Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Telefon övtok

Mobiltelefon nélkül már egy métert sem teszünk. Sokan vagyunk ezzel így. De hol tartsuk a készüléket, ha elindulunk otthonról, ahol mindig kéznél, de mégis biztonságban van? Praktikus megoldást kínál a telefon övtok, ami – ahogy azt a neve is sugallja – egy övre csatolható telefontok, amiből egy mozdulattal kiemelheti a mobilját. Ha kíváncsi, miért annyira népszerűek ezek a mobiltartók, olvasson tovább »

Övre csatolható telefontokok

Rendezés:

Övre fűzhető telefontok – Hogy mindig telefonközelben legyen!

Autóvezetés, séta, sorban állás közben vagy a tömött buszon ácsorogva csörren meg a mobilja. De vajon hol lehet? A táska aljáról kell előkotorászni vagy a kabátzsebeket átkutatni. Persze mire végre megvan, pont leteszik. Kinek ne lenne ismerős ez a bosszantó helyzet?! De tudjuk még folytatni a sort…

A feszes nadrágzsebbe gyömöszölt telefon esete, avagy hogyan tegyük tönkre idő előtt a telefonunkat. Nincs is annál kényelmetlenebb érzés, mint így leülni, neadjisten a farzsebben tartott telóval közlekedni, ami egy óvatlan pillanatban még ki is csúszhat. Ennél talán már csak az a rosszabb, amikor reggeltől-estig a kezünkben szorongatjuk féltett okostelefonunkat, nehogy lemaradjunk egy fontos hívásról.  

Övtok mobilhoz – maximális védelem!

A kiegészítő előnye, hogy a telefontartó övre akasztható, így elfelejtheti az előbb említett bosszúságokat. A derékszíjra rögzíthető kiegészítőben álló vagy fekvő helyzetben tárolhatja telcsijét. A tépőzáras vagy csatos záródás pedig biztonságos védelmet nyújt. Ráadásul a teljesen zárt tároló védi a készüléket a külső behatásoktól, portól, karcolódástól és a nedvességtől is. Legújabb okostelefonját így sokkal tovább élvezheti szép állapotában!

Bőr telefontok övre, ha kedveli a stílusos és elegáns megoldásokat, amit munkahelyi meetingen, üzleti tárgyaláson is nyugodtan viselhet. Válasszon az öv, a cipő és a karóra színéhez passzoló tokot, ami tükrözni fogja kifinomult ízlését.

Telefon övtokok az ÖvBoltban - többféle típusú mobilhoz

Az övre csatolható telefontok minden előnyét megtapasztalhatja. Webshopunkban a telefonja méretéhez pontosan passzoló tokot választhat, amiben biztosan nem fog lötyögni a készülék. Ezért a különböző típusokhoz igazodva, többféle méretű (4,5; 5; 5,5; 7”) övtokok közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt. A fekete színben elérhető tartó mindenhez illik. Nem koszolódik könnyen, ha mégis mosást igényel, akkor vászon anyaga könnyen tisztítható. 

Internetről övet? – Miért ne!

Övtokjához egy övet választana, de bizonytalan az méretében? Segítünk! Használja online méretkalkulátorunkat, keresse ügyfélszolgálatunkat vagy csavaros csatos öveink közül rendeljen hosszabb szíjat, amit utólag otthon is méretre igazíthat. Korrekt termékleírásokkal és élethű fotókkal segítjük vásárlóinkat a döntésben.

Az oldal tetejére