Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Övtartó - Nyakkendőtartó

A nyakkendőtartó, mint olyan, Önnek eszébe jutott már? A kiegészítők rendszerezésére sokan csak akkor gondolnak, amikor már eluralkodott a káosz. Eddig gondolom Ön is a vállfára akasztotta fel nyakkendőjét, ami ideig-óráig működik is, de amikor csak gyűlnek egymásra a nyakba kötők, és a reggeli sietségben a legalsót kellene kicibálni, akkor bizony kapóra jönne egy jól áttekinthető rendszerező. Hasonlóan kardinális kérdés a derékszíj helyes tárolása is, ha övtartón töri a fejét, érdemes megtekintenie a kínálatot! Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Gardrób & Fiók tárolók

Helyes tárolás = hosszabb élettartam

Az öv helyes tárolása kérdéseket vet fel, nem mindegy, hogy a ruhák közé gyűri be, a szék karfájára dobja le, esetleg a nadrággal együtt teszi el. A bőr és a műbőr ilyenkor sérülhet, megtörhet, felülete kirepedezhet a helytelen tárolás következtében. A nyakkendővel sincs ez másképp, ha hanyagul teszi el, meggyűrődik, kimegy a vasalás éle, szálak húzódhatnak ki az anyagból. Ezek mind jócskán megrövidítik a kiegészítők élettartamát. 

Fontos a hol és hogyan

A megfelelő helyen és a megfelelő formában tárolni a kiegészítőket nem olyan nagy ördöngösség, de némi figyelmet megkíván. Egy konkrét helyet célszerű kiválasztani a gardróbban, ahol egy polcon, fiókban kialakított fiókrendezővel, tároló dobozban vagy speciális öv-és nyakkendőtartón kaphatnak helyet a szekrényben a nyakkendők és a derékszíjak. 

A szíjak esetében lényeges: ha fektetve tárolja övtartó dobozban, ne tekerje fel túl szorosan, hogy a bőr szellőzhessen, és ne töredezzen meg a felülete. Az övcsatnál fogva övtartóra is akaszthatja, így biztosan nem megy idő előtt tönkre kedvenc kiegészítője. 

A kiegészítők állagmegóvásán túl nem elhanyagolható szempont a helytakarékosság, és a rend a szekrényben. Ezentúl nem kell mindent felforgatnia, ha valamit keres, mert az áttekinthető tárolókban minden kézre esik. 

Praktikus övtartó és nyakkendőtartó

Üzletünkben modern kivitelezésű fából készült nyakkendőtartó fogasok közül választhat, amely a szekrény akasztós részébe lett tervezve. A helytakarékos design-nak köszönhetően egy-egy vállfán 8-10 nyakkendő kaphat helyet egyszerre. Az övek praktikus elhelyezéséről övtartó vállfa segítségével gondoskodhat, amely egy hagyományos vállfánál nem foglal több helyet, azonban 10-12 szíjat gondtalanul felakaszthat rá. Arra azonban körültekintően figyeljen, hogy nagykabát akasztó magasságban legyen a vállfa, hogy a szíjak törés nélkül függőlegesen lelóghassanak.

Az oldal tetejére