A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Futóöv

A futáshoz semmi nem kell – szokták mondani. Pedig még épp csak kitette a lábát a házból, és máris gondban van a lakáskulccsal. Hosszú kilométerek alatt a tenyerében szorongatná? Nane! Zenére fut? Vagy nem indul el mobiltelefon nélkül sehova? Akkor gondoskodnia kell a kisebb értékek tárolásáról is. Szerencsére az erre tervezett futóövek megoldást jelentenek az ilyen jellegű kényelmetlenségekre. olvasson tovább »

Sport öv & Telefontartó futáshoz

Rendezés:

Telefontok futáshoz

Ha hobbifutó azért, ha profi, akkor azért! Ön milyen futó kellékekkel indul el a szokásos körre? Minden kocogónak saját „rituáléja” és sportfelszerelése van. De abban mindannyian egyetértenek, hogy nincs annál kellemetlenebb érzés, mint futás közben a zsebben csörgő slusszkulcs és a minden lépésnél combhoz verődő mobil. Praktikus lehet egy karpántos telefontok futáshoz, de van, akit ez is zavar. 

Szerintünk az egyik legmegbízhatóbb megoldás a telefontartó öv, amiben egy iPhone vagy egy Samsung méretű teló is elfér. A mobiltartó futáshoz, kerékpározáshoz is egyaránt használható, rugalmasan rásimul a derékra, így nem akadályozza a szabad mozgást. Zenelejátszóját is biztonságban tudhatja a runbelt-ben, ha az ütemet pörgős zene diktálja. 

Rajtszámtartó és kulacstartó öv futáshoz

Ha terepfutásra indul, a frissítőről se feledkezzen meg! A strapabíró, szakadásmentes anyagból készült kulacstartó övben mindig kéznél lehet néhány korty sportital. De ha Ön igazi „nagyágyú” és a maratont is lefutja, akkor egy rajtszámtartó övben fog elstartolni. Gyorsan száradó, gumis anyagának hála kényelmes viselet a legizzasztóbb terepen is. A lapos futóövben egy-két energiaszeletet is magával vihet, de készpénzét is biztonságban tudhatja. 

Futóöv – ha kell egy megbízható mobiltartó futáshoz vagy utazáshoz

Válogasson webshopunk világmárkás sport öv kínálatából! Legyen szó kocogásról, kerékpározásról, vízisportokról, a speciális anyagból készült termékek, magas minőséget képviselnek. Könnyű anyagának köszönhetően szinte észrevétlenül simul a derékra. Ezért utazáshoz is bátran ajánljuk, ha szeretné biztonságban tudni kisebb értékeit. A derékpántban készpénzét és bankkártyáját is elrejtheti.

Az oldal tetejére