelősségi keretrendszer egyik prioritásaként. A munkavállalókra való összpontosítás részeként elkötelezettek a modern rabszolgaság kezelésében. 

Az Eastpak márkának több, mint 70 éves fennállása óta már bőven volt ideje bebizonyítani, hogy nem ismernek tréfát, ha a tartósságról van szó. Az Eastpak minőség egyet jelent a megbízhatósággal és a praktikummal. Ez a kortalan világmárka olyan egyeduralkodó divatdiktátorrá vált, amiért minden korosztály rajong. Trendjeit a fenntarthatóság és a prémium minőség jegyében alkotja meg, amiért egyszerűen megunhatatlan. Magabiztosságukat hűen tükrözi az is, hogy a táska gyártók közül elsőként ők vállaltak 30 éves garanciát termékeikre. De az Eastpak garanciához természetesen nemcsak a strapabíró minőség, hanem a stílustartósság is hozzátartozik.

Nincs ideje olvasni? Fussa át a lényeget! 

 • A jelen harmadik (3.) évtől a harmincadik (30.) évig terjedő Eastpak jótállás kizárólag a gyártási hibákra terjed ki. Nem vonatkozik az olyan jellegű kárra, amely a nem rendeltetésszerű használatból ered.
 • A garancia hatálya alá tartozó költséget a gyártó viseli.
 • A máshol végzett javítás miatt a jótállás érvényét veszti.
 • Ha vásárolt termék hibás, akkor keresse fel azt a webshopot vagy márkakereskedőt, ahol vásárolta.
 • Az Eastpak táskákat ne tegye mosó- és szárítógépbe! A textilt csak kézzel mossa ki.
 • Keresse a szigorúan védett Eastpak hologramot a terméken.
 • Üzletpolitikájuk a négy R: csökkentés, újra felhasználás, javítás, újrahasznosítás
 • A pazarlás minimalizálására irányuló küldetésük részeként újrahasznosított anyagokat és maradék szöveteket használnak a fenntarthatóbb tervezés kialakításához.
 • A Wizzair esetében minden utas egy darab ingyenes kézipoggyászt vihet fel magával a repülőre (ez lehet egy övtáska is).
 • A munkavállalókra való összpontosítás részeként elkötelezettek a modern rabszolgaság kezelésében. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek GYIK Hogyan kell
Az oldal tetejére