Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Fesztivál ruha ötletek - Inspiráló divat trendek a nyári zenei élményekre

Fesztivál ruha ötletek - Inspiráló divat trendek a nyári zenei élményekre

Ön is rajongója a fesztiválok különleges atmoszférájának? A szabadon szárnyaló fesztivál stílusok inspirálóak és izgalmasak. Miért ne öltözhetne be a legőrültebb szettekbe, hogy az igazi fesztiválozók közé tartozhasson?! Fedezze fel velünk a legnépszerűbb fesztivál stílusokat, és merítsen ihletet a szabadtéri partik öltözködési trendjeiből. 

Vágjunk is bele a lenyűgöző világba, ahol a zene és a divat találkozik!

A fesztiválok eredete - Az ELSŐK a történelemben

Mielőtt átugranánk a fesztivál történetének rövid összefoglalójára, fussuk át, hogy honnan is ered maga a kifejezés. 

A fesztivál szó eredetileg jelzőként szerepelt a tizennegyedik század végén, az ófrancia nyelven át a latinból származik. A közép-angolban a "festival dai" kifejezés vallási ünnepet jelentett. Főnévként először 1589-ben jegyezték fel "Festifall" néven. Azonban már 1200 körül is használták főnévként.

És most lássuk hogyan alakultak a fesztiválok az idők során!

A mulatságok az emberi kultúrában régóta jelentős szerepet töltenek be, és gyakorlatilag minden kultúrában megtalálhatók. Gyakran kapcsolódtak társasági eseményekhez, vallási szertartásokhoz és a természet ünnepléséhez. Bár néhány fesztiválnak évszázados történelme van, a második világháborút követően váltak igazán elterjedtté. Az 1947-ben alapított Avignoni és az Edinburgh-i Fesztivál Fringe nagy szerepet játszott a mai, modern fesztivál modell kialakításában. A világon számos vigalom létezik, amelyek az adott ország kulturális eseményeit vagy hagyományait ünneplik. Az étkezés és a lakoma kapcsolatára utal, hogy az ételek általában központi szerepet töltöttek be a korai tivornyákon is.

A zenei fesztiválok öröksége egészen a Kr. e. hatodik század végi Püthiai Játékokig vezethető vissza, amelyek az olimpiai játékok előtti időkre nyúlnak vissza. Ahol a delphoi Apollón szentélyben rendezett Püthiai Játékok egynapos zenei versennyel zárultak.

Az olimpiai játékoktól pedig máris eljutottunk a modern szabadtéri bulikig.

Milyen típusú fesztiválok vannak?

“Tudom, hogy tudod!” - Kedves Olvasó, nem akarom untatni a részletekkel, de azért tegyünk tisztába néhány alapfogalmat. Ígérem, hogy rövid leszek!

Mi a zenei fesztivál?

Olyan nagyszabású esemény, amely általában több napig tart, és számos zenész és zenekar lép fel rajta. Lehetnek kisebb, helyi rendezvények, de akár hatalmas, nemzetközi jelentőségű események is, amelyeket akár több százezer ember látogat meg. 

A szabadtéri bulik számos zenei stílust képviselhetnek: rock, pop, jazz, blues vagy elektronikus, stb.. Helyszínei közé tartoznak a szabadtéri vagy zárt terek, mint például parkok, stadionok, arénák, de akár különleges helyszínek is lehetnek, mint például tengerpartok vagy hegyvidéki tájak. 

A legismertebb magyar zenei fesztiválok: Sziget, VOLT, Balaton Sound, EFOTT, SZIN. Tudja folytatni?

Mi a művészeti fesztivál?

Ezek a típusú rendezvények általában számos művészeti ágat ölelnek fel, mint például zene, tánc, színház, irodalom, képzőművészet, film és fotográfia. Ezek az események lehetnek tematikusak is, fókuszálva például a kortárs művészetre, az avantgárdra, az irodalomra, színházra vagy a hagyományos kultúrára. 

