A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Deuter

Deuter túrafelszerelés: övtáska túrázáshoz

A Deuter a német minőséget és a sportok híveinek minden vágyát megtestesítő hátizsák brand. Sportolókkal kifejlesztett profi technológiájuk a garancia arra, hogy termékeik helytállnak a hétköznapi használat és a komoly teljesítménytúrák kihívásai előtt is. 

A bajorországi tartományban, Gersthofenben található Deuter Sport GmbH cég alapítója, Hans Deuter 1898-ban kezdett táskákat készíteni. Hosszú utat jártak be azóta és számos egyedülálló innovációval rukkoltak elő az évtizedek során. 

Mára a termékcsalád kibővült a sport-és szabadidős tevékenységek teljes spektrumával. Kínálatukat többek között felnőtt és gyermek hátizsákok, túratáskák, hegymászó zsákok, hálózsákok, kerékpáros táskák, övtáskák, utazótáskák és háti-gyermekhordozók széles palettája teszi ki a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel, úgymint a camelback ivózsákok, ivópalackok, esővédő huzatok, lábszárvédők, túrafelszerelések.  

Vászongyárból a világ vezető túrahátizsák márkája

Hans Deuter vászon-és lengyárában kezdetben postászsákok készültek a Bajor Királyi Posta részére. Majd az 1910-es évektől már a katonaságnak gyártottak sátrakat, nyeregtáskákat és málhazsákokat. Az 1930-as években alpinistákkal kezdett együttműködni a cég és számos expedíciót látott el táskáival és sátraival. Ezekben az időkben gyártották le a márka legendás Tauern kollekcióját, amely remekül vizsgázott a túrákon, a zord körülmények ellenére is. 

Forradalmian új anatómiai innovációk túrázóknak

A ma elérhető Deuter táskák védjegye a különböző alkalmazási területekhez és a viselője igényeihez kidolgozott anatómiai kialakítás a maximális teljesítmény és kényelem érdekében. 

Ennek első lépcsőfoka az 1985-ben szabadalmaztatott újítás, a kiváló szellőzést biztosító AIRCOMFORT rendszer volt. A vállalat ezzel új szintre emeli hátitáskáit és megalapozza vezető pozícióját a gyártás terén Németországban. Fejlesztő csapatukhoz sportolók, hegymászók csatlakoznak, saját tapasztalataikkal hozzájárulva a minőségi és profi termékfejlesztésekhez. 

Az AIRCONTACT rendszer állítható, többkamrás alumínium X-keretét a nehezebb teher megkönnyítésére, egyenletes elosztására tervezték. Ezzel egyidejűleg kifejlesztik a szigorú német minőségügyi követelményeknek megfelelő háti-gyermekhordozókat is. További újításuk a még fejlettebb AIRCOMFORT-FUTURA és a multifunkcionális AC-LITE sorozat megalkotása. Itt már nem csak az alacsony súly szempont, de  - a magas szakítószilárdságú és kopásálló anyaghasználat mellett -  innovatív kialakításával abszolút iránymutató a piacon. 

A SHIELD protektoros hátkonstrukció a motorosok, kerékpárosok és a téli sportok kedvelőinek védelmében született meg. Később kidolgozzák a gyerekek autonómiájára szabott Ypsilon hátizsákokat is.

A 2016-os Attack kerékpáros kollekción bevezetik az okostelefon zsebet, lehetővé téve a telefon gyors elérését bármilyen helyzetben, a táska levétele nélkül. 

Vásárlóbarát megoldásokkal élve minden termékcsoportnál egyértelmű piktogramokkal jelölik a technikai felszereltséget, megkönnyítve ezzel a tájékozódást és a választást. 

Deuter: Nőktől nőknek

A német brand fokozott figyelmet fordít a nők igényeire, elvárásaira, anatómiájára is, ezért 2005 óta egy speciális fejlesztőcsapattal dolgoznak együtt, akiknek tagjai csak nők. Csapatuk tagja a világ egyik legismertebb női hegymászója is (Gerlinde Kaltenbrunner). A szakértői team dolgozta ki a nőkre szabott SL-WOMAN’S FIT rendszert, amelyet egy virág jelképez a táskákon.

Környezettudatosság, társadalmi felelősségvállalás, fenntarthatóság

A cég 2011-től tagja a magas munkaügyi és társadalmi normáknak elkötelezett kezdeményezésnek, a Fear Wear Foundation-nek, melynek keretében rendszeresen felülvizsgálják a Gertshofen-i székhely és az ázsiai gyártópartnerek munkakörülményeit is. 

A vállalat megkapta a WIR DENKEN UM címkét, amelyet a 7 környezettudatos és fenntartható követelmény közül legalább 4-et teljesítő vállalatok kapnak meg. Ezt kiegészítve ígéretük szerint 2020 tavaszától áttérnek a kizárólag PFC mentes termékek gyártására. 

A Deuter túrafelszereléseinek sikere az úttörő innovációikon és az erős márkahírnevükön alapszik világszerte. Ugyanakkor nagyon fontos számukra a vásárlók visszajelzése és elégedettsége, ezért és a termékeik hosszú távú tartóssága érdekében a 2 éves garancián túl életre szóló javítást vállalnak.

Rendezés:
Az oldal tetejére