Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Horgász öv

Saját részre vagy egy vérbeli pecásnak keres halas övet? Megtalálta! A legnagyobb pecabotosok ruhatárából nem hiányozhat egy hamisítatlan horgász bőr öv. Pontyra megy vagy inkább harcsázik? Válogasson kedvére a különböző nyomott minták és feliratok közül! olvasson tovább »

Horgász bőr övek

Rendezés:

Halas övek - Görbüljön! 

Abban egyetérthetünk, hogy egy jó minőségű bőr öv az egyik legfontosabb kiegészítő a hétköznapokra. Kedvenc hobbija a pecázás vagy igazi sporthorgász? Ha az öltözködésével is szeretné kifejezni, hogy egy vérbeli horgászhoz van szerencsénk, akkor a „Fishing” feliratú pólóhoz nem hiányozhat egy pecás öv sem.

Csukás, harcsás, pontyos és süllős horgász övek közül választhatja ki a legideálisabbat. A valódi marhabőrből készült szíjak fekete, sötétbarna és konyak színben is rendelhetőek. A horgász övek két típusa „Görbüljön” felirattal vagy nyomott mintás horgászos jelenetekkel készül, ami a pecázás élményét eleveníti meg az egész szíjhosszúságon. A gyönyörűen megmunkált bronz vagy nikkel övcsaton csuka, ponty, harcsa vagy süllő fémdíszítés teszi egyedülállóvá az egyes darabokat.

Hétköznapi viseletre, farmerhoz is ideális választás, de horgászversenyekre, hétvégi pecázásokra, horgászbálba is kitűnő darab.

Praktikus Ajándék Horgászoknak

Itt egy remek lehetőség, ha pecás ismerősének keres örök emléket! Egy kézműves horgász öv igazán egyedi meglepetés lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy karácsonyra is. A kiváló minőségű, tartós bőr öv olyan praktikus ajándék horgászoknak, ami hosszú évekig megbízható társ lehet a hétköznapokon és a tóparton is. 

Horgász öv – egy jó kapás az ÖvBoltban!

Riaszt a kapásjelző! Melyik halas öv akadt a horogjára? Webáruházunk virtuális polcain többféle horgászos motívummal díszített bőr szíj közül választhat. A ponty, csuka, harcsa és süllő mintás pecás nadrágszíjak bármelyike praktikus ajándék horgászoknak, hobbi pecásoknak. Lepje meg saját magát vagy ismerősét egy igazán különleges kiegészítővel - exkluzív bőr öv horgászoknak!

Az oldal tetejére