A művészeti prgramokon nemcsak művészeti előadásokat és kiállításokat tartanak, hanem egyéb programokat is, mint például művészeti workshopokat, előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket, filmvetítéseket és könyvbemutatókat. A látogatók itt közelebbről megismerhetik a művészeti műfajokat, a művészek munkáját, és más kulturális perspektívákat.

A legismertebb hazai művészeti fesztiválok: Művészetek Völgye, Paloznaki Jazzpiknik

Mi a gasztronómiai fesztivál?

A gasztronómiai mulatságok az étel- és italkultúrára koncentrálnak. Fókuszában az ízek és az ételek, valamint a különleges gasztronómiai élmények állnak. Az ilyen típusú fesztiválok célja, hogy az élelmiszer- és italkultúrát ünnepeljék, és lehetőséget adnak a látogatóknak, hogy mélyebb betekintést nyerjenek az adott régió vagy ország konyhájába, hagyományaiba és kultúrájába. 

Hazánkban nagyon népszerűek többek között a különböző kézműves sör, bor, sajt-, és kolbászfesztiválok. 

Nem kell tovább várnia! A figyelmünk innentől a nyári zenei partikra szegeződik. 

Magyar zenei fesztiválok

Kezdjük is egy kis izgalommal!

3+1 megdöbbentő tény a piszkosul szexi fesztiválok világából

 1. Az ausztráliai Birdsville Big Red Bash a világ legtávolabbi zenei fesztiválja, melyet a Queensland állambeli Simpson-sivatagban rendeznek meg. Sydney-től 1900 km-re, Brisbane-től 1600 km-re és Adelaide-től 1200 km-re található.
 2. A Glastonbury Fesztivál sem marad el a meglepő tények sorából. Itt évente több mint 5 millió liter sör és cidert fogyasztanak el a látogatók, akik igazi party hangulatban merülnek el a zenei kavalkádban.
 3. A Glastonbury eseményre évente több mint 2 millió jegyet értékesítenek, az árak pedig nagyjából 200 fonttól (kb. 260 dollár) kezdődnek, ami azt mutatja, hogy a zenei rendezvények valódi gazdasági motorok is az országukban.

+1. Azonban nem minden zajlik zökkenőmentesen a szabadtéri koncerteken. Az egyik legemlékezetesebb balhé a Guns n' Roses 2006-os Download Fesztiválbeli fellépéséhez kötődik az Egyesült Királyságban. A frontember, Axl Rose több mint egy órát késett, noha magánhelikopterrel érkezett. A zenekart a színpadon üvegekkel dobálták meg tiltakozva a késés ellen, ami miatt Rose megcsúszott és megsérült. Tommy Stinson basszusgitáros dühében a tömegbe dobta a gitárját, amikor egy repülő palack eltalálta őt. A hangszer egyenesen egy szerencsétlenül járt operatőr felé repült. Az eset után a gitáros is elhagyta a színpadot. Ennek ellenére a koncert három és fél órán keresztül tartott.

Kíváncsi a legnagyobb szabadtéri party-kra is? 

A LEG- LEG- LEGEK!

A világ legnagyobb zenei fesztiválja, a Donauinselfest Bécsben, évente több mint 3 millió látogatót vonz. De ne hagyjuk figyelmen kívül a Sziget Fesztivált sem, ami az egyik legnagyobb európai zenei esemény, és Budapesten kerül megrendezésre. 2022-ben megjelent statisztika alapján, ami 2019-es adatokra épült a Sziget a TOP 10-ben is helyet kapott, a 7. helyen találjuk, és évente több mint 500 000 rajongó látogatja meg.

Magyarországon a Sziget fesztivál hatalmas népszerűségnek örvend. A felmérésben megkérdezett 18 és 65 év közötti magyarok 12 százaléka már részt vett a programon, ami lenyűgöző szám. De ne felejtsük el a VOLT Fesztivált sem, ami a második helyen áll a rangsorban. Itt a 2022-es felmérésben megkérdezett válaszadók 9 százaléka járt már. Ez világosan mutatja, hogy a zenei fesztiválok Magyarországon is komoly népszerűségnek örvendenek, és vonzzák a tömegeket.

