A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Hogyan legyek magasabb férfiként: Az övcsat is fontos - III. rész

2018. 04. 06. 20:28:51
Hogyan legyek magasabb férfiként: Az övcsat is fontos - III. rész

Alacsony férfiak mérhetetlen vágya, hogy apró termetüket leküzdve vonzóbb alakot öltsenek. Egyeseknél eszméletlen motiváló erő, mely arra sarkalja őket, hogy minden lehetőséget megragadjanak. Az egyik ilyen út a divat és az öltözködés. – Ön se menjen el mellette, ha magasabb akar lenni! Trükkök tárháza nyújt segítséget Önnek, óhajának megfelelően. A sok közül itt van egy, használja!

Alacsony férfiaknak a kiegészítőkre is figyelni kell

Férfiak körében egyeseket egyenesen feszélyez az alacsony termetük, mások elfogadják és igyekeznek együtt élni vele. Nem tudom, Ön melyik csoportba sorolja magát, de ettől függetlenül a tény, tény marad. Vannak pillanatok, amikor a magasságából eredő helyzet zavaró. Az a férfi elfedni az érzelmeit – nem mond igazat, aki azt állítja, hogy soha nem volt kellemetlen érzése egy ilyen szituációban.

Nos, ha már tudatosan teszi is ellene, akkor már jól tudja, az öltözködése segíti Önt ebben. Biztosan birtokában van egy-két öltözködési praktikának, amivel megtévesztő módon tud megjelenni. Illetve, ha még nem célirányosan válogatja össze szettjét, de szeretne megküzdeni a magasságával, akkor ideje minél több információt beszereznie.

Legyen akár az, aki már tudatosan harcol alacsony termete ellen, vagy az, aki még csak a probléma felismerése szintjén áll, jó ha tudja: Nem csak a jól megválasztott ruházata, de a felöltött kiegészítők is mindig a segítségére lesznek. Így, az öve felett sem szabad elsiklania. Tudnia kell kiválasztani a legelőnyösebbet. Külső megjelenésére hatással vannak az öv színei, de emellett az övcsat is fontos szerepet tölt be. – Gondolom, most kicsit meglepődött. Ennyire apró részletekre is oda kell figyelni? Célja érdekében, igen.

Milyen övcsat a célra vezető?

Övvásárlásnál célszerű az övcsatot is a méretéhez igazítani. Ez nem azt jelenti, hogy a legkisebb övcsattal rendelkező övet kell megvennie, de feltétlenül kerülnie kell a feltűnő méreteket. Semmilyen esetben sem okos döntés a vastag kerettel megtervezett klasszikus övcsat, vagy a szíj szélességén túlnyúló formák. Most is csak arra tudok hivatkozni, hogy a látványos dolgok előnytelenek a derekán. A szándék az, hogy vizuálisan nyújtsa a testet és ne megbontsa. Az övcsatnak is ez a hátulütője, rossz választás esetén elvágja a hosszanti irányt.

övcsat - öltözködési tanács alacsony férfiaknak
Alacsony férfiként figyeljen az övcsatra is, ha hadilábon áll a magasságával.
 

Az egyedi övcsat színek, minták, illetve formák helyett ajánlom a visszafogott darabokat. Színben harmonizáljon a felvett ruhadarabokkal. Lehetőleg minél kevesebb látható felülettel rendelkezzen. Szerintem egy ezüstszínű, vékony kerettel rendelkező tűs “fém rögzítővel” soha nem tud mellé nyúlni. Ja, és majd elfelejtettem! Kerülendő a dupla tűs megoldás.

Íme a "Hogyan legyek magasabb férfi" sorozat többi része is:
Játék az öv színeivel - I. rész
Figyelje az öv méreteit - II. rész
Mintás nadrágszíjat NEEE! - IV. rész

Most is csepegtettem egy aprócska tippet, hogy segítsek elfedni fizikai adottságát. Bízom benne, hogy a jövőben tudatosabban fog öltözködni és övet vásárolni elhatározásának megfelelően. De itt még nem ért véget az egész. A sorozatnak lesz egy következő része. Kérje a blogértesítőt e-mailben itt.

Az oldal tetejére