Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Nyakkendőtű

Egy ezüst nyakkendőtű nem hiányozhat az elegáns férfiak ruhatárából. Öltönyhöz nemcsak különleges alkalmon viselheti, de a dolgos hétköznapokon is. Egy egyszerű, klasszikus darab helyesen viselve nemcsak eleganciát kölcsönöz viselőjének, de praktikus viselet is. Vajon miért? olvasson tovább »

Nyakkendő csipesz - a dolgos hétköznapokra is

Rendezés:

3+1 Tipp, hogy miért viseljen nyakkendőtűt?

  1. Mert praktikus. A nyakkendőt az ing elejéhez rögzíti, így nem csúszkál el a helyéről.
  2. A stílusos öltözködés jegyében fém kiegészítőihez (karóra, övcsat, mandzsettagomb, zakó gombok) kiválaszthatja a hozzájuk passzoló ezüst, arany nyakkendőtűt.
  3. Egy gravírozott vagy mintás nyakkendő csipesz utalhat a hobbijára, szenvedélyére, foglalkozására.

+1. Végül, nem mehetünk el fontos tény mellett sem. A nyakkendőtű viselésével a leves kanalazása közben nem kell többé a szabad kezével a mellkasához fognia a nyakkendőt, és végre önfeledten ebédelhet.

Milyen nyakkendőtűt válasszon?

  1. Mindig az alkalomhoz illő nyakkendő csipeszt válassza az öltözékéhez. A visszafogott fazonokat viselheti a hétköznapokon, a mintás, díszes tűket a különlegesebb alkalmakon.
  2. A kiegészítő passzoljon az öltözéke fém kiegészítőihez. Ennek hiányában az ezüst nyakkendő csipesz mindig telitalálat, mert a legtöbb öltönyhöz jól illik.
  3. A legfontosabb szabály a nyakkendőtű viselésével kapcsolatban: olyan méretűt válasszon, amely a nyakkendő szélességének 1/2 és 3/4 között van. Soha ne viseljen a nyakkendőnél hosszabb nyakkendőcsipeszt!

Hogyan viselje helyesen a nyakkendő csipeszt?

  1. Fogja össze a nyakkendő elejét, hátulját és az ing gombnyílását, úgy, hogy egyenes, gyűrődés mentesen simuljanak egymásra. Majd csatolja fel a nyakkendőtűt. Fontos, hogy az ingnyíláshoz is hozzáfogassa, különben össze-vissza fog lóbálózik.
  2. A tűt az ing harmadik és negyedik gombja közé csíptesse. Ennél magasabbra és alacsonyabbra se kerüljön.
  3.  Ügyeljen rá, hogy a derekához képest vízszintesen, a nyakkendőjéhez képest merőlegesen álljon.
  4. Utolsó simításként fogja meg a nyakkendő felső részét, és kissé húzza ki, lazítson rajta, hogy ne tapadjon teljesen a mellkasához.

Olcsó nyakkendőtű vásárlás – az ÖvBoltban

Arany nyakkendő csipeszt keres esküvőre, alkalmi öltözékéhez? Munkájához elengedhetetlen a nyakkendő viselése? Egy apró kiegészítő, amivel a hétköznapi elegancia is garantált. Ezüst, arany nyakkendőtű rendelését ne halogassa tovább!

 

Az oldal tetejére