A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Fekete Péntek: Online vásárlási tippek a nagy akciós napra

2017. 11. 25. 09:33:49
Fekete Péntek online vásárlási tippek

Mit is tegyen Black Friday Péntekén, hogy ne maradjon le a tuti kedvezményekről és legfőképpen ne járjon pórul? Biztosan mindenkinek megvannak a bevált formulái.  Itt egy lista ami felfegyverezi.

Az akciós napon keljen korán…

vagy le se feküdjön, mert a bomba akciós árú termékek egy szempillantás alatt elfogynak. Jó eséllyel a webáruházakban már 00:00:01-kor megjelennek az ütős ajánlatok és 00:01-kor már csak hűlt helyüket találja. Az ilyen Black Friday ajánlatokra az igazán fanatikusak csapnak le és természetesen ők járnak a legjobban. Ők zsebelik be a 70% 80% 90%-os ajánlatokat. Tudják mit akarnak, előzetesen felkészülnek, tájékozódnak, nem haboznak, célirányosan vásárolnak.

Írjon listát: Amire feltétlenül szükségem van

Érdemes listát készítenie azokról az élvezeti cikkekről, amikre igazán szüksége van jelen pillanatban vagy a közeljövőben. Ugyanis, egy-egy csábítóan “becsomagolt” másik ajánlat elterelheti a figyelmét. Egy kis kitérő és máris lemarad vagy megvásárol olyan dolgot, amire nem is vágyott igazán a szíve.

Pontosítsa a "fekete" listát

Ez a pont inkább olyan termékek esetén jön jól, amelyek technikai paraméterei összetettek, bonyolultak. A legkézenfekvőbb példa erre a műszaki cikkek. Apró technikai eltérés, akár több 10.000Ft-os különbséget jelenthet normál ár mellett is. Ha előzetesen megnézni pontosan melyik sorozatszámú, cikkszámú áru felel meg az igényeinek, akkor könnyebben és gyorsabban fog dönteni. Nem fog csapdába esni. Nem vesz meg olyan cuccot, ami csak elsőre tűnt kihagyhatatlan vételnek.

Egészítse ki a listát: Mely webáruházakban találhatom meg

Ha egészen pontosan tudja mit akar, célozzon. Minden másodperc számít november utolsó péntekén (Fekete Péntek). A jegyezze fel a webshopok neveit, ahol forgalmazzák a listáján szereplő dolgokat. Célirányosan, csak ezeket az online üzleteket látogassa meg és tuti nem marad le.

Használja webböngészője könyvjelzőjét

Nem is gondolná mennyire meg tudja gyorsítani az akciós vásárlás folyamatának idejét. Előzetesen mentse el a weboldal, a Black Friday ajánlatok, vagy a konkrét termék oldalának linkjét. Csak egy kattintás és máris villognak a pirossal kiemelt árak. Ugye mennyire egyszerű? Nem kell karakterenként bepötyögni vagy a Google-ben rákeresni, ami ezen a pénteken időpazarlás.

Remélem, van olyan pontja a listának, amit hasznosítani tud. Megjegyzem még nincs vége! Sajnos az időm nekem is véges és még rengetek tennivalóm van. Szóval csak ennyi fért bele. Hamarosan bővítem. Addig is iratkozz fel értesítőnkre!

Black Friday Akció 2018


Legyen az elsők között aki felmarkolja az Akciós árú készletet. Kérje az ÖvBolt Fekete Péntek Akciós értesítőjét e-mail fiókjába. Az adatait bizalmasan kezeljük Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően. Az űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy információs és akciós termékajánló e-maileket fogadjon az ÖvBolttól. Ha meggondolja magát, bármikor egy kattintással lemondhatja. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-139006/2018

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Tippek Útmutató
blog comments powered by Disqus