A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Méretre szabva - Tippek az ideális öv kiválasztásához

2017. 03. 31. 13:46:34
Méretre szabva - Tippek az ideális öv kiválasztásához
Túl bő a nadrág? Lecsúszik a szoknya? Kellene egy szép kiegészítő? Szükség lenne egy divatos megoldásra? Egy öv minden problémára megoldást kínál, hiszen ez nem csak praktikus, hanem előnyös kiegészítő is.

Már, ha megfelelő a mérete

Az övválasztás nem egyszerű dolog, hiszen az ideális szín és díszítés mellett rendkívül fontos a tökéletes méret megtalálása is. E nélkül ugyanis hiába minden erőfeszítés, a derékszíj nem tölti be a rá bízott feladatot, és csupán egy használhatatlan ruházati kiegészítő lesz.

De hogyan találhat rá az ideális méretre?

Ennek egyik módja, hogy felpróbálja az üzletben árult darabokat, hiszen így könnyedén rábukkanhat a megfelelőre. No, de nem ilyen egyszerű a helyzet, ha erre nem nyílik lehetőség, például ha online vásárolná meg a legújabb derékszíját.

Aggodalomra azonban semmi ok

Néhány adat segítségével könnyedén meghatározhatja, hogy milyen méretre van szüksége. Ha tisztában van a derékbőségével, akkor egyszerűen eldöntheti, hogy valójában mekkora övre van szüksége. Ebből a számból ugyanis könnyedén kiszámíthatja az ideális méretet.

De mégis hogyan?

Először is, mérje meg a pontos derékbőségét – a centit helyezze a csípőcsont feletti területre, a köldök alá. Az így kapott értéknek nem az öv teljes hosszával kell megegyeznie, hiszen ebben az esetben használhatatlan lenne a derékszíj. Ideális esetben a derékbőség az övcsattól kb. a középső perforációig tart, aminek köszönhetően, ha kicsit pontatlan volt is a mérés, garantáltan jó lesz a méret.

Ha már tudja a pontos értéket, akkor keressen egy mérettáblázatot, és határozza meg, pontosan milyen méretre van szüksége. Egy jó táblázat garantáltan remek segítség lesz az Ön számára, hiszen néhány pillanat alatt eldöntheti, hogy melyik övet rendelje meg.

Tipp: Ha biztos akar lenni a döntésében, akkor keressen olyan táblázatot, ami részletes és konkrét övtípusról szól – nem mindegy ugyanis, hogy tűs vagy racsnis változatot szeretne-e. Lehetőleg döntsön a könnyen kiismerhető táblázat mellett, így garantáltan jól fogunk választani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfiaknak Méretválasztás Nőknek
Az oldal tetejére