Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Bőrlyukasztó

Pont csak egy fránya lyuk hiányzik az övről… Önnek is ismerős probléma? Nem jó méretet rendelt? Felszaladt pár kiló? Kemény diétába fogott? Természetesen a derékmérettel az övmérete is változhat. Ha nem szeretne búcsút inteni kedvenc nadrágszíjának, akkor egy bőrlyukasztó segítségével készíthet rá plusz lyukat. Ha kíváncsi rá miért jobbak a profi lyukasztók az otthoni barkács megoldásoknál, olvasson tovább »

Kézi bőrlyukasztó szerszámok

Rendezés:

Övlyukasztó, amivel olyan lyukat üthet a bőrbe, mint az eredeti

Bizonyára Önnek is ismerősek a Mekk Elek módszerek, amikor éles késsel vagy szög és kalapács segítségével próbálunk fúrni-faragni. Több-kevesebb sikerrel. Lyukat általában sikerül készíteni, de hogy milyet, az már más kérdés.

Ha esztétikailag szép lyukat szeretne beütni a bőrben, ami hasonlít az eredeti lyukakra, akkor Önnek egy övlyukasztóra lesz szüksége. A kézi bőrlyukasztó szerszámoknak többféle típusa létezik, vannak, amelyek többféle méretben, készletben kaphatóak. Kíváncsi rá, hogyan működnek?

Kézi lyukasztók - Hogyan használjam?

A kéziszerszámok használata roppant egyszerű és egyes darabokhoz nem kell szakértelem se. A beszerzését követően otthon praktikusan, egyszerűen, gyorsan megoldást talál lyukasztási problémájára.

Övlyukasztó - és kiütő készlet

  1. Az acél csövek közül válassza ki a megfelelő méretűt és nyomja rá a bőrre. 
  2. Néhány határozott kalapácslendítéssel üsse át az anyagon. 
  3. A cső kerek fejének köszönhetően egy tökéletesen kerek lyukat fog kapni.  

Bőrlyukasztó fogó 

  1. A bőrön, szöveten és műanyagon is használható forgófejes revolver lyukasztóval vágott lyuk mérete hat fokozatban szabályozható 2,5 - 5 mm között. 
  2. Keresse meg a megfelelő méretű lyukasztótüskét – övekhez általában a második legnagyobb lesz a megfelelő. 
  3. A szíjat fektesse az asztalra és fogja közre a fogóval a jelölésnél. 
  4. Egyetlen határozott mozdulattal nyomja össze a fogantyút. Ezzel el is készült a tökéletes kör alakú rés a nadrágszíjra.

Lyukasztó készlet

A cserélhető fejes szerszám bőrhöz, kartonhoz és puha műanyaghoz is használható. A 6 darab 2,5 – 5 mm közötti lyukasztó fejek ugyanazon az elven működnek, mint az előbbi forgófejes változat.

Övlyukasztásban is otthon vagyunk!

Számíthat ránk akkor is, ha bőrkelléket keres! Bőrlyukasztó szerszámaink között megtalálhatóak a prémium kategóriás forgófejes fogók, valamint a kézi lyukasztó- és szegecselő kéziszerszámok is. De miért csak bőrnél használná? Keményített szénacél lyukasztó készleteinket mestereknek is ajánljuk, ami bőr, gumi, karton, linóleum, rétegelt-és alulemez átütéséhez is használható.

Alkatrészek az övcsavartól az övbújtatóig

Webáruházunkban mindenre felkészültünk. Akkor is tudunk segíteni, ha elszakadt az övbújtatója, karcos lett az övcsatja, vagy egy hiányzó övcsavart pótolna. Az alkatrészek mellett bőrápolási termékek, öv-és nyakkendőtartó kiegészítők és elegáns ajándékdobozok közül is választhat.

Az oldal tetejére