Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi Övek

Öltözzön stílusosan és figyeljen a legapróbb részletekre! Férfi övek kategóriában kiválaszthatja az öltözködéséhez leginkább illő nadrágszíjat. Akár az elegáns, sportos vagy hétköznapi viselet is álljon közel Önhöz, biztosan rátalál a folyamatosan bővülő kínálatban. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Kiemelt férfi nadrágszíj kategóriák

Rendezés:

 Ismerje meg jobban a férfi derékszíj kategória termékeit

Az ÖvBolt.hu webáruház igyekszik a lehető legnagyobb kínálatot biztosítani Önnek a minőségi, márkás férfi övekből. Kettő fő stílusvonal jelenik meg a kínálatban. Az alkalmi - elegáns (formal, business casual) és a hétköznapi (smart casual, farmer). A fő stílusok mellett a sportos, a munkaruházati, a vadász és az egyéb irányvonalak is képviseltetik magukat. Öltönyhöz, elegáns nadrághoz, farmerhez, laza deszkás shorthoz vagy éppen nyári rövidnadrághoz is tud bemutatni Önnek egy-egy nadrágszíjat a webshop. Gyártóktól és szezontól függően színben elérhető az összes árnyalat. A legkedveltebb alapszínek a fekete és a barna. Ez a két övszín jól kombinálható a legtöbb ruhadarabbal és kiegészítővel.

Övcsat kínálat szintén gyártókként eltérő. A klasszikus bújtatóstól kezdve, az automata csat, a kicsi-nagy fémlapos, a mintás és a színesig bezárólag bármely övcsat remek választás lehet. Az övcsathoz természetesen széles választékban találhatóak meg a különbféle anyagú derékszíjak. A hasított egy anyagból álló bőrövek, a ragasztott bőr szíjak, velúr- és textil övek, valamint az I. osztályú műbőr termékek.

Mit kell még tudnia a férfi nadrágszíjakról

A minőségi igényeknek megfelelően van összeválogatva a nadrágszíj kínálat. Olcsó, elérhető áron, I. osztályú, kevésbé ismert öv márkák is felkerültek a webshop digitális polcaira. Mellette megvásárolhatóak az ismertebb, nagyobb európai- és világmárkák is. Luxus, prémium márkák még nem elérhetőek, de az egyre növekvő igény miatt hamarosan az ilyen övek is bevezetésre kerülnek. A nadrágszíjak minőségét garantálva, a termékek minimum 12 hónapos garanciával rendelkeznek.

Mire figyeljen öv vásárlás közben

Az online áruház igyekszik minden információt és segítséget megadni a termékoldalon, hogy ne bánja meg választását. Stúdióban készített fotók, termékvideók és részletes paraméter leírások segítik. Ügyeljen, és minden esetben ellenőrizze a méretet a mérettáblázat segítségével. Sajnos márkánkként eltérő méretjelzésűek lehetnek az övek.

Az ÖvBolt.hu segítségével nem tud rosszul választani. Kockázat nélkül tudja leadni rendelését. Ha igényli 24 órán belül kézbesítésre kerül csomagja. Akár a Szállítás költségét is megspórolhatja. Ha nem tetszik, ingyen visszaküldheti vagy díjmentesen cserélheti egyszeri alkalommal.

Jöjjön, rendeljen most férfi övet online – kényelmesen, egyszerűen, gyorsan.

Az oldal tetejére