FESZTIVÁL NAPTÁR 2023

Balaton Sound + B My Lake -  2023.06.28-07.01

Fishing On Orfű -  2023.06.28-07.01

EFOTT -  2023.07.12-07.16

Művészetek Völgye - 2023.07.21-07.30

Ozora -  2023.07.31-08.06

SZIGET -  2023.08.10-08.16

SZIN -  2023.08.23-08.27

Kitalálta hogy idén melyik rendezvényre látogat el? És azt tudja már, hogy mit fog felvenni?

Mit vegyek fel fesztiválra? 

A fesztiválrajongók többségének az öltözködés kulcsfontosságú része az előkészületeknek. Egy igazán emlékezetes nyári koncert élményhez azonban nem csak a zenére és a társaságra van szükség, hanem egy olyan öltözékre is, amely magabiztos és stílusos megjelenést biztosít. Az idei szezonra vad, dögös és szexi fesztivál szettekkel készülhet. De az első és legfontosabb szempont az, hogy az öltözék kényelmes is legyen. Legyen előrelátó, mert a nyár esti bulikon réteges öltözködéssel is fel kell készülni az időjárás változásaira, és a hűvösebb estékre. 

Nem tudja mit viseljen a várva-várt eseményen? Jöjjenek most a szabadon szárnyaló fesztivál stílusok!

TOP 5 fesztivál stílus - a bohém lazától a dögös csábítóig

A fesztiválszezon egyik legizgalmasabb része kiválasztani, hogy milyen stílusban szeretne megjelenni. A zenei rendezvények remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a ruhaválasztásával kreatívan kifejezze önmagát. Ha egyedi megjelenést szeretne, akkor itt az ideje felfedezni az 5 legnépszerűbb fesztivál stílust, amit érdemes felkapni.

1. Boho-chic divatdiktátorok - Az Olsen ikrek és más trendsetterek

A boho stílus a legikonikusabb divatkorszakok és különböző kultúrák keveredése. A 60-70-es évek hippi divatjához szorosan kapcsolódó irányzatban a természetes szövetek, a retro minták, a meleg, földes árnyalatok, és a trapéz szabásvonalak érvényesülnek. A boho chic stílus pedig a bohém és az elegáns divatfúzióját jelenti, amely a klasszikus boho megjelenést kifinomultabb szintre emeli. A 2000-es években robbant be a kifutókra, de az igazi áttörést Sienna Miller 2004-es Glastonbury Fesztiválon való megjelenése hozta el, akit az "új Kate Moss"-ként emlegették. A boho chic stílus legnagyobb divatdiktátorai az Olsen ikrek is.

Olsen ikrek - boho stílusú ruhában

Boho stílusú fesztivál ruha ötletek lányoknak

A szabadtéri koncerteken a boho stílusú öltözködés töretlenül népszerű. A következő fesztivál ruha ötletek segíthetnek a tökéletes boho outfit kialakításában:

Fesztivál ruha ötletek nőknek

Kezdjük egy őrülten szexi fesztivál outfittel! Ez a rojtos felső önmagáért beszél. A forró parti hangulat ebben a szettben azonnal a tetőfokára hág. A képen látható gyönyörű kidolgozású láncöv úgy omlik a lány csípőjére, mintha ráöntötték volna. Ilyen egy hibátlan összeállítás a nyár legnagyobb bulijára!

Boho fesztivál öltözék

A maxi ruha a boho stílusú öltözködés védjegye. Nem is kell hozzá más, csak egy gumírozott széles öv, ami kiemeli a derekat, és kényelmesen összefogja szellős ruhát.

Így öltözz fesztiválra!

A kimonó virágkorában igazi must-have darabnak számít a nyári fesztiválokon is. Farmerral és rövidnacival is bitang dögös párost alkot. A szett esszenciáját a vagány western csizma és öv adja meg hozzá. Egy divatos bőr öv mindig jó választás farmerhez. De klasszikus derékszíj helyett egy színes kendőt is befűzhet az övbújtatókba. 

Boho fesztivál ruhák férfiaknak

A következő fesztivál outfit tippek a fiúknak segítenek autentikus boho stílusban megjelenni.

