A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Méretválasztás

2020. A COVID szülte online kalkulátor – a pontos övmérethez

2020. 08. 03. 10:17:34

Bár az élet azóta megy tovább, de 2020. március közepén a COVID-19 világjárvány a nagybetűs STOP táblát szúrta le elénk, ami Magyarország teljes lakosságát is megállásra késztette. A Kormány döntése alapján pedig a teljes magyar gazdaságot is. A #maradjotthon kampány értelmében az egész életünket érintő átrendeződés vette kezdetét, egyik napról a másikra, ami a távmunkától a digitális oktatáson keresztül az üzletek nyitvatartását és a kijárási korlátozásokat is magába foglalta. 

A derékbőség mérése lépésről - lépésre. Ön tudja, hogyan kell?

2020. 03. 07. 11:56:50

Derekas kérdéseket fogunk most feszegetni – inkább méricskélni - egy elsőre egyszerűnek tűnő, ámde nem is olyan könnyű témában. Mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor a tükör előtt felhúzott pólóval ácsorgunk és a derékbőség mérése a tét. De hogy hogyan jutunk el a végeredményig, arról számos mítosz kering a fejekben. Ön tudja, hogyan kell mérni? Pocak behúz, vagy inkább kienged? És egyáltalán hol mérjük a derekunkat? 

Így tudja kiszámolni, milyen hosszú övre van szüksége

2018. 05. 23. 18:48:25

Az öv több mint egy egyszerű divatkiegészítő. A mindennapjaink társa, személyiségünk tükörképe, egyik stílusjegyünk. Gondos kiválasztást igényel és rendszeres törődést. Ezért felelőtlenség gondatlanul vásárolni. A vásárlás egyik kulcskérdése pedig: a derékszíj hossz. Elsőre bizarr problémának tűnik, de adok Önnek egy nevetségesen egyszerű képletet, amiből pikk-pakk ki tudja számolni.

A különböző méretek nyomában

2018. 02. 16. 17:04:08

A ruhavásárlás nem mindig könnyű feladat, hiszen a címkén látható információk ritkán nyújtanak teljeskörű felvilágosítást. Megannyi különböző méretezés létezik, és olykor nem egyszerű eldönteni, hogy éppen melyiket is érdemes figyelni. Tovább nehezíti a választást, hogy a pontos méret sokszor márkánként is eltérő lehet.

Így is rendelhet övet férfinak ajándékba. - Nem baj, ha nem tudja a méretét

2017. 12. 11. 21:01:36

Jóformán eszünkbe sem jut övet ajándékozni egy férfinak. Ha mégis, csírájában fojtjuk el az ötletet, mert túl macerásnak tartjuk. Ön, hogy van ezzel? Töprengett már rajta, hogy egy övet ajándékozzon, például párjának? Ha felmerült már Önben, ha nem, egy gondolat garantáltan visszatartja. – Ebben 100%-ig biztos vagyok. Lássuk mi ez az elrettentő tévképzet és mi az azonnali megoldás rá.

Ők a legjobb barátai: Bombabiztos övméret választás webáruházból

2017. 07. 17. 10:49:38

Nem titok, hogy az online shoppingolók száma egyre csak nő és nő. Ruhát, ruházati termékeket, kiegészítőket egyre többen vásárolnak annak ellenére, hogy kisebb-nagyobb fenntartással nyomják meg a megrendelem gombot. A bizonytalanság mértékét számos tényező befolyásolja, de tudatos vásárlóként drasztikusan csökkenthető. Ha velem tart, bemutatok Önnek 6 adatot, ami bombabiztos támaszt nyújt a méret kiválasztáskor, ha kényelmesen, webshopból szeretne övet rendelni.

Méretre szabva - Tippek az ideális öv kiválasztásához

2017. 03. 31. 13:46:34
Túl bő a nadrág? Lecsúszik a szoknya? Kellene egy szép kiegészítő? Szükség lenne egy divatos megoldásra? Egy öv minden problémára megoldást kínál, hiszen ez nem csak praktikus, hanem előnyös kiegészítő is.

Övméret választás okosan, mert van amikor az övek méretezése nem segít.

2017. 03. 19. 22:47:53

Ha interneten szeretne övet rendelni és segítségre van szüksége a jó méret kiválasztásához, akkor számos lehetőség közül válogathat. Ilyen támogatója lehet, az egyik használatban lévő öve. Hasznos információkhoz juthat általa, melyek elősegíthetik a tökéletes méretű öv megrendelését. Azonban vigyáznia kell, milyen módon hívja segítségül a méretválasztáshoz, ezt a segédeszközt. Megmondhatja a tutit, de orosz rulettet is játszhat Önnel.

Az oldal tetejére