A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Munkavédelmi & Munkás öv

Legyen erős és tartós – szerintünk egy munkás övnek ez a két legfontosabb tulajdonsága. Az ÖvBoltban többféle típusú munkavédelmi övet talál, különböző terepre és felhasználásra. A bőr munkaövek között eredeti katonai és antanszíjak közül választhat. Az elszakíthatatlan hever alapú munkavédelmi öveket a kifejezetten strapás, porral és kosszal járó fizikai munkákhoz is ajánljuk. Ha szeretne többet megtudni a munkaruházati nadrágszíjak jellemzőiről, olvasson tovább »

Övek munkásoknak

Rendezés:

Bőr munkaöv – magyar bőrműves termék

A valódi bőrből készült katonai övet a korábbi honvédségi derékszíjról mintázták. A strapabíró antanszíj pedig a Sam Browne katonai nadrágszíj pontos mása. Az 5 cm széles bőr övet gyakori használatra készítették. Nemcsak a jó minőségű marhabőr garantálja a hosszú élettartamot, hanem a gyártási technológia is. A masszív és elnyűhetetlen munkás övet katonáknak, tűzoltóknak, rendőröknek, biztonsági őröknek is ajánljuk, de hétköznapi felhasználásra is tökéletes választás.

Heveder alapú munkavédelmi öv

A speciális munkaruházati derékövek extra kopásálló technikai anyagból készülnek. A szakadásmentes és lélegző anyagnak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a legextrémebb munkakörülmények között, a legnehezebb terepen és a szélsőséges időjárási tényezők között is. A dupla-tripla varrások extra megerősítést nyújtanak. Kifejezetten ajánljuk építkezésen dolgozóknak, közútmunkásoknak, mezőgazdasági és ipari dolgozóknak, tűzoltóknak, katonáknak, de túrázóknak, sziklamászóknak, és taktikai sportokhoz is.

A munkavédelmi deréköv a munkaruházati kiegészítők speciális típusa. A deréktámasztó pánt megfelelő tartást és védelmet nyújt a gerincnek, a deréknak, a hátnak és a has alsó részének. Elasztikus, kényelmes anyagának köszönhetően nem korlátozza a mozgást, ruházat alatt és felett is viselhető. Nehéz fizikai munkát végzőknek, építkezésen dolgozóknak, költöztetőknek kifejezetten ajánlott munkavédelmi eszköz.

Az oldal tetejére