Fesztivál outfit - hózentróger divat

A hózentrógernél szexibb kiegészítőt nem tudunk elképzelni. Nagyon vagány laza trikóval, pólóval és inggel is. A fém klipszes fazon egy mozdulattal a nadrágra rögzíthető. A gumírozott anyagú nadrágtartók sztreccses pántja jól nyúlik, így feszengés nélkül tombolhatja benne végig a SZIGET Fesztivált. 

Boho stílus férfiaknak

Laid-back alapdarabok: Válasszon laza, kényelmes alapdarabokat, laza pólót, trikót vagy kimonót. Öv helyett zsinóröv? Miért ne!

Boho fesztivál ruha

Le tudta venni a tekintetét a bajuszról? A színes és mintás cuccok is lazaságot sugároznak, és a boho szellemiséget fejezik ki. 

Fesztivál outfit pasiknak

A boho stílushoz elengedhetetlenek a vagány kiegészítők is. Széles karimájú kalapok, kendők, sálak, bőr karkötők, és egy rusztikus bőr öv - kicsit újragondolva. Nézze csak meg! Látja az oldalra csatolt övcsatot? Ugye milyen egyszerű, és nagyszerű ötlet!

2. Fesztivál divat: rocker stílus - lázadó szettek

A rocker stílus az 1950-es években indult a rock'n'roll zenével, és azóta is dübörög. De nem kell rockzene rajongónak lenni ahhoz, hogy valaki rocker stílusban öltözködjön. A rock chic stílus az elegáns és szexi megjelenést vagánysággal kombinálja, ezzel egy nőiesebb rocker megjelenést hozott divatba 2015-ben. Az extravagáns és önkifejező öltözködési stílusnak számos variációja fellelhető a fesztivállátogatók körében. 

Rock-chic fesztivál stílus csajoknak

Rocker fesztivál öltözködés

Avassa fel kedvenc bandája zenekari pólóját egy koptatott farmerrel vagy dögös farmer sorttal. Csatoljon fel szegecses bőr övet, hogy igazán rockos hatást érjen el. Hűvös estéken pedig dobjon fel rá egy rocker bőrkabátot vagy farmer dzsekit. Szerintünk a válltáska nem a legkényelmesebb opció egy koncertre. Helyette egy övtáska garantálja a gondtalan bulizást. 

Rocker fesztivál outfit

Itt egy jó bőr! Bikinifelső bőr rövidnadrággal, hozzáillő széles derékövvel. Nagyon cool!

Fesztivál divat

Ha igazán extravagáns megjelenésre vágyik, akkor a miniszoknyához elengedhetetlen lesz a szexi necc harisnya. Dobja fel a fesztivál outfitjét egy acélbetétes bakanccsal, mint az igazi rocker lányok. Még vagányabb lesz az összhatás egy női hózentrógerrel megfejelve.

Rocker lány fesztivál szettben

Pólóruha bakanccsal, rockeres színvilágban. A szegecses bőrkabát nemcsak fekete lehet, sőt! Kiegészítőnek válasszon egy pár mérettel nagyobb övet - például vegye kölcsön a pasija nadrágszíját.

Tipp: Becsatolás után az öv nyelvét bújtassa át alulról a szíjon, majd visszafelé húzza át a csomón, úgy hogy hosszan lógjon lefelé. Ez az öv viselési trükk jól nyújtja az alakot is.  

Rock chic fesztivál ruha ötlet

Célozza meg a rock chic vonalat egy klasszik fekete blézerrel. Így a fesztivál szerkó egyszerre vagány és elegáns. Fekete, kék, szürke farmerral és egy rocker pólóval hibátlan összeállítást kreálhat magának.

Tipp: Könnyű anyagú zakónak tűrje fel az ujjait, a lazább hatás érdekében. 

Rocker fesztivál ruhák pasiknak

Rocker szett pasiknak

Bőrdzseki és farmer páros az elmaradhatatlan klasszikus rocker megjelenés. Válasszon egy szikrázó fekete bőrdzsekit kopott farmerrel és bőr derékszíjjal. Kapjon elő hozzá a szekrényből egy rockzenekaros pólót vagy egy egyszerű feketét. Motoros csizmával vagy bakanccsal gázolna a porban? 

