A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Díjmentes Csere

Jól ismerjük az online vásárlás hátrányait és tisztában vagyunk az Önt frusztráló dolgokkal. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ott motoszkálnak a fejében ezek a gondolatok: Mi van, ha nem tetszik? Hogyan tudom kicserélni? Mennyibe fog ez nekem fájni?

Sajnos a mai tudomány még nem szolgáltatott megoldást az online térben vásárol fizikai termék azonnali és ingyenes cseréjére. Így, vásárlás előtt kockázati tényezőként kell tekintenie erre a problémára. Megeshet, hogy megrendel egy terméket, rendben megérkezik, és amikor kibontja, akkor érkezik a pofon. Nagyon nem tetszik vagy rossz a méret. – Valljuk be, igen rosszul tud esni. Pláne, hogy megint nyúlhat a pénztárcájáért és fizetheti ki a csere szállítási költségeit. Bumm! Elmegy az életkedve is.

Fontos Önnek, hogy a cserével járó kockázatai megoldódjanak?

Akkor nagyon figyeljen! Az Ön érdekeit szem előtt tartva az ÖvBolt, extra szolgáltatásként Díjmentes Termékcserét biztosít Önnek. Mostantól nem kell a pénztárcájában kutakodni. Minden vásárláskor egyszeri alkalommal átvállaljuk Öntől a Csere költségeit. Mindezt, felár nélkül. Igen, jól olvassa! Ezért a szolgáltatásért nem kérünk el Öntől pénzt, ez jár Önnek, ha az ÖvBoltnál vásárol. És… a vásárlástól számított 60 napon belül, ezt bármikor megteheti. (Csak megsúgjuk, ajándékvásárlásnál nem egy rossz ajánlat.)

Tehát, még egyszer, ha még nem hiszi el.

  1. Ön vásárol, az ÖvBoltban.
  2. Megérkezik a csomagja, kibontja, de valami nem stimmel. Ki akarja cserélni.
  3. Ön jelzi az ÖvBoltnak e-mailben, telefonon, online chaten, facebook messengeren  vagy levélben.
  4. Tájékoztatjuk a csere menetéről és a részletekről.
  5. Megoldjuk, hogy Önnek ne kelljen fizetni a csomag visszaszállításáért.
  6. Végül gondoskodunk, hogy a csereterméket tartalmazó csomagját Ingyen átvehesse az Ön által megjelölt Postán.

Mit szól hozzá? Hihetetlenül hangzik még most is? Ha nekünk nem hisz, nézze meg, milyen véleménnyel vannak korábbi vásárlóink.


Bővebb információk

A Díjmentes Csere az ÖvBolt által nyújtott szolgáltatás. Jogilag nem előírt és szabályozott. Feltételeit az ÁSZF részletezi. Ha részletesen szeretné tanulmányozni a Díjmentes Cserével kapcsolatos feltételeket, akkor bővebben olvashat róla a webáruház által kiadott Általános Szerződési Feltételekben. (ÁSZF) Ha további kérdések merültek fel Önben, javasoljuk, tekintse meg a GYIK (Gyakori Kérdések) menüpontot. Illetve, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat bármely elérhetőségünkön.