A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Ajándékdoboz

Nem szeretne bajlódni az ajándékcsomagolással? Vagy nincs kézügyessége elkészíteni egy ízléses díszítést? Ne aggódjon miatta, bízza ránk! Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról, Valentin napról vagy Karácsonyról, a kiválasztott terméket dísz papírdobozban, az alkalomhoz illő felirattal postázzuk Önnek vagy egyenesen az ajándékozottnak. További részletekre is kíváncsi? Olvasson tovább »

Díszdoboz kínálatunk

Rendezés:

Dísz papírdoboz – elegáns csomagolás minden alkalomra

A csomagolást általában mindenki az utolsó pillanatra szokta hagyni, és persze, hogy akkor derül ki, hogy nincs otthon csomagolópapír, és még egy szalag is kellene rá, vagy legalább egy üdvözlőkártya. De az is ismerős szitu lehet Önnek, amikor hiába vásárolt be szebbnél-szebb csomagolóanyagokat, ha kézügyesség és kreativitás híján nem jön össze az elképzelt díszcsomagolás. 

Mi erre is gondoltunk!

Mit kell tudni a papír ajándékdobozról?

Papírból készült ajándékdobozaink fekete színben érhetőek el, ami egyaránt passzol a hölgyek és az urak ízléséhez is. Elegáns, letisztul és semmi cicoma, egy minden alkalomhoz illő díszcsomagolás, amivel külön örömet szerezhet szerettének. 

Tegye személyessé a meglepit és kérje Boldog Születésnapot!, Boldog Névnapot! vagy Sok szeretettel! matricával.

Ha az ÖvBolt-nál vásárolt terméket ajándékba szeretné adni, kérje dísz papírdobozban és spórolja meg a csomagolással járó időt fáradtságot. Így a kiszállítást követően azonnal átadhatja a meglepit. De választhatja azt a lehetőséget is, hogy egyenesen az ajándékozott címére küldjük díszdobozos ajándékát.

ÖvBolt.hu – Mindent az övekről!

Webáruházunkban nemcsak férfi és női övek pazar kínálatával várjuk, de minden hasznos infó (méretválasztás, bőrápolás, bőrtípusok…stb.) is fellelhető a derékszíjakkal kapcsolatban. Ha ajándékon töri a fejét, tekintse meg hasznos és praktikus ajándékcsomagjainkat.

Az oldal tetejére