A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Hogyan legyek magasabb férfiként: Mintás nadrágszíjat NEEE! - IV. rész

2018. 05. 16. 08:29:00
Hogyan legyek magasabb férfiként: Mintás nadrágszíjat NEEE! - IV. rész

Ismét itt egy öltözködési tipp azoknak a férfiaknak, akik az alacsony termetüket akarják elcsalni. Mint már tudja, okosan öltözködve lehet ezen segíteni. A magasság megítélésében kifejezetten mérvadó az öv szerepe. Ügyeljen rá, milyet vesz fel. Kerülje az ilyen szíjakat.

Ilyen övek nem segítik célját

Hiába a sötét nadrág, világos felső kombó – ami előnyös az alacsony férfiaknak, ha egy feltűnő derékszíjjal elrontja a vizuális hatást. Természetesen most is elmondom, az öv egy horizontális vonal. Öltözködéskor megtöri a test függőleges irányát. Előnytelen testi adottságok esetén egy rossz választással még jobban összepréseli magát. Külső szemmel nézve, az agynak még kisebbnek fog tűnni. Ugye épp ezen szeretne változtatni?! Ez esetben, logikus nem magára ölteni egy olyan övet, melynek szíja vonzza a tekintetet.

Figyelje csak az alábbi összeállítást!

Magasfényű derékszíj - Különböző bőrgyártási technikákkal el lehet érni, hogy a szíj felülete csillogjon-villogjon, ha ráesik a fény. Nagyon stílusos egy ilyen öv, de alacsony termetéhez, nem a tuti választás.

Feltűnő, színben eltérő díszvarrás - A külcsínnek a designerek képzelete szab határt. Minden féle módon igyekeznek feldobni a kreálmányukat. Alap díszítő elem, a szíjon elhelyezett dísztűzés. Önmagában ez nem ad feltűnésre okot, de a használt cérna vastagsága vagy színe már annál inkább. A nadrágszíj alapszínével kontrasztban álló cérnaszín kirívó és tovább fokozva ezt a hatást egy karakteresebb cérnaszál.

Íme a "Hogyan legyek magasabb férfi" sorozat többi része is:
Játék az öv színeivel - I. rész
Figyelje az öv méreteit - II. rész
Az övcsat is fontos III. rész

Díszítések a szíjon - Enne a pontnak a címszava önmagért beszél. A díszítés látványelem, ami csalogató. A tekintet nem tudja elkerülni. Ilyen egy a bőrbe préselt minta, illetve vésett forma. Kedvezőtlen oldalát mutatja meg Önnek a szíjba tűzött szegecsek, vagy az egyéb fém elemekkel kigontolt bőr pánt.

Állati minták - Eszméletlen ütős tud lenni egy állati bőr minta. Wow... De nem akkor, amikor a magasságunkkal akarunk trükközni. A kidomborodó, erős minták kerülendőek. Ha mindenképpen állati bőrt akar magára ölteni, inkább válasszon egységes mintázatot.

egzotikus bőrök
Az állati bőr öv minták kerülendőek alacsony magasság esetén

Nem nehéz megjegyezni és odafigyelni ezekre a szabályokra, pláne úgy, ha érdeke azt kívánja. – Csak “a kevesebb néha több” elvét kell betartania. Szekrényéből selejtezze ki azokat a cuccokat, amik ellentétes irányt mutatnak “magasra törő” tervével szemben.

Tanuljon másoktól és ne hibáiból. Olvassa az ÖvBolt írásait elsőként e-mailben.

Az oldal tetejére