A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi öltözködési tippek: 8+1 jel amikor szégyen az öv viselése

Férfi öltözködési tippek: 8+1 jel amikor szégyen az öv viselése

Az tökéletesen stílusos férfi ismérve a kifogástalan megjelenés. Ahhoz, hogy egy férfi igényes legyen, ahhoz nem kell hibátlan külsővel rendelkeznie. Ellenben, ha tetszik, ha nem, az öltözködése árulkodik Önről. Megsúgja másoknak milyen is Ön. - bárhol, bármikor, bármilyen alkalommal: randin, állásinterjún, új munkahelyen, bemutatkozáskor, társaságban vagy étteremben.

Egy viselt ruhadarab ápoltsága, minőségi állapota sokaknak szembetűnő, rosszabb esetben szemet szúró. Így hajlamosak, ezen látvány alapján beskatulyázni Önt, véleményt formálni Önről. Ezért nem mindegy, hogyan is néz ki Önön, például egy öv. Ezekre az árulkodó jelekre figyeljen oda, ha igényesnek gondolja magát.

Gondolkozzon el az övén megjelenő árulkodó jeleken

A legjobb bőrből készült öv sem örökéletű, de a leggagyibb műbőrt sem kell a végtelenségig viselni. Természetesen vannak tárolási szokások és ápolási módok, amivel lehet javítani a helyzeten, de így is adódhatnak problémák, amik döntésre kényszerítik. Mégpedig: - Lecseréljem az övem vagy még ne? Egy igényes férfi nem dilemmázik, hanem cselekszik, ha az alábbi pontok közül legalább egyet is tapasztal.

1. Kopott, karcos övcsat

Egyértelmű az öv cseréje mellett szóló döntés, ha az övcsatot esztétikai sérülés éri. Abszolút nem előnyös egy férfi számára, ha ilyen ütött-kopott csattal hordja a szíját.

2. Leszakadt övbújtató

Az övön rendszerint van egy az övcsathoz közel eső, fixen rögzített bőr vagy műbőr bújtató. Ennek a hiánya megerősíti döntésében. Ne vegye fel vagy azonnal vigye el megjavítani.

3. Rojtos derékpánt

Igénytelenségre utaló látványt nyújt, ha az pánt szélén rövidebb, hosszabb szálak lelógnak. Ekkor a szél eldolgozása az állandó viselettől elkopik és foszlásnak indul.

4. Repedezett felület

A ápolás hiánya megbosszulja önmagát. Bőr, műbőr is igényli a gondozást. Ugyan úgy, mint az emberi bőr, ezek is kiszáradhatnak, ezáltal kirepedezhetnek. A megtört felület látványa sem túl előnyös. Viselje gondját megelőzés képpen vagy azonnal cserélje le, ha már megtörtént a baj.

5. Elszíneződött, koszos felület

Szintén a nemtörődömségnek róható fel, ha kosz jelenik meg az nadrágszíjon. Sajnos egyes esetekben már nem lehet rajta segíteni. Fogadja el, és ha igényes férfi benyomását akarja kelteni, ne vegye fel soha többet azt a kiegészítőt.

6. Kinyúlt lyuk

Nagyon örömteli tud lenni, amikor éveken át hasznunkra van egy öv. Azonban az állandó használat így is meglátszik rajta. A kitágult lyuk vagy lyukak ronthatnak a férfi összképén.

7. Megtörés

Ha az övet állandóan ugyan arra a helyre csatoljuk be, akkor a tartós használat következtében az anyag megtörhet, megnyúlhat. Önmagában ez nem jelent gondot, de derékméret változása esetén (hízás vagy fogyás), már máshova kerül a csat. Az elhasználódás figyelemfelkeltő lesz és a kritikus szemek nem hagyják szó nélkül.

8. Kopott szíjbelső

A derékpánt belsejének elhasználódása külsőleg nem feltűnő, de apró anyag-, festékdarabok hullhatnak a nadrágra, ami csúnya látványt nyújt. Apróság, de egyetlen férfi sem engedhet meg magának ilyesféle bakit.

8+1. Plusz lyuk

Ne érezzen késztetést - rossz méret esetén, újabb lyuk készítésére. A szakszerűtlen megoldás és kókány munka eleve halálra ítéli a nadrágszíjat és rossz színben tünteti fel viselőjét.

Ha igényes férfi benyomását akarja kelteni, nem engedheti meg, hogy efféle hibák megjelenjenek az öltözködésében. Figyeljen oda és rendszeresen ápolja nadrágszíját. Elhasználódott övét pedig azonnal javíttassa meg vagy sürgősen vonja ki az aktuális ruhatárából. Miért ne dobja ki rögtön a kukába? Mert így hasznosíthatja újra a tönkrement övét. (a cikk hamarosan elérhető)

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Öv ápolás Tippek
Az oldal tetejére