A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Lőszertartó

Vadászok, erdészek és sportlövők figyelmébe ajánljuk az ÖvBolt alábbi kategóriáját. A vadászfelszerelés és a sportlövészet alaptartozéka a megfelelő lőszertartó, amely kis mérete ellenére nagyon is fontos funkciót tölt be. A töltények helye véletlenül sem a zsebben van, hiszen ott tartani kényelmetlen, keresgélni kell, esetleg elkallódhat a kabát zsebében. Ha a webshop tölténytartó kínálatáról többet szeretne megtudni, olvasson tovább >>

Tölténytartó kistáskák

Rendezés:

Ez elment vadászni, ez meglőtte

”A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában.” Ha hihetünk Majtényi György, történész szavainak – és miért ne tennénk -, akkor jogosan gondolhatjuk, hogy a vadászat és a fegyverek szerelmesei nemcsak a lőfegyverüket tartják nagy becsben, hanem a töltények biztonságos tárolásáról is megfelelően gondoskodnak. A fegyvernemtől és a praktikusságtól függően beszélünk golyós és sörétes lőszertartóról, anyagukat tekintve készülhet valódi bőrből és gumis szövetből is.

A sportlövők előnyben részesíthetik a csuklóra rögzíthető gumírozott típusokat, míg vadászathoz a puskatusra csatolható változatot is használják. A legkézenfekvőbb megoldást a vadász övre fűzhető lőszertartók nyújtják, de léteznek kifejezetten a sörétes töltény tárolására szolgáló töltényövek is. 

Bőr tölténytartó vadászfelszerelés

Webshopunk polcain valódi marhabőrből készült lőszertartókat találhat, amelyek mindegyike magyar bőrműves termék. A zárt kivitelű kistáskák 5, 7 és 10 darab golyós lőszer tárolására alkalmasak, melyek rögzítéséről bőr és gumírozott szalag gondoskodik, így többféle kalibermérethez is használhatóak.

A vadászok és erdőt járó erdészek jól tudják hogyan mozogjanak nesztelenül. A vadat hangtalanul megközelíteni nem kis feladat, az avar ropogása, egy gally reccsenése, de még a hangosabb lélegzetvétel is elriaszthatja a trófeát. Ha sikerül lőtávolba kerülni, akkor már csak a puska csőre töltése van hátra, amit csöndben megtehet a lőszertartó táska mágneszáras vagy pisztolygombos halk záródásának köszönhetően. 

A bőr kistáskák nagyvadas, trófeás emblémával vannak díszítve, így megjelenésükben is passzolnak a vadász identitáshoz. A gyönyörűen megmunkált, magas minőségű bőrből készült termékek ajándéknak sem utolsók. 

Erdész, vadász övek és ajándékcsomagok 

Az Övboltban minden bőr vadászkiegészítőt megtalálhat az övtől a bicskatokig. A marhabőr derékszíjak szintén magyar bőrműves termékek, részletgazdag erdei motívumos díszítéssel, vadmintás övbújtatóval és övcsattal, extra nagy méretekben is. Valóban pazar ajándék lehet erdőjáró, erdész, vadász ismerősének. Ha ajándékcsomagot keres, nálunk erre se lesz gondja, a vadászövek mellé bőr késtokot vagy tölténytartót csomagoltunk, így többféle ötlet közül válogathat ízlésének megfelelően. 

Az oldal tetejére