A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Férfiként akár szereti, akár nem: visszatért a hasitasi!

2018. 06. 21. 06:16:55
Férfiként akár szereti, akár nem: visszatért a hasitasi!

A 2017/2018-as évet a férfi kiegészítők nagy korszakának is nevezhetnénk. Olyan stílusos darabok kerültek be (újra) a köztudatba, mint a hózentróger, a makkos cipő vagy akár a csokornyakkendő. Általános jelenség, hogy a divat ismétli önmagát… és nincs ez másképp a hasitasival sem. Újra itt vannak a 90-es évek szupertrendi kiegészítői, melyek nem csak fesztiválozó fiatalok és piaci kofák derekán mutatnak jól.

Újra divat az övtáska: Nem túl kicsi, nem túl nagy…

A kezeinket pedig szabadon hagyja. Viselete biztonságos, mert így értéktárgyaink a zsebtolvajok számára nehezen hozzáférhetővé válnak. Ráadásul jóval esztétikusabb látványt nyújt, mintha teletömködnénk a zsebeinket.

Bár idén nem csak ezért szeretjük az övtáskákat. Vidám, vagány, sokoldalú és extravagáns…. 2018-ban leginkább ezekkel a jelzőkkel illethetnénk őket. Természetesen az övtáska őrület nem hagyta hidegen a legnagyobb sztárokat sem. A férfiak közül Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey és az ultratredi öltözködéséről (is) ismert Jared Leto szintén előszeretettel viselik ezt a praktikus kistáskát.

Leto & DiCaprio: sztárok hasitasiban
Leto & DiCaprio: Hollywood-i sztárok Hasitasiban

Hasitasi a kifutókon

A retro divathullámot egyébként olyan neves cégek is meglovagolták, mint a Gucci, a Prada vagy akár a Louis Vuitton, akik teljesen újraértelmezték az övtáska fogalmát. Az idei év nagy visszatérője szinte teljesen új külsőt kapott. Ráadásul már nem csak derékon, hanem vállon átvetve vagy hátizsákként is viselhetjük 2018 legmenőbb férfi kiegészítőjét! Ki mondta, hogy a hasitasi nem lehet trendi?

Uraim, le az előítéletekkel! Felejtsék el, hogy az övtáska csak sportoláshoz és túrázáshoz való! És azt is, hogy cikis, divatjamúlt kiegészítőről lenne szó! Mutatjuk a legmenőbb férfi övtáska típusokat, melyeket bátran viselhetünk az utcán, sőt akár egy buliban is!

4 deréktáska verzió a mindennapi viselethez

1# A klasszikus bőr

Nem csak motorosoknak! A bőr elegáns és stílusos alapanyag. Miért ne készülhetne belőle övtáska is? Kivételesen jól kombinálható például egy smart casual stílusban megálmodott szettel (a hétköznapi és a hivatalos öltözet trendi egyvelege, mely minden alkalomra tökéletes).

Bőr férfi övtáska stílusosan
Egy stílusos bőr "hasitasi"

2# A sportos

Ez az a típus, mely a legközelebb áll 90-es évekbeli rokonához. Anyaga a leggyakrabban vászon, vízlepergetős kivitelben. Színben, fazonban, mintában és méretben viszont szinte korlátlanok a lehetőségek!

Sportos övtáska
Legyen kreatív az öltözködésben:
dobja a hátára a kistáskáját

3# A bohókás

Kockás, csíkos, terepmintás, szuperhősös. Az övtáskák tervezői a színesebb egyéniségekre is gondoltak, így ők is bátran tudnak válogatni a szemrevaló darabok között.

mintás deréktáska
Fesztivál feeling - deréktáska a kisebb motyóinak

4# A minimalista

Nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat! Letisztult formavilág, csekély díszítés és maximum két, visszafogottabb szín használata: a tökéletes, 21. századi övtáska klasszikus „receptje”.

letisztult hasitasi férfiaknak
A letisztult hasitasi stílus

Számunkra meglepően intenzív véleményformálás alakult ki a FaceBookon, aminek rettentően örülünk. Egy poszt hozzászólásában a véleményére voltunk kíváncsiak. Kukkantsa meg Ön is és bátran írja meg gondolatait az övtáskáról

+1 Hátborzongató és egyben humoros: The „dadbag”

Nem kötelező egész nap a TV előtt tespednünk, hogy „apu pocakot” növesszünk! Csupán egy mókás övtáskára van szükségünk, mely a megszólalásig hasonlít egy középkorú pocakos férfi szőrös bendőjére. Ráadásul még egy doboz sör is elfér benne!

Ez rettentően vicces: sörhas hasitasi
Kreatív, vicces ötlet: Sör HasiTasi

Ki hitte volna, hogy az alapötlet egy londoni művészeti igazgató, Albert Pukies fejéből pattant ki? Vicces ajándéknak még elmegy, de azért reméljük, az utcán nem fogunk „sörhasitasival” találkozni.

Az oldal tetejére