Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Öv szíj

Tudta? Webáruházunk kínálatában nem csak övcsattal ellátott derékszíjakat találhat! Tönkrement kedvenc nadrágszíja, de a világért sem válna meg oly sok évig imádott övcsatjától? Fontos Önnek az izgalmas, változatos megjelenés, de nem szeretne egyszerre 5-6 övet megvásárolni? Akkor érdemes végigböngésznie az alábbi termékeket! További információk >>

Kiemelt derékszíj kategóriák

 Ismerje meg termékkínálatunkat!

Az ÖvBolt.hu online áruházban könnyen és gyorsan választhatja ki az Önnek megfelelő kiegészítőt. Három alkategória fedi le a termékkínálatot: egy valódi bőr öv szíj hosszú távú és minőségi megoldást jelent. Szupertartós és extraerős. Bőr szíj 4 cm-es vastagsággal, mely leginkább farmer viseléséhez ajánlatos. Szintén 4 cm-es, lyuksorral ellátott nadrágszíjainkat hagyományos övcsathoz ajánljuk. A legnépszerűbb továbbra is a racsnis szíj. Mivel elsősorban elegáns szettekhez viselhető, így vékonyabb, 3-cm-es kivitelben kapható. Itt nincs szükség lyukakra. A racsnis övcsat egyszerűen, csavarok és patent nélkül felrögzíthető, és könnyedén méretre állítható.

Nadrágszíj vásárlás online – kényelmesen, kockázat nélkül!

Tapasztalja meg Ön is az online vásárlás nyújtotta előnyöket! Az ÖvBolt.hu-ról akár kedvenc karosszékében ülve, minimális idő- és energia ráfordításával tehet szert egy szupertartós öv szíjra! Aggódik, hogy nem kap megfelelő segítséget a vásárláshoz? Ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol a kérdéseire! A megrendelt terméket akár már másnap átveheti! Ez különösen fontos lehet Önnek, ha például ajándékba szeretne öv szíjat rendelni. Az ingyenes termékcsere gyakorlatilag kockázatmentessé teszi a webáruházban történő vásárlást.

Szerezze be online minőségi öv szíját!

Az oldal tetejére