Rocker fesztivál öltözködés

Laza trikó, szűk fekete nadrággal, és már tucatnyi fesztivált megjárt tornacipővel. Az éjfekete napszemüveg ápol, és eltakar - mindig, minden körülmények között jól jön. 

Rock fesztivál öltözék

Egy másik izgalmas rocker stílusú alapdarab a hosszú bőrkabát. Bőrnadrággal együtt viselve garantáltan feltűnést kelt a koncerten. Bár óva intenénk attól, hogy a legnagyobb kánikulában bevállalja ezt a szerkót. Bőrből pedig sosem elég, ezért koronázza meg egy éjfekete szegecses nadrágszíjjal is a fesztivál ruháját. 

Fesztivál ruha ötlet

Vegye nyakába a Sziget Fesztivált farmer rövidnadrágban és trikóban. Egy flanel inget felköthet a derekára, ha estére lehűlne az idő. A nővonzó kalapnak pedig garantáltan sikere lesz. 

3. Az ikonikus woodstocki hippi fesztivál szettek

A hippi stílus a 60-as évek hippi korszakával kezdődött. Az 1969-es Woodstocki fesztivál, amelyet csak egyszer rendeztek meg, azóta ikonikussá vált a hippi szubkultúrában. A szabad szellemű, természetközeli és kreatív öltözködési irányzat a mai napig divatos és inspiráló azok számára, akik a saját egyéniségüket és világnézetüket szeretnék kifejezni az öltözködésükön keresztül. 

Fesztivál ruha ötletek hippi lányoknak

Hippi fesztivál ruha ötlet

Libbenjen el Ozorára egy virágos maxi ruhában. Igazi hippiként viseljen hozzá bőr sarut, vagy ropja a táncot mezítláb reggelig. Egy duplacsatos fűzőszerű bőr szíjjal igézően karcsú derekat varázsolhat magának a tánctérre. 

Fesztivál outfit hippi lányoknak

A trapéz farmer, mint ikonikus hippi viselet egy színes poncsóval kiegészítve a hűvös nyári estékre is ideális lesz. A nadrágot egy western bőr öv sem rontja el. Sőt!

Hippi divat lányoknak fesztiválra

Egy bohém stílusú midi vagy maxi szoknyához húzzon bőr csizmát, viseljen batikolt felsőt, és dobjon rojtos bőrkabátot a vállára.

Így öltözz fel Ozorára! - tippek férfiaknak

Hippi öltözködés

A leghíresebb magyarországi hippi fesztiválon, Ozorán, nyár közepén általában forróság van, így nem kell túl aggódni az öltözéket. Istencsászár szett félmeztelenül ropni a táncot, és színes kendőkkel megbabonázni a népet. Najó, egy napszemüveg azért nem árthat. Derékszíj helyett pedig a nadrágba fűzött kendő is jó szolgálatot tesz.  

Fesztivál öltözködés férfiaknak

A bő szabású hárem nadrág színes tunikával a pszichedelikus partik kedvenc fesztivál öltözete. Valójában ez egy unisex összeállítás, hiszen a hippik idejében is bárki bármit viselhetett.

Fesztivál divat fiúknak

Az ősöktől örökölt farmerhez egy szintén vintage, rusztikus stílusú nadrágszíj hiányzik. A bohém ingeknek és tunikáknak pedig a hippi hithű pasik sem tudnak ellenállni. 

4. 3+1 fesztivál outfit must-have-k - alapdarabok, amivel bármelyik koncerten király/nőként tündökölhet

Sportos fesztivál öltözködés

 1. Sportos ruha ötlet pasiknak: Melegítő felső rövidnadrággal, sportcipővel és baseball sapkával.
 2. Laid-back stílusú parti szett: farmer kényelmes vászon övvel, gyorsan száradó, könnyű felső, és sportcipő.
 3. Praktikus női fesztivál ruha ötlet: Trikó, rövidnadrág, baseball sapka és kényelmes sneaker.

