Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Műanyag csatos öv

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a reptéren rohanva, csomagokkal felpakolva becsipog az ellenőrzőkapu a fém övcsat miatt. Van ennél rosszabb is: a fémallergia. Kínzó viszketés, és bőrirritáció, amit sajnos egy fémből készült övcsat is kiválthat. De szerencsére nem kell lemondania az övviselésről. Ismerje meg és élvezze a műanyag övcsat számtalan előnyét! olvasson tovább » 

 

Heveder övek – Fémallergiásoknak is

Rendezés:

Műanyag övcsat – Túrázáshoz és utazáshoz

Talán bele sem gondolt eddig, hogy a műanyag csattal mennyivel könnyebb lehet az élet. Elég csak a kényelemre gondolnunk egy kirándulás alkalmával. Ráadásul a műanyag csatos derékszíj összsúlya jóval könnyebb, mint a fémből készült konstrukcióké. Ez egy igen fontos szempont például egy többnapos, teljesítménytúrán, ahol minden gramm számít. A heveder övek jellemzően poliészterből és nylonból készülnek. Ennek köszönhetően erősek, tartósak és kopásállóak.

De ne menjünk ennyire messzire, hiszen könnyebb outdoor programokhoz, sportos öltözékhez és hétköznapokra is ideális választás lehet a műanyag csatos öv. Viszont van, amikor a kényelemnél jóval nyomósabb okok miatt szükséges a plasztik csat mellett dönteni. Ez pedig a fémallergia, ami sajnos nem válogat, és egyre több ember életét keseríti meg.

De hogy jön ide az övviselés?

Műanyag csatos öv fémallergiásoknak

A fémből készült övcsat a bőrrel érintkezve az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat vált ki - viszketés, bőrpír és akár hólyagok formájában. Szerencsére van rá megoldás, és még csak az övviselésről sem kell lemondania. A műanyag csatos derékszíj nem okoz allergiás tüneteket.  A fémmentes konstrukció tökéletesen helyettesíti a nikkelt tartalmazó övcsatokat. Ugyanolyan divatos és tartós, mint a hagyományos típusok, de viselése fémallergiások számára teljesen biztonságos.

Jöhet még egy plusz érv a műanyag csat javára?

Ha járt már repülőtéren vagy bíróságon, akkor volt szerencséje a fémkapus ellenőrző rendszerhez. Bosszantó tud lenni, amikor a legnagyobb sietségben, késve, felpakolva, vagy télikabátban beöltözve csipog be a kapu – legtöbbször az övnek köszönhetően. Ellenőrzés előtt le kell pakolni minden fémeszközt, ékszert, és természetesen az övet is le kell csatolni. A műanyag övcsatos konstrukcióval azonban ettől a bosszúságtól is megkímélheti magát, így az ezzel járó időhúzás miatt biztosan nem fog lekésni egyetlen járatot és tárgyalást sem.

Műanyag csatos heveder övek a webshopban

Láthatja, ezer meg egy előnye lehet a plasztik övcsatnak az élet bármely területén, legyen az sport, utazás vagy egészség. Fontolja meg döntését, és válasszon műanyag csatos női és férfi öveink közül. Egyes típusok unisex darabok, így csak a megfelelő méretre kell ráböknie. Ha a kényelem mellett dönt, akkor viselheti kirándulásra, sportoláshoz. De ha felvenné a kesztyűt a fémallergia ellen, akkor védje egészségét fémmentes övcsattal.

Az oldal tetejére