Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Futóöv

A futáshoz semmi nem kell – szokták mondani. Pedig még épp csak kitette a lábát a házból, és máris gondban van a lakáskulccsal. Hosszú kilométerek alatt a tenyerében szorongatná? Nane! Zenére fut? Vagy nem indul el mobiltelefon nélkül sehova? Akkor gondoskodnia kell a kisebb értékek tárolásáról is. Szerencsére az erre tervezett telefontartó öv és futóöv megoldást jelent az ilyen jellegű kényelmetlenségekre. További részletekre kíváncsi? olvasson tovább »

Övtáskák futáshoz

Rendezés:

Futóövek és telefontartó övek

Ha hobbifutó azért, ha profi, akkor azért! Ön milyen futó kellékekkel indul el a szokásos körre? Minden kocogónak saját „rituáléja” és sportfelszerelése van. De abban mindannyian egyetértenek, hogy nincs annál kellemetlenebb érzés, mint futás közben a zsebben csörgő slusszkulcs és a minden lépésnél combhoz verődő mobil. Roppant praktikus a karra rögzíthető telefontok futáshoz, de van, akit ez a sportkarpánt is zavar.

Szerintünk az egyik legmegbízhatóbb megoldás a telefontartó öv, amiben egy iPhone, Huawei vagy egy Samsung méretű teló is elfér. A mobiltartó futáshoz, kerékpározáshoz is egyaránt hasznára válik, rugalmasan rásimul a derékra, így nem akadályozza a szabad mozgást. Zenelejátszója is biztonságban van running közben, ha az ütemet pörgős zene diktálja. Ugyanis egyes darabok nem csak könnyen száradó anyagból készülnek, de vízálló bevonattal is ellátják, mely az izzadságot és az esőt nem engedi át. Tehát egy ilyen zsebes derékpánt alap kiegészítője a szórakoztató, kényelmes sportolásnak.

Rajtszámtartó és kulacstartó öv futáshoz

Láthatja, hogy a mobiltartó futáshoz mennyire elengedhetetlen napjainkban, de ha elszántan űzi vagy terepfutásra indul, a frissítőről se feledkezzen meg! A strapabíró, szakadásmentes anyagból készült kulacstartó övben mindig kéznél van néhány korty sportital. De ha Ön igazi „nagyágyú” és a maratont is lefutja, akkor egy rajtszámtartó övben fog elstartolni. Gyorsan száradó, gumis anyagának hála kényelmes viselet a legizzasztóbb terepen is. A lapos futóövben egy-két energiaszeletnek is van helye, de készpénze is biztonságban van.

Futóöv – ha kell egy megbízható sportfelszerelés

Válogasson webshopunk világmárkás sport öv kínálatából! Legyen szó kocogásról, kerékpározásról, vízisportokról, a speciális anyagból készült termékek, magas minőséget képviselnek. Könnyű anyagának köszönhetően szinte észrevétlenül simul a derékra. Ezért utazáshoz is bátran ajánljuk, ha szeretné biztonságban tudni kisebb értékeit. A derékpántban készpénzét és bankkártyáját is elrejtheti.

Az oldal tetejére