+1. Strand hangulatú összeállítás csajoknak: Fürdőruha vagy bikini kombinálva szellős szoknyával, szandállal és kapucnis pulcsival a hűvösebb estékre.

5. Extravagáns fesztivál ruha kiegészítők: az apró részletek, amik a nagy különbséget teszik

Extravagáns fesztivál ruha ötletek

Ha elég bátor, és imádja a feltűnést, akkor extravagáns szerelésével hökkentse meg a környezetét. Egy nem hétköznapi, bevállalós parti szerkó vagy akár jelmez-szerű öltözék is belefér a buliba. A fürdőruha is izgalmas választás,  parókákkal, lakkruhákkal és vad sminkkel. Az extrém hajfonatok, színes maskarák és "Mad Max"-szerű megjelenés is feltűnő és felejthetetlen végeredményhez.  A bevállalós kiegészítők, mint például díszes ékszerek vagy szokatlan karkötők szintén emelhetik a megjelenés extravaganciáját. Az őrült hajfonatok és az egyedi kiegészítők, és nadrágtartók pedig tovább fokozhatják a szabadon szárnyaló stílusokat. 

Extrém fesztivál divat

Mit vegyek fel fesztiválra? - és mit NE!

A nyári zenei tivornyákon könnyű, légáteresztő anyagokból készült ruhákat és kiegészítőket érdemes viselni. Kánikulában sem lesz benne nagyon melegünk, és gyorsan száradnak. De egy rosszul megválasztott ruhadarab miatt diszkomfort érzetünk lehet, és akkor lőttek a bulinak.  

Mi ne viseljen! - 5+1 hasznos tipp fesztiválra

 1. Túl vastag ruhák: Felesleges nagykabáttal elindulni egy nyári rendezvényre, hacsak nem akarja egész este mázsás súlyként magával cipelni. 
 2. Tűsarkú cipő: A magassarkút nem arra találták ki, hogy fűben, sárban, porban botladozzunk benne. 
 3. Velúr, szőrme: Ezek a kényes anyagok könnyen koszolódnak, és indokolatlanul melegek is nyáron. A szőrme kabátot és a velúr cipőt ezért nyugodtan otthon hagyhatja.
 4. Fehér, világos cuccok: Hacsak nem white-partyra készül, akkor a hófehér fesztivál outfit szintén felejtős. Hiszen nagyon kiábrándító látvány egy poros fehér nadrág.
 5. Túl nagy hátizsákok: A nagy, nehéz hátizsákok akadályozhatják a szabad mozgásban, és kényelmetlenné tehetik az önfeledt dorbézolást. Válasszon könnyű és kompakt vállra akasztható táskát fesztiválra, amiben kényelmesen mozoghat. 

+1. Öv választáskor kerülje a kényes anyagokat és színeket. A hófehér velúr derékszíjat tartogassa más alkalomra. Ugyanez elmondható az öltöny övekről is. Ahogy a neve is sugallja öltönyhöz, és formális öltözékhez ajánlott viselni. Szabadtéri zenei programokra a casual stílusú kiegészítők között válogasson. 

Fesztivál stílus kalauzunkból azt is megtudhatja mibe bugyolálja magát, ha pechére ítéletidő van. 

Mit vegyek fel, ha hideg van? 

 • Réteges öltözködés: Viseljen aláöltözetet, hosszú ujjú felsőt, pólót vagy trikót, amire felvehet egy könnyű polár pulcsit. Ezek a túra pulóverek általában nagyon kicsire összehajthatóak, így amikor nincs szükség rá, a fesztivál táskájában is elfér.
 • Meleg lábbeli: Vagy vastag zokni. Hűvös időben a túra bakancsra és a gumicsizmára szavazunk.
 • Vízálló ruházat: Ha nagy zuhé várható, akkor vízálló kabátot, esőkabátot vagy esőponchot vigyen magával.

Ne hagyja, hogy az eső elrontsa a várva várt bulit, lépjen fel stílusosan és komfortosan az időjárási kihívásokkal szemben!

