Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Ingyenes VisszaSzállítás

Ismerjük azt az online vásárlással kapcsolatos aggasztó tény, hogy Ön, mint vásárló részben kockázatot vállal. Hiszen, a kiszemelt terméket nem tudja azonnal a megfogni, közelről megnézni. Fizikai értelemben a vásárlás egy hosszabb folyamat. Döntését későbbi dolgok is befolyásolhatják.

  • Kibontja a csomagot és külsőre mégsem tetszik a termék.
  • Időközben meggondolja magát, mert máshol, más árut talál kedvezőbb feltételekkel.
  • Vagy mégis úgy dönt, hogy nincs szüksége rá.

Bármi legyen is az oka, Önnek van lehetősége elállni a vásárlástól. Jogszabály szerint a termék kézhezvételétől számítva 14 nap áll a rendelkezésére, de az ÖvBoltnál 30 napon belül meggondolhatja magát a törvényileg nem szabályozott egyedi feltételeknek megfelelően.

Úgy gondoljuk ez korrekt, de van itt még egy kis gond. A legtöbb átlagos webáruház – mivel a jogszabály közös felelősséget tesz lehetővé, a visszaküldés költségét a vásárlóra hárítja. Ez a nem várt kiadás roppant kellemetlenül tud esni, ha előzetesen nem tájékozódott az online shopban.

Fontos Önnek, hogy ne kelljen fizetni a visszaküldésért?

Mi nem szeretnénk, ha ilyen rémületbe ejtő kiadásokkal szembesülne. Az Ön kockázatát csökkentő extra, Ingyenes szolgáltatást nyújtunk, ha az ÖvBoltot választja. Minden vásárláshoz biztosítunk Önnek egy egyszeri 0Ft-os visszaszállítási lehetőséget, ha el szeretne állni a vásárlástól. Aggodalmait félre söpörheti, nem kell a pénztárcáját újra elővenni.

Ha Ön szerint ez nem fair ajánlat, akkor kérjük NE vásároljon az ÖvBoltban, nem mi vagyunk azok, akikre Önnek szüksége van. Köszönjük megértését!


Bővebb információk

Az Ingyenes Visszaküldés az ÖvBolt által nyújtott szolgáltatás. Jogilag nem előírt és szabályozott. Feltételeit az ÁSZF részletezi. Ha részletesen szeretné tanulmányozni az Ingyenes Visszaküldéssel kapcsolatos feltételeket, akkor bővebben olvashat róla a webáruház által kiadott Általános Szerződési Feltételekben. (ÁSZF) Ha további kérdések merültek fel Önben, javasoljuk, tekintse meg a GYIK (Gyakori Kérdések) menüpontot. Illetve, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat bármely elérhetőségünkön.

Az oldal tetejére