A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Méhviaszos Bőrápoló és egyéb Szerek

Ha Ön tudatos vásárló és felhasználó, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a bőrtermék is igényli a törődést a megfelelő bőrápolókkal- és tisztítókkal. Először szinte mindenkinek a cipőtisztítás jut eszébe, mivel a lábbelit éri a legtöbb környezeti hatás. Elkoszolódik, poros lesz, pocsolyába lépünk, felmarja a só, ezért fontos az alapos tisztítást követő kondicionálása a bőrnek. De mit jut még az eszébe? Hadd segítsünk: a táskája, pénztárcája és az öve is meghálálja a gondoskodást, hiszen a használat során sok káros körülménynek vannak kitéve ezek a kiegészítők is. Ha többet szeretne megtudni olvasson tovább >>

Tarrago, Leder, Briston bőrtisztító szerek 

Rendezés:
Nézet:

Miért kell ápolni bőrtermékeinket?

Ismerős az érzés, amikor a dobozból előszedett rég nem használt lábbeli vagy nadrágszíj láttán az ember sírni tudna? Kirepedezett, penészes, foltos, megszagosodott….menthetetlen, mehet a szemétbe. De szerencsére van megoldás! Sőt, hangsúlyoznám, hogy a megelőzés mindennél fontosabb. Gondoljunk csak bele, a bőr kiegészítők mennyi mindennek ki vannak téve a napi használat során. Maszatos kézzel megfogott pénztárca, helytelenül tárolt, kirepedezett öv, földre dobott táska, bőrkabátra cseppent fagylalt, ugye mind jártunk már így? De a szekrényben tárolt holmik sincsenek biztonságban, ha nem szellőznek, akkor a penész nagy ellensége a bőrnek.  

Hatékony bőrtisztítás egyszerűen

Azért, hogy ezektől a kellemetlenségektől megkímélje magát, és bőráruit még sokáig élvezhesse, ápolja rendszeresen a megfelelő szerekkel. Ehhez nyújtunk most segítséget és adunk mellé egy bőr tisztítási kézikönyvet.

A tisztítás lépései:

  1. Bőrtisztító kefével vagy száraz szivaccsal dörzsölje le a szennyeződéseket a bőr felületéről. 
  2. Egy puha ronggyal vigyen fel egy kevés ápoló szert, és egyenletesen oszlassa el. 
  3. Hagyja száradni néhány percig.
  4. Igény esetén pedig egy puha sörtéjű ápolókefe segítségével fényesítse át.

Bőrkondicionáló- és ápoló termékek a webshopban

A bőrtisztító szerek kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy milyen jellegű bőrön kívánja alkalmazni. A 100 %-ban természetes lágyviasz tartalmú és szilikonmentes mélyen tápláló krém a magas hatásfokú fényesítés mellett, víz-és portaszító védelmet is biztosít bőr és műbőr árun egyaránt. A többféle típusú tisztító és kondicionáló bőrbalzsam között - melyeket festett, natúr-, lakk- és egzotikus bőrhöz ajánljuk – természetes méhviasz tartalmú magyar terméket is talál üzletünkben. A szilikonmentes bőrzsírt, az önfényezős krémet és a zsíros bőrtisztítót pedig bármilyen színű felületen alkalmazhatja. 

A bőrkondicionálók mindegyike hatásos kirepedezett felületen is, a bőr a kezelések hatására ellenállóbb, lágyabb lesz. A méhviaszos és színtelen tisztító folyadékok, gélek és zsírok mindegyike használható öv, cipő, bőrbútor, táska, pénztárca, óraszíj, kabát, bőrkesztyű, sőt lovagló nyereg- és kantár gondozására is.