A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Futóöv

A futáshoz semmi nem kell – szokták mondani. Pedig még épp csak kitette a lábát a házból, és máris gondban van a lakáskulccsal. Hosszú kilométerek alatt a tenyerében szorongatná? Nane! Zenére fut? Vagy nem indul el mobiltelefon nélkül sehova? Akkor gondoskodnia kell a kisebb értékek tárolásáról is. Szerencsére az erre tervezett telefontartó és futóöv megoldást jelent az ilyen jellegű kényelmetlenségekre. További részletekre kíváncsi? olvasson tovább »

Telefontartó futáshoz & egyéb futóövek

Rendezés:

Telefontok futáshoz

Ha hobbifutó azért, ha profi, akkor azért! Ön milyen futó kellékekkel indul el a szokásos körre? Minden kocogónak saját „rituáléja” és sportfelszerelése van. De abban mindannyian egyetértenek, hogy nincs annál kellemetlenebb érzés, mint futás közben a zsebben csörgő slusszkulcs és a minden lépésnél combhoz verődő mobil. Praktikus lehet egy karra rögzíthető telefontok futáshoz, de van, akit ez a sport karpánt is zavar.

Szerintünk az egyik legmegbízhatóbb megoldás a telefontartó öv, amiben egy iPhone, Huawei vagy egy Samsung méretű teló is elfér. A mobiltartó futáshoz, kerékpározáshoz is egyaránt használható, rugalmasan rásimul a derékra, így nem akadályozza a szabad mozgást. Zenelejátszóját is biztonságban tudhatja a runbelt-ben, ha az ütemet pörgős zene diktálja. Ugyanis egyes darabok nem csak könnyen száradó anyagból készülnek, de vízálló bevonattal is ellátják, mely az izzadságot és az esőt nem engedi át. Tehát egy telefontartó futáshoz alap kiegészítője lehet, ha a szórakozást, kényelmet és a praktikusságot egyben akarja élveszni.

Rajtszámtartó és kulacstartó öv futáshoz

Láthatja, hogy a mobiltartó futáshoz mennyire elengedhetetlen napjainkban, de ha elszántan űzi vagy terepfutásra indul, a frissítőről se feledkezzen meg! A strapabíró, szakadásmentes anyagból készült kulacstartó övben mindig kéznél lehet néhány korty sportital. De ha Ön igazi „nagyágyú” és a maratont is lefutja, akkor egy rajtszámtartó övben fog elstartolni. Gyorsan száradó, gumis anyagának hála kényelmes viselet a legizzasztóbb terepen is. A lapos futóövben egy-két energiaszeletet is magával vihet, de készpénzét is biztonságban tudhatja.

Futóöv – ha kell egy megbízható sportfelszerelés

Válogasson webshopunk világmárkás sport öv kínálatából! Legyen szó kocogásról, kerékpározásról, vízisportokról, a speciális anyagból készült termékek, magas minőséget képviselnek. Könnyű anyagának köszönhetően szinte észrevétlenül simul a derékra. Ezért utazáshoz is bátran ajánljuk, ha szeretné biztonságban tudni kisebb értékeit. A derékpántban készpénzét és bankkártyáját is elrejtheti.

Az oldal tetejére