Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Vadász öv

Vadász övet keres saját részre vagy ajándékba? A legjobb helyen jár! Webáruházunk széleskörű kínálatából a speciális bőr derékövek sem hiányozhatnak. A hivatásos és hobbi vadászfelszerelés tartozéka a technikai vadász derékszíj, amely a vadászok ruhatárának alapdarabja. Amennyiben további érdekességeket szeretne megtudni a kategória kínálatairól olvasson tovább >>

Vadmintás vadász derékszíjak

Rendezés:

A tölténytartó öv felcsatolva

A vadászat nem olcsó sport. A "simabőrűnek" a vadász cuccok tárháza szinte végtelen, mindig lehet bővíteni egy újabb fegyverrel, kellékkel vagy tartozékkal a palettát. Mivel az ember egész nap vagy akár napokon keresztül terepen van, ezért a jól összeállított felszerelésen túl a kényelmes és technikai ruházat is elengedhetetlen. Ezért nem árt, ha a kiegészítők többfunkciósak. Például gondoljunk arra, hogy a töltény biztonságos tárolásáról is gondoskodni kell, méghozzá úgy, hogy a puska megtöltésekor könnyen kézre essen. Ha nem a fegyvertusra kerül a tölténytartó, akkor praktikus és jó szolgálatot tesznek az övre csatolható lőszertartók is. De ha abszolút 2in1 megoldást keres, akkor a tökéletes választás a bőr töltényöv. A vadászat szerelmesei az esztétikára is figyelmet fordítanak, többek között erről is szót ejtünk az Övbolt vadász derékszíj kínálatában.

Technikai és dísztűzéses szíjaink

Először is - ami mindenki számára a legfontosabb -, a garantált minőségről néhány szó. A nadrágszíjak 3 és 4 mm vastag 100 %-os valódi, legjobb minősítésű marhabőrből készültek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. A valódi bőr mellett a különlegesebb nubuk bőr övekből is válogathat. 

Rátérve az esztétikai jellemzőkre, díszes deréköveinken a trófeák és a vadak tisztelete a gyönyörűen kimunkált övcsaton központi helyet érdemelnek. A valódi vadászat élményét elevenítik meg a gazdagon díszített nagyvadas (vaddisznó, gímszarvas) motívumos nyomott mintás bőr vadász szíjak állatmintás övbújtatóval. Bármelyik darab egyedi ajándék lehet egy igaz vadász számára. A derékövekre bőr tőrtok is csatolható, hogy egy szarvas vagy fácán elejtésekor a vadásztőrje mindig kéznél legyen.

Ha tölténytartó övet keres, akkor remélhetőleg itt megtalálja a megfelelőt. Szintén marhabőrből készült, 25 db patron tárolására alkalmas technikai sörétes töltényövek kaphatóak 12, 16 és 20-as kaliberhez. 

Az oldal tetejére