Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Figyelem! - Pont ezért kellene többet beszélni az övekről.

2017. 09. 11. 02:00:00
Figyelem! - Pont ezért kellene többet beszélni az övekről.

Tévedésben van, ha azt hiszi az öv egy jelentéktelen ruházati kiegészítő, amit csak azért hord, hogy le ne essen a nadrágja. Ennél sokkal, de sokkal több szerepe van. Viselheti tudatosan, és megnevezhetetlen vonzerővel vértezi fel, vagy magasról tehet rá, és nevetség tárgyává teszi. Hogy hogyan teheti ezt meg Önnel egy “szimpla” öv, azt megtudhatja a cikk folytatásából.

Rossz hír! Teste nem tökéletes

Meglehet, egyesek szemében ideális méretekkel rendelkezik, de azt a szomorú tényt el kell fogadnia, hogy az Ön teste sem tökéletes. Most ne a testi elváltozásokra gondoljon vagy a bőre hibáira, hanem figyelje meg az összképhez viszonyuló arányokat. Vizsgálja meg az alakját! Látja már? Lehet túl magas vagy alacsony. Túl vékony vagy vastag. Fenékben széles vagy mellben kicsi. Pocakos vagy csípőben erős. Számos hiba fedezhető fel alakján az arányokat tekintve, az egészen kicsitől a nagyig. Ezzel együtt kell élnie, a genetika már csak ilyen.

Nos, a probléma ott kezdődik, amikor az öltözködésével nemhogy elfedi, hanem még jobban kiemeli ezeket az előnytelen pontokat a testén. Nem szerencsés így öltözködni, de valljuk be őszintén, láttunk már kicsit elbénázott, rosszul megválasztott összeállításokat, de belebotlottunk már egészen hajmeresztő megoldásokba is.

Egyik titkos összetevő: Egy megfelelő öv

Jó hír, hogy a testi aránytalanságokat tökéletesen lehet palástolni. Egy kis optikai hókusz-pókusszal könnyedén szemkápráztató mutatványokra képes, csak tudnia kell hozzá a receptet, ami így kezdődik: Az emberi szem becsapható, használja a ruhatárát és a benne rejlő kiegészítőket.

Mint már említettem, nagyon sokan alábecsülik és nem használják megfelelően vagy nem aknázzák ki az övben rejtőző varázserőt. Szomorú tény, de azért íródott ez a cikk, hogy felhívjam erre a csodálatos kiegészítőre a figyelmét. Azért, hogy röviden bemutassam mi mindenre képes és miért célszerű kellő figyelmet fordítani rá.

 

"A derékvonal, egy vízszintes sáv a testén, mely nagyon-nagy kihatással van az Ön összképére

Ugye nem kell a szájába rágjam, hogyan is kapcsolódik ide egy derékszíj. Nos, a derékvonalra vagy a törzsre felhelyezett kiegészítővel optikailag megbabonázható a szem. Hangsúlyossá teheti alkata előnyösebb pontjait, korrigálhatja előnytelen részeit. Vezetheti a tekintet és a fókuszpontot is befolyásolni tudja. Mivel megtöri a test függőleges vonalát, nem csak a hasi és derék körüli problémákra gyógyír, de a magasságát is előnyösebben jelenítheti meg. Ha szeretne hosszú lábakat és a természet nem volt oly kegyes Önhöz, kiváló segítőre talál benne. Nőknél érzékeny terület, de jól használva az övet, melleit is hangsúlyozhatja, vagy éppen korrigálhatja.

Az öv minden egyes része a recept alkotóeleme. Olyan ez, mint a fűszerezés. Apró, de meghatározó tényező a csat színe, formája, típusa. A pánt hossza, szélessége, mintázata, színe. - Maga a derékszíj stílusa. Meglepő lehet, de ez mind-mind befolyással lehet az Ön kinézetére.

Következtetés

Egy apró divatkiegészítő, amiről keveset beszélünk és még kevesebb figyelmet kap, bizony sokat segíthet Önnek. Éppen ezért ideje felébredni és tudatosan használni! Vizsgálja meg milyen testi adottságokkal rendelkezik, milyen a jelenlegi ruhatára és az Ön stílusa, majd öveit ehhez igazítva, szerezze be. Igen, észrevehette, hogy többes számban beszéltek és ez legfőképpen a férfiaknak szólt. Nem férfias mindig, mindenhez ugyan azt az övet viselni.

Kommentben kérdezzen bátran. Szívesen válaszolunk a témával kapcsolatos kérdéseire. Kérje tanácsunkat és iránymutatást adunk.

Az oldal tetejére