Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Töltényöv

Az erdész - vadász felszerelések és a sportlövészet főszereplői a puska és a töltény. A lőszerek biztonságos tárolásának pedig az egyik legjobb módja a töltényöv. Kedveli a kényelmes és praktikus megoldásokat? Akkor a sörétes öv előkelő helyet fog elfoglalni az Ön felszerelésében is! olvasson tovább »

Bőr sörétes töltényövek 

Rendezés:

Lőszertartó típusok

Az erdőben és terepen töltött idő alatt a kényelmes technikai ruházat mellett a többfunkciós kiegészítők is elengedhetetlen tartozékai a jól összeállított felszerelésnek. A sörétes lőszerek, golyók és töltények tárolására többféle lehetőség kínálkozik. Fegyvernemtől függően beszélhetünk golyós és sörétes lőszertartóról, ami készülhet valódi bőrből és gumis anyagból is. Vannak fegyvertusra és nadrágszíjra csatolható típusok is.  A sportlövők előnyben részesítik még a csuklóra rögzíthető gumírozott tartókat is. A lényeg, hogy a puska töltésekor könnyen kézre esnek a töltények. A legkézenfekvőbb megoldások egyike még a többféle kaliberű sörétes lőszer tárolására alkalmas lőszertartó övek.

Bőr töltényövek a webáruházban

Néhány szó a termékek garantált minőségéről. A webáruházunkban kétféle tölténytartó öv kapható - strapabíró eredeti marhabőrből és tartós gyöngyvászon anyagból. A 24 és 25 db patron tárolására alkalmas technikai töltényövek háromféle méretben: 12-es, 16-os és 20-as kaliberhez használhatóak. Az 5 és 7 cm szélességű szíjak kialakítása pedig lehetővé teszi az optimális tehereloszlást. Továbbá a marhabőr derékszíjak belső oldala zöld filccel bélelt, ami a kényelmes viseletet hivatott biztosítani. A bőr sörétes töltényövek magyar bőrműves termékek, melyekre 12 hónap garanciát vállalunk.

Ne feledje azt sem, hogy lőszertartó övéből hangtalanul emelheti ki a töltényt, így nesztelen léptei mellett semmi nem zavarja meg az erdő csendjét.

Ajándékcsomagok vadászoknak

A vadászövtől a bicskatokig nálunk minden kiegészítőt megtalál.  Lepje meg erdész, vadász ismerősét eredeti bőrből készült derékszíjjal. Az erdei motívumos díszítés és a vadmintás övcsat a vadászat valódi élményét eleveníti meg. Az ajándékcsomagokban a vadászövek mellé bőr késtokot vagy tölténytartót csomagoltunk, így többféle ötlet közül válogathat ízlésének megfelelően.

Az oldal tetejére