A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Taktikai - Katonai öv

Bizonyára célirányosan keresgélt nálunk, ha ide kattintva a taktikai-katonai övek keltették fel a figyelmét. Ezúton is köszöntjük oldalunkon, és reméljük minden igényt kielégítően állhatunk szolgálatára. Webshopunk kínálatában minőségi bőr katonai nadrágszíjak között válogathat többféle színben és méretezésben, egészen az extra hosszú derékszíjakig. Ha felkeltettük kíváncsiságát, de a tények alapján szeretne dönteni, olvasson tovább.

Elnyűhetetlen derékszíjak

Rendezés:
Nézet:

Szolgálatkész övek minden fronton

A szolgálatot teljesítők ruházati alapfelszerelésének ugyanúgy fontos kiegészítője a profi kialakítású és kényelmes taktikai, mint a terepen mozgó-és gyakorlatozó moduláris könnyű málhafelszerelést (MOLLE) viselő katonáknak. Fontos szempont, hogy a honvédelem, rendvédelem és katasztrófavédelem állományosai nemcsak jóminőségű és jól funkcionáló egyen- és katonai ruházatban teljesítsenek szolgálatot, hanem a legénységi derékszíjuk hosszú élettartamú, szinte elnyűhetetlen legyen. A málha és szolgálati derékpántok praktikus viselését a gyorskioldó csat, minőségét pedig magas kopásállósága biztosítja. 

Dobos taktikai övet, heveder- és hagyományos honvédségi derékszíjat fegyveres szervezeteknek, biztonsági cégeknek és kutató-mentő csapatoknak ajánlunk.

A kínálatunkból: taktikai hevederek - katonai bőrövek

Az Övbolt tematikus kollekciójából a katonai nadrágszíjakra szeretnénk felhívni a figyelmét. A derékszíjak kiválóan magas minőségét a 100 százalékos valódi marhabőr alapanyag nyújtja, így garantálva a 5*-ös minőségű bőrt. Ezzel el is árultam, hogy némi odafigyeléssel és méhviaszos ápolással hosszú évekig elégedetten használthatja választott nadrágszíját. Mi arra is gondoltunk, hogy a szolgálatban lévő, tettre kész urak nagy termetűek is lehetnek, nekik extra hosszú bőr kiegészítővel készültünk. De azt is szem előtt tartjuk, hogy a magyar katonai ruházat és az egyéb egyenruhák más-más színű övet követelnek meg, ezért a klasszikus fekete és barna színek mellett natúr honvédségi szíjakat is talál nálunk.

Az egyenruhás állományokon túl azok számára is ajánljuk a bőr legénységi derékszíj viselését, akikhez közel áll a military stílus, de munkaruházati kiegészítőként, vagy egyszerű utcai használatra is remek választás.

Alkalmi és sportos szíjak a webáruházban

Amennyiben felcsigáztuk érdeklődését további övek után kutatva, nálunk mindent megtalál és bármilyen ide passzoló kérdésére választ kap. Webshopunk többéves tapasztalattal a háta mögött szolgálja ki az elégedett online vásárlók igényeit. A férfiak és a nők ruhatárához igazodva elegáns-alkalmi, casual és outdoor kiegészítők széles kínálatával várja, ha saját részre keres, vagy párját ajándékozná meg egy valóban minőségi és divatos derékszíjjal. Kis túlzással élve, amit nálunk nem talál meg, az nincs is, de jobb, ha saját maga győződik meg róla.