Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Díjmentes Csere

Jól ismerjük az online vásárlás hátrányait és tisztában vagyunk az Önt frusztráló dolgokkal. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ott motoszkálnak a fejében ezek a gondolatok: Mi van, ha nem tetszik? Hogyan tudom kicserélni? Mennyibe fog ez nekem fájni?

Sajnos a mai tudomány még nem szolgáltatott megoldást az online térben vásárol fizikai termék azonnali és ingyenes cseréjére. Így, vásárlás előtt kockázati tényezőként kell tekintenie erre a problémára. Megeshet, hogy megrendel egy terméket, rendben megérkezik, és amikor kibontja, akkor érkezik a pofon. Nagyon nem tetszik vagy rossz a méret. – Valljuk be, igen rosszul tud esni. Pláne, hogy megint nyúlhat a pénztárcájáért és fizetheti ki a csere szállítási költségeit. Bumm! Elmegy az életkedve is.

Fontos Önnek, hogy a cserével járó kockázatai megoldódjanak?

Akkor nagyon figyeljen! Az Ön érdekeit szem előtt tartva az ÖvBolt, extra szolgáltatásként Díjmentes Termékcserét biztosít Önnek. Mostantól nem kell a pénztárcájában kutakodni. Minden vásárláskor egyszeri alkalommal átvállaljuk Öntől a Csere összes költségét. Mindezt, felár nélkül. Igen, jól olvassa! Ezért a szolgáltatásért nem kérünk el Öntől pénzt, ez jár Önnek, ha az ÖvBoltnál vásárol. És… a vásárlástól számított 60 napon belül, ezt bármikor megteheti. (Csak megsúgjuk, ajándékvásárlásnál nem egy rossz ajánlat.)

Tehát, még egyszer, ha még nem hiszi el.

  1. Ön vásárol, az ÖvBoltban.
  2. Megérkezik a csomagja, kibontja, de valami nem stimmel. Ki akarja cserélni.
  3. Ön jelzi az ÖvBoltnak e-mailben, telefonon vagy levélben.
  4. Tájékoztatjuk a csere menetéről és a részletekről.
  5. Megoldjuk, hogy Önnek ne kelljen fizetni a csomag visszaszállításáért.
  6. Végül gondoskodunk, hogy a csereterméket tartalmazó csomagját INGYEN átvehesse az Ön által megjelölt Csomagautomatában. Figyelem! A cserecsomagot kizárólag csomagautomatába kézbesítjük. Ha eltérő kézbeítési módot kér, akkor a szállítási díj Önt terheli.

Mit szól hozzá? Hihetetlenül hangzik még most is? Ha nekünk nem hisz, nézze meg, milyen véleménnyel vannak korábbi vásárlóink.


Bővebb információk

A Díjmentes Csere az ÖvBolt által nyújtott szolgáltatás. Jogilag nem előírt és szabályozott. Feltételeit az ÁSZF részletezi. Ha részletesen szeretné tanulmányozni a Díjmentes Cserével kapcsolatos feltételeket, akkor bővebben olvashat róla a webáruház által kiadott Általános Szerződési Feltételekben. (ÁSZF) Ha további kérdések merültek fel Önben, javasoljuk, tekintse meg a GYIK (Gyakori Kérdések) menüpontot. Illetve, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat bármely elérhetőségünkön.

Az oldal tetejére