Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfi Öltöny öv

A jól megválasztott nadrágszíj tökéletes kiegészítője az urak megjelenésének. Casual, hétköznapi öltözködés esetén azonban nem kötelező viselni mindenhez. Elegáns megjelenéséhez azonban sose mulasszon el megfelelő öltöny övet választani, ilyenkor ugyanis csak egyetlen esetben térhet el ettől a merev szabálytól. Olvasson tovább és tudjon meg többet az övviselés szabályairól, vagy jöjjön, válogasson most a kategória termékeiből.

Alkalmi övek

Rendezés:

Alkalmi öv és öltönyviselési szabályok

Az öltönyviselés önmagában férfias, elegáns és komoly külsőt kölcsönöz, de az apró bakik vagy rossz beidegződések sokat ronthatnak az összképen. Lássuk melyek azok az aranyszabályok, amelyeket érdemes beépíteni az öltözködésbe:

  • A férfi öltönynadrág hossza akkor megfelelő, ha az alja a cipő tetejéig ér.
  • A megfelelő hosszúságú zakó elől a cipzárt teljesen takarja.
  • Öltönyhöz mindig elegáns férfi bőr övet válasszon.
  • Minél vékonyabb a nadrágszíj, annál formálisabb, ezért alkalmi viselethez soha ne viseljen 3 centiméternél szélesebbet.
  • Az övcsat, a karóra, a nyakkendőtű és a mandzsetta gomb színe legyen megegyező.
  • Alkalmi nadrághoz soha ne válasszon nagy és feltűnő övcsatot.
  • Vőlegény öltönyhöz óriási ballépés nyomottmintás szíjat felcsatolni, de még a legapróbb feliratokat is messziről kerülje el!
  • Vállalati közegben vagy formális alkalmakra stílusos megjelenéséhez egy visszafogott, klasszikus négyzetalakú tűs övcsatot javaslunk ezüstszínben.
  • Barna derékpántot barna és kék öltönyhöz is hordhat. Fekete zakóhoz és nadrághoz azonban kizárólag feketét válasszon!
  •  Az elegáns darabok jellemzően övbújtatóval készülnek. Csak egyetlen olyan eset van, amikor nem kell öltönynadrághoz öv: ha nincs övtartója és a gombolása rejtett.

A tökéletes alkalomhoz válasszon elegáns férfi öltöny övet

Az üzleti életben és munkahelyi megjelenéséhez az ön gardróbjából sem hiányozhatnak az öltözékéhez bravúrosan passzoló férfi kiegészítők. A magabiztosság jegyében törekedjen rá, hogy tökéletes összhangban jelenjen meg a formális eseményeken, és a siker garantálva. Kínálatunkban a racsnis és tűcsatos modellek, klasszikus fekete és barna színekben elérhetőek. Ne feledje! Feketéhez feketét válasszon, barna vagy kék outfittjéhez ideálisak a barna árnyalatú szíjak. Férfi esküvői öltöny viselésekor az eleganciát a visszafogott részletek emelik tökélyre. Ezért egy díszítés nélküli arany vagy ezüst övcsatos elegáns modellel nem lehet melléfogni élete Nagy Napján sem.

Casual nadrágszíjak a hét minden napjára

A férfiak alap kiegészítője a mindennapokban a derékszíj. Legyen szó formális vagy informális eseményekről, egy stílusos bőr, fonott vagy textil darabbal feldobhatja outfitjét. Internetes áruházunk széles választékában farmerhez, sportos, utcai és munkahelyi viseletéhez is talál megfelelő darabokat. Férfi formal öv kínálatunkban extra nagy méretűek is megtalálhatóak, hogy a nagyobb derékbőséggel rendelkező Urak is elégedetten „távozhassanak”.

Az oldal tetejére