Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi Bőr öv

Ebben a férfiaknak szóló bőr öv kategóriában kedvére válogathat, ismer- és kevésbé ismert márkájú övek között. Mind egytől - egyig szupertartós, akár öltönyhöz, farmerhez vagy rövidnadrághoz keres passzoló darabot. Egy minőségi szíj az erősebbik nemhez tartozók elengedhetetlen kelléke, mely ajándéknak is kitűnő választás bőr pénztárca, táska vagy hózentróger helyett. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Férfi bőr övek

Rendezés:

A férfi övek másodlagos szerepe

Sok férfi nem ismeri fel a kiegészítőkben rejlő erőt. Sokan csak használati tárgyként tekintenek az órára, bőr pénztárcára, nyakkendőre, táskájukra, cipőjükre és természetesen a derekukon viselt fém csattal ellátott bőr szíjukra. Pedig a hölgyek szemében ezek a pasis csecsebecsék árulkodó apróságok, amik segítségével véleményt formálnak. Tudat alatt vagy tudatosan, de a pásztázó szempárok megfigyelik mennyire viseletes, ápolt vagy milyen minőségű. Ezzel olyan dolgokat is elárul saját magáról az erősebbik nem képviselőjeként, amit nem is gondolt volna. És! Ki szeretni a negatív oldalát megmutatni?! Ehhez nem csak jól kell választania férfi övet, hanem további figyelmet és törődést igényel. Nézzünk meg pár dolgot, mire is gondolok.

Hasznos tippek bőr nadrágszíjhoz

Az övek férfi szemmel nem élveznek prioritást. - Ezt már tisztáztuk. - De, vásárlás előtt érdemes tájékozódni és nem csak az ár alapján dönteni. Ugyanis bőr és bőr között is van különbség. Vannak a teljes értékű marhabőrből készült szíjak, melyek hosszan időtállóak és vannak az egyéb megmunkálásokon átesett állati bőrből készült derékpántok, melyek picivel gyengébb minőségűek.

Az sem mindegy milyen stílusban és milyen színűt szerez be. Férfi bőr öv farmerhez tökéletes lehet, ha kellően széles és az övcsat is egy laza hangulatot sugároz. Ez már öltönynél nem elfogadott. Egy ilyen szett megköveteli az elegancia jegyeit. Például a fényes felület, az aprólékos eldolgozás. Ezek után nem lehet elégszer elmondani, hogy fontos a nadrágszíj és a cipő színbeli és stílusbeli harmonizálása.

Ezeken túlmenően jönnek azok a dolgok, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni. Ha már a birtokunkban van egy ből készült öv, annak célszerű lenne megóvni épségét életünk végéig. Hogyan? Megfelelő, rendszeres ápolás mellett és tudatos tárolással mindez megvalósítható.

Természetesen nem hagyjuk ennyiben a bőrövek témát. Van egy hosszasan kifejtett cikk a Blogon. Itt sok gyakori kérdésre adunk választ ha kíváncsi olvasó. Ebből mindent megtudhat a bőrből készült derékszíjakról.

Ismerje meg jobban a bőr öv webáruház termékeit

A stílust tekintve a mindennapi használathoz, az elegáns és smart casual férfi övek a meghatározóak az internetes üzlet kínálatban. Pont azért, mert egyetlen hapsi ruhatárából sem hiányozhat legalább egy-egy alapdarab. Ismertebb márkáink: Lindenmann, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin. Széles választékból válogathat hétköznapra, utcai viselethez vagy egy üzleti vacsorához. Akkor se fájjon a feje, ha sportos, vadász, munkaruházati vagy egyéb stílust keres. Férfi bőrövek közül minden kategória a rendelkezésére áll és ha kedvet kapna párját is megajándékozni, akkor keresse fel a női öv menüpontot is.

Az ÖvBolt.hu webáruház által forgalmazott alap bőrtermékek között megtalálja az egyrétegű, 100% marhabőr, a velúr-, hasított bőr alapanyagból készült férfi öveket. Minőségi garanciával kerülnek fogalomba. Gyártói hiba, vagy minőségi hiba esetén az áruház garanciális jótállást vállal értük. Rettegés nélkül adhatja le rendelését. Egyedi elképzelés vagy igény esetén sem marad hoppon. Partnereinknek köszönhetően rendelésre gyártott krokodilbőr, phyton-, kígyóbőr és egyéb bőr alapanyagú övet is viselhet.

Alapszínek a fekete és barna. Kollekciótól és a divat trendjétől függően kék, szürke, konyak barna színekből is válogathat. A derékszíj szélességét illetően a standard méreteket találja meg. 3 cm, 3.5 cm, és a farmerhez ideális 4 cm. A jelenleg népszerű racsnis övcsat és a klasszikus bújtatós is szerepel az online polcok kínálatában 90 - 160cm-es szíjjal. Az egészen vékony alkatú és az extra méretű övet igénylő férfiak is megtalálják a számukra megfelelő méretet.

Az oldal tetejére