A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Saxoo London öv

Szeretné megvillantani egyedi stílusát a hét minden napján? A tökéletes megjelenés az apró részletekben rejlik. Egy olyan hangsúlyos kiegészítő, mint az öv, pedig mindig szem előtt van. Ha kedveli a férfias eleganciát, akkor egy divatos Saxoo London övnek az Ön ruhatárában is helye van! Tudta, hogy egy impozáns magyar márkáról van szó? olvasson tovább » 

Saxoo öv - férfiaknak

Saxoo London – a felső kategóriás magyar márka

A Saxoo London férfi ruházati magyar márka 1997-ben indult. Különlegesen egyedi és jó minőségű kollekcióival rövid idő alatt meghódította a haza és európai vásárlókat. Stílusos és impozáns üzleteivel külföldi cég benyomását keltve a „felső kategóriás” ruhadivatban foglalt el előkelő helyet. A termékek több, mint 30 üzletben, az összes budapesti és a vidéki bevásárlóközpontokban is jelen vannak. A külföldi értékesítés a szlovákiai üzletekben működik, a Saxoo London webshopról pedig a világ bármely tájáról megrendelhetőek a legújabb kollekciók. 

Saxoo London férfi öv – a siker kulcsa 

Az elegáns és a sportos megjelenés tökéletes összhangja köszön vissza a Saxoo öveken. A „club wear” kategóriába tartozó divatirányzat folyamatosan megújuló kisszériás kollekciói sokféleképpen variálható összeállításokat és kiegészítőket (övek, pénztárcák) vonultat fel. Céljuk az egyéni stílus és a jó megjelenés biztosítása a hétköznapokra, munkába járáshoz, könnyed összejövetelekre és elegáns alkalmakra

Az öltönnyel, inggel tökéletesen harmonizáló férfi automata öv mindig kiváló választás alkalmi öltözékhez. Egy Saxoo London bőr övvel kifejezheti egyedi stílusát a hétköznapokon és könnyed esti összejöveteleken is. 

Saxoo öv már az ÖvBoltban is!

Újabb (magyar) márkával bővítettük webáruházunk kínálatát. Sokak kedvence, az impozáns Saxoo London férfi övek ezentúl nálunk is elérhetőek. A sportosabb divatot kedvelők számára jó hírrel szolgálhatunk, hiszen a brand színes textilövei is felkerültek a palettára. Az irodai smart casual vonalat követők figyelmébe pedig a márka igényes bőr derékszíjait ajánljuk. 

Az oldal tetejére