Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Bicskatok - Késtok

Mindene a vadászat? Vérbeli pecás? Szeret túrázni, kirándulni? Akkor az Ön zsebéből sem hiányozhat egy profi bicska. Ne kattintson el, ha vadásztőrjéhez venne egy strapabíró késtokot vagy túrafelszereléséből már csak a bicskatok hiányzik. Jöjjön, és válogasson a kategória bőrdíszműves termékeiből vagy olvasson további érdekességeket a bicskatartókról >>

Övre fűzhető tartók - tokok késekhez

„Vadat és halat, s mi jó falat” – bicskatok nélkül sehova!

A késtok a vadászkés és az egyéb bicskák biztonságos viselését teszi lehetővé. A legjobb minőségű bicskatok bőrből készül, és magát a kést is megóvja a karcolásoktól, ütődéstől, a portól és az egyéb szennyeződésektől. A tartó méretét mindig a penge hosszúsága határozza meg, ezért azt javasoljuk, hogy a vásárlást alapos tájékozódás előzze meg! Az övre fűzhető bicskatokban kését nemcsak biztonságban tudhatja, de praktikus viselése folytán mindig kéznél lesz. Vannak, akik a vízszintes késtokokat részesítik előnyben, amely szabadabb és kényelmesebb mozgást tesz lehetővé az erdei vadászat vagy túrázás alatt.

Zsebkés, svájci vagy rugós bicska esetén a pengevédelemről nem kell gondoskodni, de tokban tartva nem fog a hátizsákban kallódni, és a nadrágzsebét sem húzza le. Szalonnázó bicska vagy túra kése megfelelő tárolására is a legjobb választás egy tartós anyagú, bicskatartó tok. 

Vadászbicskát az ember talán egy életre választ, de egy bőrből készült tok is hosszútávú befektetés, hiszen a marhabőr idővel nemesedik és patinája teszi időtállóvá.  

Késtokot ajándékozna?

Ha a tökéletes ajándékot keresi

  • erdész,
  • vadász,
  • horgász,
  • halász,
  • révész,
  • böllér,
  • pásztor,
  • természetjáró-túrázó

ismerősének, akkor nézzen szét a késtokok webáruházban, ahol minőségi, magyar bőrműves termékek között találhatja meg a megfelelő meglepetést. 

Minden, ami bőr – rendelje meg most az ÖvBoltról!

Ha erdei szalonnasütésre készült vagy erdei nagyvadat ejtene el, akkor várjuk online áruházunkba, ahol többféle vadászkés tok és övre rakható típus között válogathat. A pengemérettől függően nagy méretű tartók is fellelhetőek üzletünkben, de vadásztőrhöz a kapcsos verziót is ajánljuk figyelmébe. A késtartók marhabőrből készültek, tehát amellett, hogy extrán strapabírók, egytől-egyig szépen megmunkált magyar kézműves termékek.

Az oldal tetejére