A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.
Termékek Menü

Hogyan legyek magasabb férfiként: Figyelje, az öv méreteit - II. rész

2018. 03. 01. 11:04:07
alacsony férfi probléma: hogyan legyek magasabb

Ha nincs megelégedve magasságával, nem kell borúlátónak lennie. – Nincs minden veszve. Egy szimpla öv sokat segíthet pici termetének jobb megítélésében. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy öltözködés vagy vásárlás alkalmával, figyelembe veszi frusztrációját is. Tehát ne csak a divatosság, a praktikusság legyen a cél, hanem a magasság leküzdése is. Most jöjjön egy újabb csalás a derékszíjjal, amivel a szem és az agy megzavarható. Nézze csak, milyen apróságon is múlik!

Amire soha nem gondolt volna: nadrágszíj szélessége, vastagsága

Feltételezem Ön is napi rendszerességgel veszi magára övét. Így, már fel sem tűnik Önnek, hogy van egy ilyen kiegészítője. – Csak akkor, amikor elromlik vagy elszakad. Ez a rutin a férfiaknál az elsődleges célból ered, mégpedig, hogy a nadrágja a helyén maradjon. Sajnos ezzel itt megáll a dolog, sokoldalúságát senki sem bolygatja. Nem meglepő a tény, hogy a férfiak többségének nincs is tudomásuk a nadrágszíj másodlagos funkcióiról.

Mint a bevezetőben említettem, az egyik ilyen másodlagos funkciója a vizuális megtévesztés. Apró trükkökkel, magasabbnak mutathatja magát, mint amekkora. A cikksorozat első részében az színek párosításával csaltunk, most pedig, a szíj kialakításáról teszek említést. A férfiak általában a tartós darabokat keresik. – Praktikusságból hosszútávra terveznek. Éppen ezért, hajlamosak letenni a voksukat a vastagabb, szélesebb, robosztusabb kialakítású derékpánt mellett. Miért? Mert szilárdsága és méretei, azt sugallják, hogy nem kell félévente gondoskodni egy újabb derékszíjról. Ezzel nincs is gond, a gond ott van, amikor Ön már túllép az alapvető beidegződésen. Ergo, felismeri az öv másodlagos hasznával járó előnyöket.

Nehezen hihető, de a szíj szélessége és vastagsága is hatással van az Ön méreteire. – Jelen esetben a magasságára. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a testét horizontálisan szabja ketté az öv. Vastagsága feltűnővé teszi, megtermett szélessége pedig vonzza a szempárokat. – Alacsony férfiként, ezzel nem csak hogy nem segít, de még ront is a helyzetén. Az amúgy is rövid alkatát, kettő kisebb részre vágja, ezzel összepréseli magát. A  külső szemlélő töpszlibbnek érzékeli.

Hogyan segíthet méretén?

Övvásárlásnál tudatosan keresse a vékonyabb és keskenyebb szíjakat. Ezek nem feltűnő darabok, jól illeszkednek az alakjához. Célszerű belőlük is többféle méret tartani otthonában. Vékonyabb textíliájú nadrág esetén a magasságát tökéletesen rejti el egy 2.8-3cm széles öv. Farmer vagy hasonló anyagú nadrágnál kicsit messzebbre merészkedhet, 3.5cm szélességű derékszíj nagyszerű választás.

Íme a "Hogyan legyek magasabb férfi" sorozat többi része is:
Játék az öv színeivel - I. rész
Az övcsat is fontos - III. rész
Mintás nadrágszíjat NEEE! - IV. rész

A vastagságot illetően, kerülje a 4mm-nél testesebbeket. Ez az a határ, ami véleményem szerint még esztétikus és ésszerű, ha Ön játszani akar a magasságával. Mellette okos dolog, viselnie az elvékonyodó szélű pántokat. Vékonyítja az övet, lágyságot közvetít. Jól palástolja a kedvezőtlen méretét és kitűnően segíti elő a vizuális hatást.

Csalni lehet és érdemes is az öltözködésben. Ügyesen használva egy “szimpla” öv is varázserővel bír. Ha már túllépett a régmúlt korlátain és nem csak az első számú rendeltetése miatt szeretne övet viselni, akkor vásároljon tudatosan. Itt az ÖvBolt blogján minden segítséget megtalál hozzá. Pötyögje be e-mail címét és azonnal olvashatja a legújabb összeállításokat.