A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Női bőr öv

Időtálló, valódi bőr övet keres? A webáruház női bőröv kategóriájában az elvárásának megfelelő, 100% marhabőrből készült termékeinket találja. Folyamatosan bővülő kínálatból rendelheti meg elnyűhetetlen derékszíját a minden napos használathoz. Olvasson többet a kategória termékeiről >>

Nőnapi 2+1 Akció

Nőnapi kettőt vesz hármat kap

Vásároljon minimum 3db női bőr övet és a legolcsóbbat INGYEN hazaviheti. Az akció időtartama: 2021.03.01. - 2021.03.08. Tegye a kosáraba kedvenc darabjait és a rendszer automatikusan jóváírja Önnek a legolcsóbbat.

Női bőröv termékeink

Rendezés:

Ismerje meg jobban a webáruház termékeit - női bőrövek

A eredeti marhabőr öveket nem kell bemutatni Önnek. Az anyag választása garantálja az öv minőségét és elnyűhetetlenségét. Ugyanis, egy igazi bőrből készült derékszíj élettartama, kár 15-20 év is lehet, ha megfelelően van ápolva. Az a hölgy, aki 100% bőrből készült terméket szeretne, annak nem feltétlenül az aktuális trend a fontos, hanem a minőségre és a hosszú élettartamra hajt.

Ez nem azt eredményezi, hogy a bőr termékek nem divatosak és trendik. Éppen ellenkezőleg. Az anyag megmunkálhatóságának keretei között a legkülönbfélébb darabokat lehet fellelni, mint stílusban, mint színvilágban. A gyártók pontosan odafigyelnek az igényekre és a divattrendreije. Jól tudják, hogy a változatos kínálat nagyon fontos a női termékeknél.

A minőség és a tartósság miatt, magasabb árfekvésű termékkőrről beszélünk, de ha figyelembe veszi az élettartamot máris érdemes elgondolkodni rajta, hogy belefektessen vagy ne.

Milyen nadrágszíjakkal fog találkozni

A webáruház női bőröv kategóriájában nem fog találni gagyi utánzatokat és minőségileg silány termékeket. Ide, csak azok az övek kerültek beválogatásra, melyek eredetére és minőségére több évi garanciát mer vállalni az ÖvBolt és a gyártó is.

Kedvenc farmerjához vásárolhat visszafogott vagy nagyon csajos mintázatú bőrövet. Alkalmi kisruhájához, akár derékban megköthető divatos bőr pántot. Az online polcon fellelheti a testalkatához előnyös kialakítású vastag vagy vékony övet is. A sok-sok változatot szinte lehetetlen itt most felsorolni. Tehát érdemes rendszeresen szemezgetnie a folyamatosan bővülő kínálatból.

Mire figyeljen öv vásárlás közben

Az ÖvBolt.hu webáruház igyekszik minden segítséget megadni a jó döntéshez. Ezért fontosnak tartjuk felhívni a figyelmét arra, hogy rutinból ne válasszon méretet. Minden esetben nézze meg a termék mérettáblázatát és ellenőrizze a méretet. Ne hagyatkozzon a nadrágja számozására, sem a korábbi öve méretére. Sajnos eltérő méretszámozások vannak és sok esetben nem egyezőek az adatok.

Válassza az ÖvBoltot és vásároljon kényelmesen, egyszerűen, kockázat nélkül!

Az oldal tetejére