Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Érdekességek

Divatos duó: férfi sportzakó viselése farmerhez

2024. 01. 15. 14:30:02

Férfi sportzakó viselése farmerhez. - Lenyűgöző kombináció, nem igaz? Hadd meséljek el egy igaz történetet a sportzakóról, és aztán felfedezzük, miért éppen farmerrel párosítva állnak a legjobban. Ismerje meg a sportzakó legizgalmasabb oldalát, és lesse el a legtutibb divat tippeket!

Az okos kattintás művészete | A tudatos online öv vásárlás 12 pontja

2023. 12. 01. 13:30:31

Könnyen elcsábul a reklámoknak? Feleslegesen költekezik? Impulzusvásárlás és észnélküli halmozás, ami a mai fogyasztói társadalmat jellemzi. Hogyan legyen az online vásárlás élmény, és ne a csábítás csapdája? Válságok idején - mint most 2023-ban - is jóval többet vásárolunk, mint amire valóban szükségünk lenne. Ne dőljön be a gagyinak! Ebben segítünk a tudatos online öv vásárlás 12 pontjával.

Szénporos melósgatyából kasszarobbantó siker | a farmer igaz története

2023. 09. 28. 13:39:07

Önnek hány farmernadrágja van ebben a pillanatban? Szerintem minimum három. A farmer kétségtelenül a világ egyik legnagyobb biznisze - bestof ruhadarab az egész világon. A bestseller státuszig vezető út azonban izzasztóan hosszú volt a farmer történelemben. Ma már annyira természetes lekapni egyet a polcról, hogy elképzelni is nehéz milyen lehetett az élet nélküle. 

13+1 divat tipp - a chino nadrág viselésére

2023. 06. 22. 14:54:47

Ismeri a chinot? El se hinné, de több, mint 100 éves múltra tekint vissza, azóta izgalmas és sokoldalú divatirányzattá nőtte ki magát. A ruhatár nélkülözhetetlen alapdarabja, ma már nők és férfiak kedvenc nyári nadrág típusa. Szeretne lazán, de mégis elegánsan öltözködni? Fedezze fel, hogy miért a chino nadrág viselése a könnyed elegancia kulcsa!

Az apatest, ami menő is lehet

2023. 05. 31. 12:51:38

Apatest és apustílus. Általában degradálóan szokták használni ezt a két kifejezést, utalva arra, hogy egy férfi nem igazán van élete csúcsformájában. Kissé el van tunyulva, elpuhult, nem figyel oda magára kellőképpen, nem dagadnak az izmai, vagy éppen nem szálkás-izmos, hanem esetleg megjelent már egy kis pocak, némi felesleg, és az öltözködése is hagyhat némi kívánnivalót maga után. 

Ütős Eastpak garancia – Hihetetlen, de igaz!

2022. 07. 01. 12:07:47

Önnek mi jut eszébe először az Eastpakről? Nekünk az első gondolat: elnyűhetetlen. Egy Eastpak táska nemcsak végtelenül tartós, de az örökzöld dizájn miatt verhetetlenül menő is. Ez a nagybetűs prémium kategória, amire Ön is vágyik. De mit kap a pénzéért cserébe? Nem csupán egy táskát és a velejáró életérzést, hanem a kitűnő Eastpak minőséget is, amit a 30 éves jótállás garantál. 

Bőrműves vs. bőrdíszműves - az ősi mesterség hagyományőrzői

2022. 06. 03. 13:22:51

Van-e különbség a bőrműves és a bőrdíszműves között? Nagyon is sok! De mivel foglalkozik az egyik és a másik? Honnan származik ez a magyar ősi mesterség? Milyen minőségű termékre számíthatunk a magyar bőrdíszművesektől és a bőrművesektől? Ismerkedjen meg a modern hagyományőrzők munkájával, akik nem hagyják feledésbe merülni a múltat!

Boho stílus – a különcség és a kényelem találkozása

2022. 05. 04. 09:44:12

Szeret kényelmesen öltözködni? Hétközben vagy munkahelyre is bevállalná a lazább összeállításokat? Nem kell feltétlenül lecserélnie a magassarkút, de van élet a tréning nadrágon túl is. Ismeri a boho stílust? Talán ismerősebb a boho-chic. Lezser, stílusos és rendhagyó öltözködési stílus, ami szerintünk Önnek is tetszeni fog! 

Divatlexikon: az öv - Ma is tanultam valamit

2022. 03. 01. 09:14:44

Az öv, ami az egyik legrégebbi és legmaradandóbb ruhadarab, meglepő betekintést nyújthat az emberi fejlődésbe. Így megérthetjük, hogyan öltözködtek, mit csináltak az emberek egykoron, és milyen leleményes felhasználási módjai lehettek az öveknek. A divatlexion ezen fejezete megmutatja hogyan változott a misztériumokkal átszőtt öv történelem a kezdetektől a mai divatig, milyen az "anatómiai" felépítése, milyen fajtái vannak és... a legvégén elmondhaja, hogy ma is tanultam valamit.

Az erkölcstelen flapper stílus - az 1920-as évek Amerikájában

2022. 02. 09. 10:42:55

Ma már a legtöbb nő számára elképzelhetetlen, hogy ne léphessen be egy bárba egyedül, ne kérhessen magának egy pohár italt, ne dohányozhasson nyilvánosan, vagy ne legyen szavazati joga. Pedig nem volt ez mindig így. A mai generációk jóval többet köszönhetnek a 20-as évek női divatjának, az erkölcstelenként elhíresült flapper stílusnak, mint gondolnák. 

Az oldal tetejére