Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Márkás Férfi övek

A márka kötelez! Természetesen a bizalomra, amit az ismert minőség garantál, azaz mindig tudjuk, mire számíthatunk. Ezenkívül minden világmárka közvetít is valamit, legyen az az elegancia, a luxus, a fenntarthatóság, a kényelem és még sorolhatnánk. Viseljen Ön is ilyen márkás férfi övet: Lindenmann, Heavy Tools. Bővebb infókért pedig olvasson tovább »

Márkás övek

Rendezés:

 Minőségi márkás öv

A világmárkákhoz azért ragaszkodunk, mert nem akarunk csalódni. A márkanév garancia a minőségre. Vannak, akik határozottan ragaszkodnak a bevált és ismert márkaminőséghez, míg mások nyitottak az ismeretlenre is. Ezért, egy rövid bevezetővel kicsit közelebb szeretnénk hozni Önhöz az ÖvBoltban forgalmazott világmárkákat.

Heavy Tools övek – a Sportos Elegancia

Kedveli a lezser összeállításokat? Kedvenc darabja a farmer? Akkor Önhöz minden bizonnyal közel áll a casual öltözködési stílus, ami magába foglalja a laza, hétköznapi megjelenést. Amihez természetesen nem hiányozhat egy kényelmes nadrágszíj sem! Ebben az esetben pedig garantálhatjuk, hogy a Heavy Tools márka férfi övei elnyerik a tetszését, hiszen az elegánsabb bőr szíjaktól a sportosabb vonalat képviselő textil és fonott darabokig, többféle stílus közül választhat. Egy eredeti bőr Heavy Tools öv tökéletes kiegészítő a hétköznapokra és az irodába is.

Lindenmann öv - Német precizitás

A bőr derékszíjak egyik koronázatlan királya a 60 éves múltra visszatekintő, németországi székhelyű Lindenmann családi vállalat. A céget folyamatos korszerűsítés és innováció jellemzi, melynek jelenlegi állomása a fenntarthatóság. Ennek értelmében csak olyan bőrgyárakkal kötnek partneri viszonyt, ahol a bőrfeldolgozás alapja a természetes, növényi cserzés és a vegyszermentes feldolgozás.  

A természetesség jegyében tehát a kézzel készített, egyedi márkás férfi bőr övek környezetbarát gazdaságokból származó és TOP minőségű, tesztelt bőrökből készülnek. Klasszikus, casual és elegáns stílusú öveikkel már az egész világot meghódították. 

Az oldal tetejére