Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javítsuk a vásárlói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

Női öv farmerhez

A hölgyek által legkedveltebb kiegészítők szentháromsága: a táska, a cipő és az öv. A hétköznapi farmernadrágos megjelenés is ezerféleképpen variálható egy magassarkúval, bokacsizmával, zakóval, vagy csak egy egyszerűen betűrt pólóval. Szerintünk elengedhetetlen egy ízléses női öv farmerhez is, de ha nem tudja, hogy milyen stílust vagy fazont válasszon, akkor olvasson tovább >>

Női farmer öv

Rendezés:

Milyen az ideális farmer öv számomra? 

Természetesen mindenkinek a saját ízlésére van bízva, hogy milyen stílusú övet választ magának. De van néhány, merev szabálynak azért nem nevezhető tanács, amit szívesen megosztunk most Önnel. Minden nő úgy szép, ahogy van, de testi adottságaikban jelentős különbségek vannak – és így van ez jól! Van, akinek erősebb a felsőteste, másoknak a csípője kerekded, de van, aki darázsdereka ellenére hízékonyabb a fenekére. Szerintem a legtöbb hölgy már beazonosította magát az alma, körte, homokóra vagy a téglalapnak nevezett testalkat típusokba. Hiszen, ha tudja, hogy melyikbe tartozik, akkor könnyű dolga van az öltözködés terén. 

Az alma alkatúak esetében egy feltűnő, élénk színű derékszíj a has tájékára vonzza a tekinteteket, ami nem túl szerencsés, hisz pont az ellenkezőt szeretné elérni. Ezért egy a farmernadrág színéhez hasomló, (nem skinny!) bőr övvel sokkal diszkrétebb hatást érhet el.

A csípőben erős, úgynevezett körte alkatú nők alakját a slim fazonú nadrág remekül kiemeli, de ehhez egy széles nadrágszíj már túl sok lenne. Számukra ideális egy keskenyebb női bőr öv a farmerhez. 

A homokóra típust nevezhetjük álomalkatnak is, már csak azért is, mert mindenféle fazonú derékszíj előnyösen áll rajtuk. A vastag szíjakat viszont a sportos, kecses, vékony termetű nőknek találták ki. Nőies vonalaik hangsúlyozására a széles, extravagáns derékpántok tökéletesen alkalmasak. A színekkel is bátran lehet variálni, és ezüst, arany kiegészítőkkel feldobni a ruhatárat. 

Trendi női övek farmernadrághoz a webáruházban

Az Övboltban a legdivatosabb női farmer övek széles kínálatával várjuk. Termékeink között megtalálja az átlagos 3-4 cm közötti darabok mellett az - alkatához passzoló - ennél keskenyebb és szélesebb fazonokat is. Legnépszerűbb kategóriánk a hétköznapi viseletre választott klasszikus fekete és barna női bőr öv farmerhez. Táskája és cipője árnyalatához itt megtalálja az elegáns fehér és kék színű kiegészítőt is. Bulizós ruhatárába az esti partyra tűzpiros magassarkújához újítson be egy vadító piros vagy extravagáns arany övet, pezsgő személyisége megvillantásához.

Az oldal tetejére