JOLLY JOKER övtáska

Az övtáska az egyik legpraktikusabb kiegészítő, amit magával vihet egy koncertre. Többféle módon magára csatolhatja: elől vagy hátul a derékon, keresztben crossbody táskaként, de a vállon, nyakban is lóghat. Így mindig kéznél van, könnyen elérhető, és azonnal szelfizhet, fotózhatja kedvenc fellépőit, és élőzhet az Instára.

Fesztivál övtáska divat

Mi kell az önfeledt bulizáshoz? Csak egy laza top, színes sort és hozzá passzoló Eastpak csajos színben. Így tuti nem hagyja el értékes telefonját és a cuccait a legnagyobb tömegben sem. 

Crossbody táska fesztiválra

Egy XL-es hasitasi keresztben felcsatolva, crossbody táskaként viselve a legkényelmesebb. Hihet a szemének, mert egy vékony pulcsi és egy kisüveges víz is lazán elfér benne. Egy fekete bőr deréktáska bármelyik zenei eseményre jó választás!

Sportos hasitasi koncertre

Feldobhatja öltözékét egy sportos deréktáskával is, ami nemcsak jogger cuccokkal mutat jól, de farmerhez is klassz választás. 

Bőr deréktáska a nyári bulikra

Egy bőr deréktáskával is benevezhet a legnagyobb nyári bulikra. A pultnál fizetéskor a mellkasára csatolt tatyóból egy mozdulattal előkaphatja a fesztiválkártyáját. 

Milyen előnyei vannak még a fesztivál övtáskának?

A pénztárcája és az iratai is a legnagyobb biztonságban lesznek a hasitasiban, és ha mindig szem előtt tartja, nem kell aggódnia amiatt, hogy ellopnak belőle valamit. Kis méretének köszönhetően nem húzza a derekát, de mégis elfér benne minden fontos holmi. Állítható pántjai és párnázott hátoldala miatt egész nap kényelmes viselet.

Egy fesztivál övtáska szinte bárhogyan kombinálható a ruháival, akár kabát alá is felveheti, így mások elől rejtve marad. Szabadon táncolhat, mozoghat benne. Divatos, menő megjelenése miatt kötelező party kiegészítővé vált az utóbbi években.

Az időjárási viszontagságokkal szemben a vízálló változatok is elérhetők, így a cuccai biztonságban lesznek még eső esetén is. Nem utolsó szempont az sem, hogy marad két szabad keze, így mindkettőben foghat egy-egy sört - tiszta haszon.

Mi alapján válasszon táskát fesztiválra?

Fesztivál övtáska választáskor fontos szempont, hogy mennyi dolgot szeretne benne tárolni - legyen az mini, kicsi, közepes vagy nagy méretű. Ha hosszabb ideig tartózkodik a fesztiválon, akkor a hátizsák kiegészítéseként is használhatja. Emellett a rejtett fazon is előnyös, ha ruha vagy kabát alatt szeretné hordani. 

Mivel a hasitasi még sosem volt ennyire menő, ezért a koncertek ideális alkalmak a színes, csillogós, mintás, kordbársony, bőr, fényes, neon, átlátszó, minimalista vagy akár lakk övtáskák viselésére is. 

Fontosnak tartja a víz-és portaszító védelmet, vagy a magas kopásállóságot? Ha a tartós minőséget keresi, akkor nézzen utána a táska anyagának is. 

Mielőtt végleges döntést hozna, vegye figyelembe ezeket a szempontokat, hogy megtalálja a legmegfelelőbb fesztivál táskát, amely praktikus, divatos és kényelmes lesz a fesztiválozás során.

A szabadon szárnyaló öltözködési stílusok inspirálódnak az aktuális trendekből, és lehetőséget nyújtanak az önkifejezésre, hogy Ön is az igazi fesztiválozók közé tartozhasson. Mentse le magának a hasznos tippeket is, hogy a zenei élmény kényelmes és divatos legyen. Vágjon bele a lenyűgöző világba, ahol a zene és a divat találkozik, és élvezze az összes pillanatot, amit a nyári koncertek nyújthatnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Nőknek Tippek
Az oldal tetejére